ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.
مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداریماده 13ـ اثر ابطال مصوبات از زمان صدور رای هیات عمومی است مگر در مورد مصوبات خلاف شرع یا در مواردی که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق اشخاص هیات مذکور اثر آن را به زمان تصویب مصوبه مترتب نماید.
مشاهده ماده 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداریماده 32ـ چنانچه اشخاص متعدد شکایت های خود را به موجب یک دادخواست مطرح نمایند در صورتی که شکایات مزبور منشا و مبنای واحد داشته باشد شعبه دیوان نسبت به همه موارد ضمن یک دادرسی اتخاذ تصمیم می نماید. در غیر این صورت مطابق مفاد ماده قبل موارد به تفکیک و جداگانه رسیدگی می شود. تبصره ـ شاکیان در صورتی که بیش از پنج نفر باشند می توانند در دادخواست نماینده ای را از میان خود جهت امر ابلاغ و اخطار به شعبه دیوان معرفی نمایند.
مشاهده ماده 32 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری