رای قضایی شماره 9109970902102795

رای قضایی شماره 9109970902102795

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970902102795


شماره دادنامه قطعی:
9109970902102795

تاریخ دادنامه قطعی:
1391/10/30

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
واخواهی

پیام رای:
احکام مربوط به واخواهی در هیات‎های رسیدگی به تخلفات اداری مطابق با قانون آیین دادرسی مدنی است.

رای شعبه دیوان عدالت اداری
درخصوص شکایت خانم (ش.الف.) به طرفیت هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زاهدان به خواسته لغو رای شماره.. . هیات بدوی رسیدگی به تخلفات دانشگاه زاهدان مبنی بر بازخرید خدمت هر سال خدمت قابل قبول با 45 روز حقوق مبنا و معرفی به محل کار توجها به اوراق و محتویات پرونده دادخواست تقدیمی شاکیه و ضمایم آن لایحه دفاعیه اداره طرف شکایت به شماره.. . همچنین ملاحظه پرونده تخلفاتی شاکیه نظر به اینکه رای صادره غیابی می باشد و بر اساس تبصره 2 ماده 4 قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب سال 1373 ابلاغ رای طبق قانون آیین دادرسی مدنی به عمل می آید و وفق ماده 305 قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه های عمومی انقلاب: «محکوم علیه غایب حق دارد به حکم غیابی اعتراض نماید. این اعتراض واخواهی نامیده می شود. دادخواست واخواهی در دادگاه صادر کننده حکم غیابی قابل رسیدگی است»;. بنابراین با توجه به مراتب فوق دیوان شکایت وی را وارد تشخیص و مستندا به مواد مذکور حکم به ورود شکایت شاکیه صادر و اعلام می دارد و مقرر می نماید که شعبه صادر کننده رای وفق مقررات مذکور به موضوع رسیدگی و رای مقتضی و شایسته صادر نماید. این رای وفق ماده 7 قانون دیوان عدالت اداری قطعی است.
رییس شعبه 21 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
امینی ـ میرحسینی رودبارکی

قاضی:
امینی , میرحسینی رودبارکی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 305 - محکوم علیه غایب حق دارد به حکم غیابی اعتراض نماید. این اعتراض واخواهی نامیده می شود. دادخواست واخواهی در دادگاه صادر کننده حکم غیابی قابل رسیدگی است.

مشاهده ماده 305 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 4 ـ صلاحیت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان با هیات بدوی است و آراء صادره در صورتی که قابل تجدیدنظر نباشد از تاریخ ابلاغ قطعی و لازم الاجراء است. در مورد آرایی که قابل تجدیدنظر باشد هر گاه کارمند ظرف 30 روز از تاریخ ابلاغ رای درخواست تجدیدنظر نماید هیات تجدید نظر مکلف به رسیدگی است. آرای هیات تجدیدنظر از تاریخ ابلاغ قطعی و لازم الاجرا است. تبصره 1 ـ هر گاه رای هیات بدوی قابل تجدیدنظر باشد و متهم ظرف مهلت مقرر درخواست تجدیدنظر ننماید رای صادر شده قطعیت می یابد و از تاریخ انقضای مهلت یاد شده لازم الاجراء است. تبصره 2 ـ ابلاغ رای طبق قانون آیین دادرسی مدنی به عمل می آید و در هر صورت فاصله بین صدور رای و ابلاغ آن از 30 روز نباید تجاوز کند.

مشاهده ماده 4 قانون رسیدگی به تخلفات اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM