رای قضایی شماره 17/90/903793

رای قضایی شماره 17/90/903793

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 17/90/903793


شماره دادنامه قطعی:
17/90/903793

تاریخ دادنامه قطعی:

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
اختلاف در کارگر بودن افراد

پیام رای:
احراز اینکه افراد مورد اختلاف کارگر بوده‎اند یا در روز حضور بازرس در کارگاه صرفا برای تسویه حساب با کارفرما آمده بودند نیازمند بررسی مجدد است و بدین جهت رای هیات تشخیص مطالبات نقض می‎گردد.

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
شاکی طی دادخواست تقدیمی نسبت به حق بیمه مورد مطالبه و رای هیات تجدیدنظر تشخیص مطالبات به شماره 10018 ـ 17/6/90 شامل یک دوره بدهی از تاریخ 1/1/89 لغایت 31/6/89 معترض و خواستار ابطال آن گردید که با توجه به مجموع محتوای پرونده و لایحه جوابیه مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان و مندرجات سابقه پیوست عمده اعتراض شاکی به این است زمانی را که بازرس اعلام نموده آقای (ک. ش.) و( م. ش.) و (م. چ.) مشغول کار بودند طبق مدارک پیوست و سند محضری نامبردگان در شرکت مشغول کار نبودند و صرفا جهت تسویه حساب و تحویل وسایل کارگاه در آن روز در کارگاه حضور داشته و بنابراین موضوع نیاز به بررسی مجدد دارد و بنابراین شکایت مطروحه وارد تشخیص و به استناد مواد 42 و 44 قانون تامین اجتماعی و مواد 7 و 13 قانون دیوان عدالت اداری رای به ورود شکایت و ابطال رای هییت تجدیدنظر تشخیص مطالبات و بررسی در هییت صادر و اعلام می گردد و رای صادره به استناد ماده 7 قانون دیوان عدالت اداری قطعی است.
رییس شعبه 17 دیوان عدالت اداری- مستشار شعبه
رحیمی - روحی

قاضی:
رحیمی , روحی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 13ـ اثر ابطال مصوبات از زمان صدور رای هیات عمومی است مگر در مورد مصوبات خلاف شرع یا در مواردی که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق اشخاص هیات مذکور اثر آن را به زمان تصویب مصوبه مترتب نماید.

مشاهده ماده 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 42 ـ در صورتی که کارفرما به میزان حق بیمه و خسارات تاخیر تعیین شده از طرف سازمان معترض باشد می تواند ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اعتراض خود را کتبا به سازمان تسلیم نماید. سازمان مکلف است اعتراض کارفرما را حداکثر تا یکماه پس از دریافت آن در هیات بدوی تشخیص مطالبات مطرح نماید در صورت عدم اعتراض کارفرما ظرف مدت مقرر تشخیص سازمان قطعی و میزان حق بیمه و خسارات تعیین شده طبق ماده 50 این قانون وصول خواهد شد.

مشاهده ماده 42 قانون تامین اجتماعی

ماده 44 ـ هیات های تجدیدنظر تشخیص مطالبات در مراکز استانها با شرکت افراد زیر تشکیل می شود: (اصلاحی 27/07/1376) 1- نماینده وزارت رفاه اجتماعی که ریاست هیات را به عهده خواهد داشت. 2- یک نفر از قضات دادگستری به انتخاب وزارت دادگستری. 3- یک نفر به انتخاب شورای عالی تامین اجتماعی. 4- نماینده سازمان به انتخاب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان. 5- یک نفر به عنوان نماینده کارفرما به انتخاب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در مورد بازرگانان و صاحبان صنایع یا یک نفر نماینده اتاق اصناف در مورد افراد صنفی و صاحبان حرف و مشاغل آزاد. آراء هیات تجدیدنظر قطعی و لازم الاجرا است. تبصره ـ هیات های بدوی و تجدیدنظر تاریخ رسیدگی را به کارفرما ابلاغ خواهند کرد و حضور کارفرما برای ادای توضیحات بلامانع است.

مشاهده ماده 44 قانون تامین اجتماعی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM