ماده 8 قانون گذرنامه

متن کامل ماده 8 قانون گذرنامه.

ماده ۸ قانون گذرنامه

متن کامل ماده ۸ قانون گذرنامه.

ماده 8 قانون گذرنامه

ماده 8 ـ از تاریخ تصویب این قانون گذرنامه های تحصیلی به تدریج به گذرنامه های عادی تبدیل خواهد شد.

ماده 8 قانون گذرنامه مصوب 1351/12/10

ماده ۸ قانون گذرنامه

ممشاهده ماده ۸ قانون گذرنامه مصوب 1351/12/10

قانون گذرنامه / ماده 8

ماده ۸ قانون گذرنامه

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۵۱/۱۲/۱۰

متن ماده 8
قانون گذرنامه

مصوب ۱۳۵۱/۱۲/۱۰
  • ماده ۸ قانون گذرنامه

    متن کامل 8 ماده

    مصوب ۱۳۵۱/۱۲/۱۰
متن ماده ۸

ماده 8 ـ از تاریخ تصویب این قانون گذرنامه های تحصیلی به تدریج به گذرنامه های عادی تبدیل خواهد شد.

ماده 7 ـ گذرنامه بر سه قسم است: الف ـ گذرنامه سیاسی. ب ـ گذرنامه خدمت ( اعم از فردی یا جمعی). ج ـ گذرنامه عادی ( اعم از فردی یا جمعی). تبصره ـ مشخصات انواع گذرنامه از لحاظ رنگ و شکل و قطع و تعداد اوراق و نظائر آن و همچنین سازمان تهیه کننده آنها به موجب آیین نامه اجرایی این قانون تعیین می گردد.

نمایش ماده

ماده 9 ـ وزارت امور خارجه می تواند در موارد لزوم با موافقت وزیر امور خارجه برای کسانی که به ماموریتهای خاص اعزام می شوند به جای گذرنامه برگ مسافرت انفرادی و یا دسته جمعی صادر نماید. مشخصات برگهای مذکور در آیین نامه اجرایی این قانون تعیین خواهد شد.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 96-9/2-2464 ح - مورخ 1396/02/08
در راستای بند3 ماده 8 قانون گذرنامه مصوب 10/12/1351 س: 1- شمول بند مذکور نسبت به زنان در عقد موقت توضیحا با توجه به اینکه طبق مواد 1106 و 1113 قانون مدنی در عقد دائم نفقه ی زن به عهده ی شوهر است و در انقطاع زن حق نفقه ندارد آیا بالملازمه دلیلی بر انتفای اصل تمکین موضوع مواد 1102 و 1105 و 1108 قانون مذکور در عقد انقطاع می باشد در نتیجه خروج از کشور زنان در عقد انقطاع تخصصا از بند 3 ماد ه18 قانون صدرالذکر خارج بوده و منوط به اجازه ی شوهر نباشد و دادستان نیز می تواند به صورت مکرر و لو خارج از محدوده ی اضطرار تجویز خروج از کشور اقدام نماید و یا مواد مذکور صرفا ناظر به نفقه بوده است و شامل تمکین زوجه در عقد انقطاع نخواهد بود و در نتیجه طبق بند مذکور اجازه ی شوهر جهت خروج از کشور الزامی است مگر در موارد اضطراری و با اجازه ی دادستان؟ 2-ناظر به پاسخ سوال بالا زنی با مراجع به این مرجع بیان دارد: در سابق عقد موقتی صیغه داشته ام و از آن عقد نیز صاحب فرزند شده ام و با توجه به عدم ثبت واقعه ی نکاح موقت در شناسامه صرفا نام فرزندم ثبت شده است و این رو نمی توانم گذرنامه بگیرم و پلیس گذرنامه بیان می دارد: شما طبق سند سجلی کماکان متاهل هستی و یا باید ثبت تجرد بگیری حال با این مقدمه که طبق موازین قانونی الف طبق فصل دوم از باب سوم قانون ثبت اسناد و املاک مصوب 26/12/1310 با اصلاحات و الحاقات بعدی موضوع آثار ثبت اسناد و ب همچنین بند 2 و 9و 11 ماده 4 و با تاکید بر بند 1 ماده 21 قانون حمایت خانواد ه مصوب 1/12/1391 و با عنایت به دو نکته ی ذیل: اولا: نوع ازدواج که آیا دائم بوده است یا موقت؟ مشخص نبوده و به دلیل عدم ثبت رسمی احتمال قصد خروج غیر قانونی از کشور و بعضا به همراه فرزندم نیز وجود دارد. ثانیا: بر فرض صحت ادعای زن مبنی بر عقد موقت ولکن نسبت به استمرار آن و بعضا وضعیت اثبات نسب فرزند ابهام وجود خواهد داشت. س: آیا متقاضی مکلف است در راستای مواد سابق الاشاره موضوع خود را از طریق محاکم خانواده نسبت به 1-اثبات واقعه نکاح موقت 2-انقضای آن 3-اثبات نسب 4-ثبت این وقائع در مراجع رسمی راسا اقدام و رفع مشکل نباید و یا اینکه دادستان می تواند بدوا و با صرف استعلام از اداره ی ثبت احوال و همچنین گواهی بستگان و مطلعان مبنی بر اینکه مشارالیها تاکنون نکاح دائمی نداشته و ثبت نگردیده است بنا را بر عقد موقت بگذارد و سپس با توجه به پاسخ به سوال اول: الف- در صورت عدم شمول بند 3 ماده 18 قانون مارالذکر به صورت مکرر ولو خارج از محدوده ی اضطرار به نامبرده تجویز خروج از کشور نماید؟ ب-در صورت شمول صرفا در محدوده ی اضطرار و با احراز آن مانند عقد دائم اقدام نماید.
ماده 8 قانون گذرنامه

ماده ۸ قانون گذرنامه

متن کامل ماده ۸ قانون گذرنامه.

ماده 8 قانون گذرنامه

متن کامل ماده 8 قانون گذرنامه.

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM