ماده 101 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۱ آیین دادرسی کار

ماده 101ـ پس از خاتمه رسیدگی مرجع رسیدگی کننده در همان جلسه یا حداکثر ظرف یک هفته به اتفاق یا اکثریت مبادرت به صدور رای خواهد کرد؛ در صورت وجود نظر اقلیت این نظر نیز در صورتجلسه قید می شود. رای شامل موارد زیر می باشد: 1ـ مرجع صادرکننده و شماره و تاریخ صدور رای. 2ـ نام و نام...

مشاهده متن ماده

ماده 102 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۲ آیین دادرسی کار

ماده 102ـ مرجع رسیدگی پس از صدور رای مجاز به رسیدگی مجدد و تغییر رای نمی باشد.

مشاهده متن ماده

ماده 103 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۳ آیین دادرسی کار

ماده 103ـ هرگاه در تنظـیم رای اشتباه در محاسـبه یا سهو قلـم یا اشتباهات بین دیگری مثل از قلم افتادن یا کم و یا زیاد شدن نام یکی از اصحاب دعوا رخ دهد مرجع صادرکننده می تواند مادام که رای اجرا نشده باشد به درخواست ذینفع آن را تصحیح نماید. تمام موازین و ترتیبات مقرر برای صدور و...

مشاهده متن ماده

ماده 104 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۴ آیین دادرسی کار

ماده 104ـ رای صادره در صورتجلسه بعد از امضای اعضای مرجع به شکل دادنامه درآمده و دادنامه نیز به امضای اعضای مرجع رسیدگی کننده می رسد.

مشاهده متن ماده

ماده 105 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۵ آیین دادرسی کار

ماده 105ـ دادنامه حداقل در سه نسخه صادر می شود یک نسخه در پرونده بایگانی شده و نسخ دیگر به طرفین دعوا ابلاغ می گردد.

مشاهده متن ماده

ماده 106 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۶ آیین دادرسی کار

ماده 106ـ مقررات ابلاغ دادنامه همان مقررات ابلاغ دعوتنامه است.

مشاهده متن ماده

ماده 107 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۷ آیین دادرسی کار

ماده 107ـ هیات حل اختلاف مرجع رسیدگی به اعتراض و شکایت از آرای هیات تشخیص است مگر در مواردی که قانون اتخاذ تصمیم را به طور مستقیم به هیات حل اختلاف محول نموده باشد.

مشاهده متن ماده

ماده 108 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۸ آیین دادرسی کار

ماده 108ـ در احتساب مهلت اعتراض نسبت به رای هیات تشخیص روز ابلاغ و روز اقدام جزء ایام مزبور محسوب نمی شود. چنانچه آخرین روز موعد با تعطیل مصادف شود اعتراض پس از روز تعطیل صورت می گیرد.

مشاهده متن ماده

ماده 109 آیین دادرسی کار

ماده ۱۰۹ آیین دادرسی کار

ماده 109ـ در مواردی که راجع به سپری شدن یا باقی بودن مهلت اعتراض بین ذی نفع و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی اختلاف نظر باشد نظر مرجع رسیدگی کننده به اعتراض قاطع است.

مشاهده متن ماده

ماده 110 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۰ آیین دادرسی کار

ماده 110ـ هیات حل اختلاف در هنگام رسیدگی به اعتراض در چارچوب اعتراض و به آنچه که مورد حکم هیات تشخیص قرار گرفته رسیدگی خواهد نمود؛ مگر آنکه به طور مشخص تخلف بارزی نسبت به مقررات آمره قانونی در حکم هیات تشخیص مشهود باشد.

مشاهده متن ماده

ماده 111 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۱ آیین دادرسی کار

ماده 111ـ در صورت صدور حکم بازگشت به کار از طرف هیات حل اختلاف چنانچه کارگر بخواهد از حق مقرر در تبصره ماده 165 قانون کار استفاده نماید؛ باید ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ رای دادخواست خود را تقدیم هیات تشخیص کند. رسیدگی به دعوای مذکور در هیات تشخیص خارج از نوبت خواهد بود....

مشاهده متن ماده

ماده 112 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۲ آیین دادرسی کار

ماده 112ـ میزان حق حضور اعضای هیاتهای تشخیص و حل اختلاف به پیشنهاد وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

مشاهده متن ماده

ماده 113 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۳ آیین دادرسی کار

ماده 113ـ تعداد جلسات هیات های تشخیص و حل اختلاف در هر ماه به تعداد مراجع مذکور در هر اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و کثرت پرونده های مطرح شده تعیین می شود. در هر حال بیش از پنج پرونده در یک روز به هر مرجع رسیدگی کننده ارجاع نمی شود.

مشاهده متن ماده

ماده 114 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۴ آیین دادرسی کار

ماده 114ـ در صورتی که جلسات هیات تشخیص و حل اختلاف در ساعات اداری تشکیل گردد کارفرمایان و نیز مراجع اداری ذی ربط مکلفند با ماموریت نمایندگان در جلسات مراجعی که عضو آن می باشند موافقت نمایند و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی موضوع مذکور را پیگیری می نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 115 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۵ آیین دادرسی کار

ماده 115ـ معاونت روابط کار مکلف است نمونه برگ های رسیدگی را تدوین و برای اجرا به سراسر کشور ارسال نماید. ادارات کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مکلفند از نمونه برگ های ارسالی استفاده نمایند.

مشاهده متن ماده

ماده 116 آیین دادرسی کار

ماده ۱۱۶ آیین دادرسی کار

ماده 116ـ این آیین نامه شامل 116 ماده در تاریخ 7/8/1391 توسط شورای عالی کار تهیه و در تاریخ 7/11/1391 به تصویب وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی رسید و از تاریخ 1/1/1392 لازم الاجرا بوده و آیین رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیات های تشخیص و حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون کار مصوب...

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM