رای قضایی شماره 9109970900902792

رای قضایی شماره 9109970900902792

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970900902792


شماره دادنامه قطعی:
9109970900902792

تاریخ دادنامه قطعی:
1391/09/25

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
تکلیف آموزش و پرورش در اعمال سهمیه معلولان

پیام رای:
دستگاه‎های اجرایی موظفند حداقل 3% از مجوزهای استخدامی خود را به افراد معلول واجد شرایط اختصاص دهند.

رای شعبه دیوان عدالت اداری
با بررسی اوراق و محتویات پرونده و ملاحظه لایحه دفاعیه مشتکی عنه ثبت به شماره.. . دفتر شعبه نهم نظر به اینکه دستگاه مشتکی عنه حسب بند الف ماده 7 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان مکلف به اختصاص 3 درصد سهمیه معلولان در مجوزهای استخدامی است و ماده 42 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 1384 نیز سهمیه 3% واجد شرایط معلولان را تایید کرده است و ماده یاد شده نیز به موجب بند الف قانون بودجه سال 1389 تنفیذ گردیده است و از طرفی آزمون استخدامی در سال 1389 برگزار شده است و رای وحدت رویه شماره 24 ـ 25 ـ 28/1/1391 هیات عمومی دیوان عدالت اداری نیز مبین این معنا و مفهوم می باشد بدین لحاظ مستندا به مواد 7 13 14و43 قانون دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت شاکی و الزام مشتکی عنه به احتساب سهمیه 3% معلولین در خصوص وی با رعایت سایر محتویات قانونی صادر و اعلام می نماید. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه 9 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
مهری ـ پیرزاده

قاضی:
محمد مهری , محمد حسن پیرزاده

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 13ـ اثر ابطال مصوبات از زمان صدور رای هیات عمومی است مگر در مورد مصوبات خلاف شرع یا در مواردی که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق اشخاص هیات مذکور اثر آن را به زمان تصویب مصوبه مترتب نماید.

مشاهده ماده 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 14ـ مرجع حل اختلاف در صلاحیت بین شعب دیوان و سایر مراجع قضائی شعب دیوان عالی کشور است.

مشاهده ماده 14 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 43ـ شعبه دیوان می تواند هریک از طرفین دعوا را برای ادای توضیح دعوت نماید و در صورتی که شکایت از ادارات و واحدهای مذکور در ماده (10) این قانون باشد طرف شکایت مکلف به معرفی نماینده است. تبصره1 ـ در صورتی که شاکی پس از ابلاغ برای ادای توضیح حاضر نشود یا از ادای توضیحات مورد درخواست استنکاف کند شعبه دیوان با ملاحظه دادخواست اولیه و لایحه دفاعیه طرف شکایت یا استماع اظهارات او اتخاذ تصمیم می نماید و اگر اتخاذ تصمیم ماهوی بدون اخذ توضیح از شاکی ممکن نشود قرار ابطال دادخواست صادر می گردد. تبصره2 ـ در صورتی که طرف شکایت شخص حقیقی یا نماینده شخص حقوقی باشد و پس از احضار بدون عذر موجه از حضور جهت ادای توضیح خودداری کند شعبه او را جلب می نماید یا به انفصال موقت از خدمات دولتی به مدت یک ماه تا یک سال محکوم می کند. تبصره3 ـ عدم تعیین نماینده توسط طرف شکایت یا عدم حضور شخص معرفی شده در مهلت اعلام شده از سوی شعبه دیوان موجب انفصال موقت از خدمات دولتی از دو ماه تا یک سال است.

مشاهده ماده 43 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM