متن کامل ماده 1 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور.
متن کامل ماده ۱ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور.
متن کامل 1 ماده
ماده 1ـ تعریف اصطلاحات به کار رفته در این قانون به شرح زیر است:
الف ـ سابقه تحصیلی: نمرات تعدادی از دروس دوره متوسطه دوم و پیش دانشگاهی است که امتحانات آن مطابق اصول سنجش و اندازه گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری نهائی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار می شود. (اصلاحی 1395/02/26)
ب ـ وزارتین: به وزارتخانه های علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاق می شود.
پ ـ سنجش: فرآیندی است که با هدف ایجاد وحدت رویه و هماهنگی در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ایجاد فضای رقابتی یکسان و برقراری عدالت آموزشی برای کلیه داوطلبان تحصیلات تکمیلی از طریق آزمون مصاحبه علمی بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی و فناوری انجام می شود.
ت ـ پذیرش: فرآیندی است که با شرکت داوطلب در آزمون آغاز و با بررسی سوابق آموزشی پژوهشی فناوری انجام مصاحبه علمی و سنجش عملی تکمیل و با اعلام نتایج قبولی توسط وزارتین از طریق سازمان سنجش آموزش کشور و مرکز سنجش آموزش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پایان می یابد.
ث ـ تحصیلات تکمیلی: شامل مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دکتری ناپیوسته و دکتری تخصصی می باشد.
ماده 2ـ برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر نحوه سنجش و پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها با ترکیب زیر واگذار می شود که در این قانون به اختصار «شورا» نامیده می شود: 1ـ وزیر علوم تحقیقات و فناوری (رئیس شورا) 2ـ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی 3ـ دو نفر از روسای دانشگاه های دولتی به انتخاب وزارتین 4ـ رئیس دانشگاه...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۱ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور.
متن کامل ماده 1 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور.