متن کامل ماده 43 آیین نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات طرح های صنعتی و علائم تجاری.
متن کامل ماده ۴۳ آیین نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات طرح های صنعتی و علائم تجاری.
متن کامل 43 ماده
ماده 43 ـ مالک اختراع می تواند درخواست لغو پروانه اجباری بهره برداری صادره از سوی کمیسیون را بنابه دلائلی که در بند (ج) ماده 17 قانون آمده است همراه با مدارک و مستندات مربوط به دبیرخانه کمیسیون تسلیم نماید. دبیرخانه موظف است ظرف 30 روز از تاریخ تسلیم درخواست مراتب را همراه با دلائل به بهره بردار اعلام تا چنانچه پاسخی داشته باشد ظرف 30 روز به دبیرخانه اعلام نماید. مرجع مذکور اظهارات طرفین به انضمام مدارک و مستندات ارائه شده را جهت اتخاذ تصمیم به کمیسیون ارسال می دارد. کمیسیون پس از بررسی اظهارات مالک اختراع وزیر یا بالاترین مقام دستگاه ذی ربط و بهره بردار تصمیم مقتضی را اتخاذ می نماید. چنانچه تصمیم کمیسیون مبنی بر لغو پروانه بهره برداری باشد حسب مورد اجازه بهره برداری برای مالک یا بهره بردار دیگر صادر می گردد. در صورتی که حفظ حقوق قانونی اشخاصی که اجازه را کسب کرده اند ابقاء تصمیم را ایجاب نماید کمیسیون نسبت به ابقاء آن اقدام می نماید.
تصمیم کمیسیون مبنی بر لغو یا ابقاء پروانه اجباری بهره برداری همراه با مدت و شرایط مربوط از سوی دبیرخانه به طرفین ابلاغ خواهد شد.
ماده 42ـ مالک اختراع یا سازمان دولتی و همین طور شخص ثالثی که پروانه اجباری بهره برداری برای او صادر شده است ظرف 20 روز پس از دریافت ابلاغ موضوع ماده 40 این آیین نامه می تواند نسبت به تصمیم کمیسیون درخواست بررسی مجدد نماید. چنانچه کمیسیون درخواست تجدیدنظر را قانع کننده تشخیص دهد جلسه ای را حداکثر ظرف 30 روز پس از وصول درخواست برای رسیدگی به اظهارات متقاضی تجدیدنظر و در صورت...
نمایش مادهماده 44 ـ هرگونه تصمیم کمیسیون مبنی بر اعطای پروانه اجباری بهره برداری یا رد آن از سوی متقاضی یا مالک اختراع قابل اعتراض در دادگاه صالح مقرر در ماده 59 قانون می باشد. این اعتراض باید ظرف 60 روز از تاریخ ابلاغ تصمیم کمیسیون به ذینفع و یا اطلاع او از آن صورت گیرد.
نمایش مادهمتن کامل ماده ۴۳ آیین نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات طرح های صنعتی و علائم تجاری.
متن کامل ماده 43 آیین نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات طرح های صنعتی و علائم تجاری.