69 ماده
ماده 61 ـ اگر در میان وراث غایب مفقودالاثری باشد سهم او به مدت 5 سال کنار گذارده می شود تا حال او معلوم گردد
ماده 62 ـ چنانچه یکی از ورثه مذکور در این آیین نامه تا هنگام فوت مورث زرتشتی خویش و یا پس از آن از دین زرتشتی خارج شود ارث به او تعلق نمی گیرد.
ماده 63 ـ هر زرتشتی می تواند به موجب وصیت اموال خود را میان ورثه و یا اشخاص دیگر تقسیم کند و یا برای امور خیریه دیگری که بخواهد پس از مرگ خود وصیت کند. تخلف از وصیت جایز نیست.
ماده 64 ـ در صورتی که موصی بعد از وصیت فرزندان دیگری پیدا کند یا پس از درگذشت او حملی ظاهر شود و مسلم نباشد که موصی قصد محروم کردن فرزندان بعدی یا حمل را از ارث داشته به هر یک از آنها به قدر سهمی که با فرض نبودن وصیت از تمام دارایی بهره ور می شده سهیم می گردند.
ماده 65 ـ شخص زرتشتی نمی تواند وصی غیرزرتشتی برای بازماندگان خویش تعیین کند.
ماده 66 ـ در صورت نبودن وصیت و ورثه ای از طبقات اول و دوم کلیه دارایی های خالص در گذشته با رعایت ماده 49 بطور مساوی متعلق به طبقه سومی یعنی پدر بزرگ و مادر بزرگ اعم از پدری یا مادری (هر یک زنده هستند) خواهد بود. و در صورت زنده نبودن هیچ یک از آنها تمام دارایی مابین طبقه چهارم...
ماده 67 ـ در صورتی که شخصی زرتشتی بدون تنظیم وصیت نامه بمیرد و وارثی نیز نداشتـ ه باشد و در صبح چهـ ارم نیز پل گذاری تعیین نگردد تمـام دارایی درگذشتـه به انجمن زرتشتیان محل سکونت واگذار می شود تا صرف امور مراسم دینی به نام درگذشته و امور خیریه زرتشتیان گردد.
ماده 68 ـ در صورتی که انجمن زرتشتیانی در محل سکونت نباشد در تمام مواردی که در این آیین نامه آمده است انجمن زرتشتیان تهران صالح خواهد بود.
ماده 69 ـ در طبقات وراث طبقه اول مقدم بر طبقه دوم و دوم مقدم بر سوم است و به همین نحو طبقات بعدی بشرح زیر: طبقه اول ـ زن یا شوهر فرزندان پدر و مادر و فرزندزاده درمواردی که برابر این آیین نامه قائم مقام فرزندان درگذشته واقع می شوند. طبقه دوم ـ برادر و خواهر درگذشته و فرزندان...