متن کامل ماده 79 قانون نظام صنفی کشور.
متن کامل ماده ۷۹ قانون نظام صنفی کشور.
متن کامل 79 ماده
ماده 79 ـ وزارت بازرگانی مکلف است با رعایت بند ( هـ) ماده (55) این قانون نسبت به صدور پروانه کسب برای افرادی که نام برده می شوند درصورتی که دارای محل کسب ملکی یا اجاره ای باشند اقدام کند:
الف ـ جانباز همسر جانباز یکی از فرزندان جانباز متوفی و یکی از فرزندان جانباز ازکارافتاده.
ب ـ آزاده همسر آزاده یکی از فرزندان آزاده متوفی و یکی از فرزندان آزاده از کارافتاده.
ج ـ کلیه اعضای خانواده شهدا اعم از همسر فرزند والدین خواهر و برادر.
آیین نامه اجرایی این ماده به وسیله دبیرخانه هیات عالی نظارت با همکاری بنیاد شهید بنیاد جانبازان انقلاب اسلامی و ستاد آزادگان تهیه و به تصویب وزیر بازرگانی خواهد رسید.
تبصره 1 ـ صدور پروانه کسب پس از دریافت معرفی نامه از نهاد ذی ربط و احراز شروط لازم تنها برای یک بار خواهد بود.
تبصره 2 ـ اتحادیه ها موظفند دارنده پروانه کسب را به عنوان فرد صنفی بپذیرند. همچنین کلیه سازمانهای ذی ربط موظفند نسبت به اعطای تسهیلات و امکانات همسان با سایر افراد صنفی عضو آن اتحادیه برای دارنده پروانه کسب اقدام کنند.
تبصره 3 ـ افراد صنفی موضوع این ماده نمی توانند شغل دیگری داشته باشند یا از وزارتخانه های دیگر موافقت اصولی یا پروانه تاسیس دریافت کرده باشند مگر آن که موضوع موافقت اصولی یا پروانه تاسیس مرتبط با موضوع فعالیتی باشد که برای آن درخواست پروانه کسب کرده اند.
تبصره 4 ـ افراد صنفی موضوع این ماده می توانند درصورت منتقل شدن به شهرستان یا استان دیگر به شرط ابطال پروانه کسب قبلی در محل جدید با رعایت مفاد این ماده پروانه کسب معوض دریافت دارند.
ماده 78 ـ به منظور تقویت صنوف تولیدی و توسعه صادرات غیرنفتی کشور به پیشنهاد کمیسیون نظارت و تصویب هیات عالی نظارت اتحادیه های صادراتی در شهرهای مرکز استان یا تهران به صورت استانی یا کشوری تشکیل خواهد شد. فعالیت این اتحادیه ها تابع آیین نامه ای خواهد بود که توسط دبیرخانه هیات عالی نظارت تهیه و به تصویب وزیر بازرگانی خواهد رسید.
نمایش مادهماده 80 ـ صدور پروانه کسب برای اماکن با کاربری اداری یا کارگاهی بلامانع است.
نمایش مادهمتن کامل ماده ۷۹ قانون نظام صنفی کشور.
متن کامل ماده 79 قانون نظام صنفی کشور.