رای قضایی شماره 9109970902102675

رای قضایی شماره 9109970902102675

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970902102675


شماره دادنامه قطعی:
9109970902102675

تاریخ دادنامه قطعی:
1391/10/19

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
ملاک گزینش

پیام رای:
اگر در گزینش اقرار به اعتیاد سابق ادعای ترک اعتیاد و تقاضای معرفی به آزمایشگاه جهت انجام آزمایش شود گزینش ملزم به انجام این مهم است زیرا ملاک حال فعلی افراد می‎باشد.

رای شعبه دیوان عدالت اداری
در خصوص شکایت آقای (ع.ن.) به طرفیت هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش به خواسته نقض و ابطال رای معترض عنه توجها به اوراق و محتویات پرونده دادخواست تقدیمی شاکی و ضمایم آن لایحه دفاعیه اداره طرف شکایت به شماره.. . همچنین ملاحظه پرونده گزینشی شاکی نظر به اینکه رد صلاحیت وی از سوی گزینش به استناد بند های 2 و 7 ماده 2 قانون گزینش کشور صورت گرفته است در حالی که با توجه به تحقیقات به عمل آمده از منابع تحقیق التزام عملی وی به احکام اسلام محرز است و صرف بیان بعضی مطالب از سوی بعضی افراد وفق ماده 15 قانون گزینش کشور که در تعارض با اظهارات سایر منابع تحقیق باشد و موجب اطمینان و شیاع مفید اطمینان نگردد نمی تواند مبنای صدور رای عدم صلاحیت قرار گیرد و در خصوص بند 7 ماده 2 قانون گزینش نیز با توجه به اینکه مشارالیه به استفاده از مواد مخدر در گذشته اقرار نموده ولی مدعی ترک اعتیاد شده و تقاضای انجام آزمایش مربوط به مواد مخدر شده است که گزینش محترم وقعی به این موضوع ننموده است و از آنجایی که ملاک در گزینش افراد حال فعلی آنان است و نامبرده ادعای ترک اعتیاد دارد و در این راستا خواستار معرفی به آزمایشگاه جهت انجام آزمایش شده که در این خصوص اقدامی صورت نگرفته است. لذا با عنایت به مراتب فوق دیوان دعوی وی را وارد تشخیص و مستندا به مواد 7 13 و 14 قانون دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت شاکی و نقض رای معترض عنه صادر و اعلام می دارد و مقرر می نماید که پرونده وی مجددا رسیدگی و آزمایش اعتیاد نیز معمول و با رعایت موازین شرعی قانونی و قوانین و مقررات مربوطه به ویژه با رعایت تبصره ذیل ماده 14 قانون اخیرالذکر اقدام به صدور رای شایسته گردد. این رای قطعی است.
رییس شعبه 21دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
امینی ـ میرحسینی رودبارکی

قاضی:
امینی , میرحسینی رودبارکی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 13ـ اثر ابطال مصوبات از زمان صدور رای هیات عمومی است مگر در مورد مصوبات خلاف شرع یا در مواردی که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق اشخاص هیات مذکور اثر آن را به زمان تصویب مصوبه مترتب نماید.

مشاهده ماده 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 14ـ مرجع حل اختلاف در صلاحیت بین شعب دیوان و سایر مراجع قضائی شعب دیوان عالی کشور است.

مشاهده ماده 14 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM