رای قضایی شماره 9209970905300522

رای قضایی شماره 9209970905300522

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9209970905300522


شماره دادنامه قطعی:
9209970905300522

تاریخ دادنامه قطعی:
1392/11/20

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تشخیص دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
عدم احتساب ایام تدریس به عنوان سرباز معلم در سابقه خدمت

پیام رای:
ایام تدریس افراد به عنوان سرباز معلم به عنوان سابقه معلمی حق التدریس قابل احتساب نمی باشد.

رای شعبه دیوان عدالت اداری
خواسته شاکی تقاضای اعاده به خدمت در آموزش و پرورش با توجه به سوابق معلم حق التدریس می باشد. با بررسی اوراق و محتویات پرونده و ملاحظه پاسخ واصله مثبوت به شماره.. . دفتر این شعبه نظر به این که مشارالیه در متن دادخواست اذعان به حق التدریسی از سال 78 الی 82 به مدت 5 سال و از سال 83 الی 85 به عنوان سرباز معلم و در سال تحصیلی 88 ـ 89 به صورت نیروی شرکتی همکاری داشته لذا به موجب رای وحدت رویه شماره 103 ـ 104 مورخ 25/02/1391 هیات محترم دیوان عدالت اداری ایام تدریس به عنوان سرباز معلم قابل احتساب به عنوان سابقه معلمی حق التدریس تلقی نگردیده و با توجه به این که مطابق ماده 8 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش به کارگیری هر گونه نیروی حق التدریس جدید ممنوع اعلام گردیده است بنابراین اعاده به خدمت به عنوان معلم حق التدریس توجیه قانونی ندارد. با وصف مراتب تخلف از مقررات که موجب تضییع حقوق نامبرده توسط مشتکی عنه شده باشد محرز نیست. خواسته غیر وارد تشخیص و مستندا به ماده 8 قانون اخیرالذکر و رای وحدت رویه فوق الاشاره و با رعایت ماده 7 قانون دیوان عدالت اداری مصوب 85 حکم به رد شکایت صادر و اعلام می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه 2 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
مهدوی ـ حسینی طباطبایی

رای شعبه تشخیص دیوان عدالت اداری
عمده اعتراض آقای (ن.ی.) به دادنامه شماره 900201997 مورخه 14/11/91 که مبنای ارجاع پرونده به شعبه تشخیص در راستای ماده 18 قانون دیوان قرار گرفته بدین شرح می باشد که مشارالیه مدعی است حداقل 5 سال سابقه تدریس با بیش از 12 ساعت در هفته بدون احتساب سوابق سرباز معلمی دارد لذا مشمول مقررات قانون به کارگیری معلمان حق التدریس می گردد. نظر بر این که شاکی فاقد شرایط مورد نظر مقنن در تبصره 5 قانون به کارگیری معلمان حق التدریس مصوب 15/07/1388 از جمله ضرورت بیش از ده سال سابقه کاری تا پایان سال 88 ـ 87 می باشد بنا به مراتب مذکور اشتباه بین در اصدار دادنامه شماره.. . که موجب تضییع حقوق شاکی باشد مشهود نمی باشد لذا موجبی برای اعمال مقررات ماده 18 قانون دیوان عدالت اداری مصوب 85 وجود ندارد. رد درخواست مذکور صادر و اعلام می دارد. رای صادره قطعی است.
دادرس شعبه 3 تشخیص دیوان عدالت اداری ـ مستشاران شعبه
موسوی ـ عاشوری ـ کریمی تبار ـ آریافر ـ سبزواری نژاد

قاضی:
موسوی , مهدوی , حسینی طباطبائی , مرتضی عاشوری , حجت سبزواری نژاد , آریافر , کریمی‏تبار

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 18ـ دادخواست باید حاوی نکات زیر باشد: الف ـ مشخصات شاکی 1ـ نام و نام خانوادگی نام پدر تاریخ تولد کد ملی شغل تابعیت و اقامتگاه برای اشخاص حقیقی 2ـ نام شماره ثبت اقامتگاه اصلی و شماره تلفن تماس برای اشخاص حقوقی ب ـ مشخصات طرف شکایت 1ـ نام و نام خانوادگی سمت و نشانی دقیق محل کار مامور دولت درصورت امکان 2ـ نام کامل دستگاههای موضوع ماده (10) این قانون پ ـ نام و نام خانوادگی و اقامتگاه وکیل یا قائم مقام و یا نماینده قانونی شاکی در صورت تقدیم دادخواست توسط آنان ت ـ موضوع شکایت و خواسته ث ـ شرح شکایت ج ـ مدارک و دلایل مورد استناد چ ـ امضاء یا اثر انگشت شاکی یا وکیل یا قائم مقام و یا نماینده قانونی وی و یا امضاء و مهر شخص حقوقی ذیل دادخواست ح ـ مدرک اثبات کننده سمت برای اشخاص حقوقی و نمایندگان قانونی تبصره ـ شاکی می تواند علاوه بر نشانی پستی نشانی پست الکترونیکی یا شماره تلفن همراه یا نمابر خود را بهمنظور ابلاغ اوراق اعلام نماید که در اینصورت امر ابلاغ به یکی از طرق مزبور کافی است.

مشاهده ماده 18 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM