متن کامل ماده 41 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.
متن کامل ماده ۴۱ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.
متن کامل 41 ماده
ماده 41 ـ وظایف بازرس یا بازرسان تعاونی به شرح زیر است:
1 ـ نظارت مستمر بر انطباق نحوه اداره امور تعاونی و عملیات و معاملات انجام شده با اساسنامه و قوانین و مقررات و دستورالعملهای مربوطه.
2 ـ رسیدگی به حسابها دفاتر اسناد صورتهای مالی از قبیل ترازنامه و حسابهای عملکرد و سود و زیان بودجه پیشنهادی و گزارشات هیات مدیره به مجمع عمومی.
3 ـ رسیدگی به شکایات اعضاء و ارائه گزارش به مجمع عمومی و مراجع ذیربط.
4 ـ تذکر کتبی تخلفات موجود در نحوه اداره امور تعاونی به هیات مدیره و مدیر عامل و تقاضای رفع نقص.
5- نظارت بر انجام حسابرسی و رسیدگی به گزارشهای حسابرسی و گزارش نتیجه رسیدگی به مجمع عمومی شرکت و مراجع ذیربط. (الحاقی 05/07/1377)
تبصره ـ بازرس یا بازرسان حق دخالت مستقیم در اداره امور تعاونی را نداشته ولی می توانند بدون حق رای در جلسات هیات مدیره شرکت کنند و نظرات خود را نسبت به مسائل جاری تعاونی اظهار دارند.
ماده 40 ـ مجمع عمومی بازرس یا بازرسانی را اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی و برای مدت یک سال مالی انتخاب می کند انتخاب مجدد آنان بلامانع است. (اصلاحی 05/07/1377) تبصره 1 ـ در صورت فوت یا ممنوعیت قانونی و یا استعفای بازرس یا بازرسان اصلی هیات مدیره مکلف است ظرف ده روز بازرس یا بازرسان علی البدل را به ترتیب اولویت آراء برای بقیه مدت دعوت نماید. تبصره 2 ـ حق الزحمه و پاداش بازرس یا...
نمایش مادهماده 42 ـ در صورتی که هریک از بازرسان تشخیص دهند که هیات مدیره و یا مدیر عامل در انجام وظایف محوله مرتکب تخلفی شده و به تذکرات آنان ترتیب اثر نمی دهند مکلفند از هیات مدیره تقاضای برگزاری مجمع جهت رسیدگی به گزارش خود را بنمایند. (اصلاحی 05/07/1377) تبصره - اگر هیات مدیره ظرف مدت یک ماه از تاریخ دریافت درخواست تشکیل مجمع عمومی فوق العاده توسط بازرس اقدام به دعوت و برگزاری آن...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۴۱ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.
متن کامل ماده 41 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.