ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 432 ق آ د ک

ماده 432 ق.آ.د.ک

ماده 432 قانون آدک

ماده 432 قانون دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی کیفری

ماده 432 قانون آ.د.ک

ماده 432 دادرسی کیفری

ماده 432 ق دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 432 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 432 ق آ د ک ماده 432 ق.آ.د.ک ماده 432 قانون آدک ماده 432 قانون دادرسی کیفری ماده 432 آیین دادرسی کیفری ماده 432 قانون آ.د.ک ماده 432 دادرسی کیفری ماده 432 ق دادرسی کیفری ماده 432 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 432 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ ق آ د ک

ماده ۴۳۲ ق.آ.د.ک

ماده ۴۳۲ قانون آدک

ماده ۴۳۲ قانون دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ قانون آ.د.ک

ماده ۴۳۲ دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ ق دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۴۳۲ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۴۳۲ ق آ د ک ماده ۴۳۲ ق.آ.د.ک ماده ۴۳۲ قانون آدک ماده ۴۳۲ قانون دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ آیین دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ قانون آ.د.ک ماده ۴۳۲ دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ ق دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۴۳۲ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 432 ـ هرگاه تقاضای تجدید نظر یا فرجام خارج از مهلت مقرر تقدیم شود و درخواست‏کننده عذر موجهی عنوان کند دادگاه صادر کننده رای ابتداء به عذر او رسیدگی می نماید و در صورت موجه شناختن آن قرار قبولی درخواست و در غیر اینصورت قرار رد آن را صادر می کند. جهات عذر موجه همان است که در ماده (178) این قانون مقرر شده است.

ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 432

ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 432
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 432 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۴۳۲

ماده 432 ـ هرگاه تقاضای تجدید نظر یا فرجام خارج از مهلت مقرر تقدیم شود و درخواست‏کننده عذر موجهی عنوان کند دادگاه صادر کننده رای ابتداء به عذر او رسیدگی می نماید و در صورت موجه شناختن آن قرار قبولی درخواست و در غیر اینصورت قرار رد آن را صادر می کند. جهات عذر موجه همان است که در ماده (178) این قانون مقرر شده است.

ماده 431 ـ مهلت درخواست یا دادخواست تجدید نظر و فرجام برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از کشور دو ماه از تاریخ ابلاغ رای یا انقضای مهلت واخواهی است.

نمایش ماده

ماده 433 ـ اشخاص زیر حق درخواست تجدید نظر یا فرجام دارند: الف ـ محکوم علیه وکیل یا نماینده قانونی او ب ـ شاکی یا مدعی خصوصی و یا وکیل یا نماینده قانونی آنان پ ـ دادستان از جهت برائت متهم عدم انطباق رای با قانون و یا عدم تناسب مجازات

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 97-168-2129 - مورخ 1398/03/21
2
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-749 - مورخ 1397/01/28
با توجه به مقررات ماده 432 قانون آئین دادرسی کیفری در مورد دادگاهها که رسیدگی به عذر معترض به عهده دادگاه صادر کننده رای ابتدائی گذاشته شده در صورتی که اعتراض به قرارهای داسرا خارج از مهلت قانونی بوده و معترض یکی از عذرهای ماده 178 را مطروه آیا با تنقیح مناط از ماده 432 می شود استفاده کرد که رسیدگی به عذر این معترض نیز با دادسرای صادرکننده قرار است و یا اینکه رسیدگی به عذر نیز در این خصوص با دادگاه است.
3
نظریه مشورتی شماره 1400-168-320 ک - مورخ 1400/05/09
مطابق تبصره 2 ماده 427 قانون آیین دادرسی کیفری رد تجدیدنظرخواهی قابل اعتراض است و مطابق ماده 440 قانون مذکور قرارهای رد درخواست یا دادخواست تجدیدنظرخواهی در فرض مذکور یعنی عدم رفع نقایص یا خارج از مهلت قانونی بودن حسب مورد قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر استان یا دیوان عالی کشور است. چنانچه دادگاه بدوی با پذیرش عذر فردی که خارج از مهلت قانونی اعتراض کرده است قرار قبولی تجدیدنظرخواهی صادر کند آیا قرار قبولی قابل اعتراض از ناحیه شاکی است؟
4
نظریه مشورتی شماره 1400-168-37 - مورخ 1400/02/07
وفق ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 هرگاه تقاضای تجدیدنظر یا فرجام خارج از مهلت تقدیم شود و درخواست کننده عذر موجهی عنوان کند دادگاه صادر کننده رای ابتدا به عذر او رسیدگی می نماید و در صورت موجه شناختن آن قرار قبولی درخواست و در غیر این صورت قرار رد آن را صادر می کند لذا صریحا اظهارنظر فرمایید در فرضی که رای قطعی می گردد و حتی ابلاغ هم به طور واقعی به محکوم صورت پذیرفته است و موعد تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی هم به اتمام رسیده و پرونده به اجرای احکام کیفری ارسال و قاضی اجرای احکام دستورات لازم جهت جلب یا اجرای مجازات در خصوص محکوم را صادر کرده است بر فرض مثال محکومی که حبس و جزای نقدی و شلاق دارد حال اگر محکوم علیهی که مجلوب می باشد و قاضی اجرای احکام می خواهد وی را به زندان معرفی کند و یا اصلا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک و یا حتی وکیل دادگستری و. .. مبادرت به تقدیم درخواست تجدید نظرخواهی با فرجام خواهی به شعبه اجرای احکام یا به دادگاه صادرکننده رای می کند و مدعی است که عذر موجهی دارد: 1- آیا با توجه به قطعیت رای و ماده 494 قانون آیین دادرسی کیفری که صریحا اعلام کرده است عملیات اجرای رای با دستور قاضی اجرای احکام کیفری شروع می شود و به هیچ وجه متوقف نمی شود مگر در مواردی که قانون مقرر نماید؛ و همچنین لحاظ ماده 490 همین قانون قاضی اجرای احکام باید رای را متوقف و محکوم را بلاقید آزاد کند؟ 2- در فرضی که محکوم متواری است آیا دستورات اجرایی در خصوص دسترسی به محکوم و اجرای رای باید متوقف شود و در این موارد تکلیف قاضی اجرای احکام چیست؟ 3- سوالات فوق را در خصوص درخواست واخواهی که به طور واقعی ابلاغ شده است تشریح کنید.
5
نظریه مشورتی شماره 99-168-1442 ک - مورخ 1399/10/08
دادسرا قرار منع تعقیب را صرفا به وکیل شاکی ابلاغ کرده که وی نیز در مهلت مقرر به قرار صادره اعتراض نکرده است. چنانچه شاکی به قرار مذکور اعتراض کند دادگاه چه تکلیفی دارد؟
6
نظریه مشورتی شماره 99-168-687 ک - مورخ 1399/05/26
در مواردی که اعتراض به قرار منع پیگرد خاج از مهلت مقرر قانونی تقدیم شده باشد اولا چه نوع قرار یا تصمیمی باید اتخاذ گردد ثانیا مرجع صالح برای صدور قرار یا تصمیم دادسرا است یا دادگاه؟
7
نظریه مشورتی شماره ک 615-861-89 - مورخ 1398/11/20
شکایتی در دادسرا از نهاد دولتی علیه فردی مطرح شده در مراحل مقدماتی دادسرا به علت فقد ادله اثباتی و عدم وقوع بزه قرار منع تعقیب مشتکی عنه را صادر نموده قرار به تایید دادستان رسیده و به اداره متبوع ابلاغ شده ظرف ده روز قابل اعتراض بوده در فرجه قانونی شاکی به آن اعتراض نکرده خارج از فرجه قانونی به قرار مزبور اعتراض نموده دادگاه کیفری 2 بدون توجه به حقوق مکتسبه مشتکی عنه و اعتبار امر مختومه دستور اخذ و آخرین دفاع و جلب به محاکم را صادر نموده و حکم به محکومیت مشتکی عنه را صادر می نماید و رای صادره اعتراض شده در دادگاه تجدیدنظر مطرح رسیدگی است. 1-با توجه به انقضاء مدت اعتراض و قطعی شدن قرار منع تعقیب آیا بدون درخواست دادستان پس از کشف دلایل جدید دادگاه کیفری 2 می تواند دستور جلب به محاکم را و اخذ دفاع و آخرین دفاع و تامین را صادر کند یا خیر؟ 2-با توجه به اعتبار امر مختومه از حیث قطعیت رای منع تعقیب آیا امکان صدور رای به محکومیت مشتکی عنه وجود دارد؟ 3-در صورتی که دلایل جدیدی کشف شود آیا دادگاه کیفری 2 بدون درخواست دادستان می تواند دستور تعقیب مجدد مشتکی عنه را صادر نماید؟ 4-تکلیف دادگاه تجدیدنظر در رسیدگی به اعتراض چیست./ع
8
نظریه مشورتی شماره ح4551-721-89 - مورخ 1398/10/11
خواهشمند است نظر آن اداره محترم را در خصوص سوال ذیل اعلام فرمائید. 1-در فرضی که دادگاه بدوی راجع به دادخواست تجدیدنظر خارج از مهلت قانونی با پذیرش عذر و موجه داشتن آن قرار قبولی صادر نماید آیا دادگاه تجدیدنظر می تواند قرار رد دادخواست تجدیدنظر صادر نماید. 2-در صورت تذکر دادگاه تجدیدنظر مبنی بر خارج از مهلت بودن دادخواست تجدیدنظر آیا دادگاه بدوی مکلف به تبعیت و صدور قرار رد دادخواست تجدیدنظر است و یا می بایست موضوع را بررسی و النهایه به تشخیص خود عمل نماید. 3-در صورتی که پس از اعلام دادگاه تجدیدنظر مبنی بر خارج از مهلت بودن دادخواست تجدیدنظر و اعاده پرونده به دادگاه بدوی دادگاه نخستین قرار رد دادخواست تجدیدنظر صادر ننماید آیا دادگاه تجدیدنظر می تواند راسا قرار رد دادخواست تجدیدنظر صادر نماید./ع
9
نظریه مشورتی شماره 98-168-942 ک - مورخ 1398/07/02
با عنایت به ابهامات به وجود آمده در خصوص سوالات ذیل الذکر: 1-با عنایت به این که در قانون آیین دادرسی کیفری و در بخش های مربوط به دادسرا مقرراتی در خصوص اعتراض های خارج از مهلت به قرارهای منع تعقیب و موقوفی پیش بینی نگردیده است رویه های متفاوتی در خصوص آن اتخاذ شده است به گونه ای که در برخی از دادگستری ها تمامی اعتراض ها پس از ثبت توسط دادسرا به دادگاه ارسال و دادگاه های کیفری در خصوص موضوع و حتی رد اعتراض به جهت خارج از مهلت بودن آن اتخاذ تصمیم می نمایند و در برخی دیگر از محاکم با استناد و وحدت ملاک از ماده ی 432 قانون آیین دادرسی کیفری که در خصوص اعتراض به آرای دادگاه در خارج از مهلت می باشد پرونده به دادسرا اعاده تا بازپرس یا دادیار تحقیق در خصوص قبول یا رد اعتراض اظهارنظر نمایند حال با عنایت به اینکه در قانون آیین دادرسی کیفری مقررات صریحی در این خصوص وجود ندارد کدام یک از رویه های فوق صحیح می باشد آیا استناد به ماده ی 432 قانون اخیر الذکر صحیح می باشد ؟ چنانچه نظر به صحیح بودن رویه دوم و اتخاذ تصمیم توسط دادسرا است دادسرا چه قراری باید صادر نماید و چنانچه قرار توسط بازپرس یا دادیار صادر گردد آیا نیاز به موافقت دادستان یا مقام اظهار نظر دارد یا خیر؟ و آیا این قرار قابل اعتراض می باشد یا خیر؟ و مهلت اعتراض به قرار مذکور چند روز است مستند پاسخ به تمام سوالات اخیر چه موادی می باشد؟ 2-نظر به وجود پرونده ای در شعب هفت بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب زنجان و ابهام در رسیدگی سوالی به شرح ذیل مطرح می گردد: فردی شکایتی مبنی بر دریافت خسارت به لحاظ وارد آمدن صدمه جسمانی فلج پا ناشی از ترزیق آمپول ولتارین در تاریخ های 1213/10/91 بعد از عمل جراحی آپاندیس مطرح که پرونده وی در سازمان نظام پزشکی زنجان مطرح و نتیجه عدم قصور پزشک معالج و پرسنل پرستاری بوده است هیات بدوی انتظامی به استناد بخشنامه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که به موجب بخشنامه یاد شده تولید انواع داخلی آمپول ولتارین قطع و صرفا نسبت به واردات نوع خارجی آن اقدام شده است و مصرف آن نیز با شرایطی مجاز اعلام شده است ولی تاریخ این بخشنامه یک ماه پس از ترزیق آمپول به شاکی بوده است کادر درمانی را مبری از مسئولیت دانسته است حال با عنایت به وارد آمدن عارضه نقص عضو به شاکی پرونده و فقدان رابطه سببیت بین فعل کادر درمان و عارضه ایجاد شده و توجه به این امر که جبران خسارت وارده به اشخاص علی الخصوص خسارت جانی ضروری و امری عقلانی و منطبق با انصاف و عدالت است لطفا اعلام فرمائید در ما نحن فیه چه ارگان یا شخصی مسئول پرداخت خسارت جانی وارده به شاکی می باشد.
10
نظریه مشورتی شماره 98-168-261ک - مورخ 1398/03/22
در مواردی که دادسرا قرار منع یا موقوفی تعقیب صادر می نماید و شاکی خارج از مهلت مقرر قانونی اعتراض می نماید دادسرا چه تکلیفی دارد آیا باید پرونده را جهت رسیدگی به اعتراض دادگاه ارسال نماید یا می تواند طی دستوری بدین مضمون: که چون اعتراض خارج از مهلت قانونی است پرونده اقدامی ندارد پرونده را مختومه نماید؟
11
نظریه مشورتی شماره 97-168-2882 - مورخ 1398/01/25
12
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-1610 - مورخ 1397/08/20
در مواردی که در امور کیفری درخواست تجدیدنظر فاقد شرایط قانونی خصوصا خارج از مهلت قانونی است و بدون آنکه عذر موجهی از ناحیه تجدیدنظرخواه اعلام شود دادگاه صادرکننده رای قرار قبولی درخواست تجدیدنظر را صادر می نماید تکلیف دادگاه تجدیدنظر در رسیدگی به اصل تجدیدنظرخواهی (نسبت به رای اولیه) با وصف قانون بودن قرار قبولی تجدیدنظر چیست و چه اقدامی باید معمول گردد.
13
نظریه مشورتی شماره 1338-1/168-96 - مورخ 1397/05/30
چنانچه دادگاه تجدید نظر به استناد ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1/12/1392 با الحاقات بعدی اعتراض تجدید نظر خواه را درخصوص رد درخواست تجدید نظر صادره از دادگاه بدوی موجه بداند پس از نقض قرار بایستی قرار قبولی تجدید نظرخواهی نیز صادر نماید یا صرف نقض رای کافی است از سویی آیا بایستی پس از نقض این قرار پرونده به دادگاه بدوی فرستاده شود یا اینکه در فرض عدم وجود نقص وفق مقررات قانونی به تجدید نظرخواهی رسیدگی نماید؟
14
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-749 ک - مورخ 1397/01/28
با توجه به مقررات ماده 432 قانون آئین دادرسی کیفری در مورد دادگاهها که رسیدگی به عذر معترض به عهده دادگاه صادر کننده رای ابتدائی گذاشته شده در صورتی که اعتراض به قرارهای داسرا خارج از مهلت قانونی بوده و معترض یکی از عذرهای ماده 178 را مطروه آیا با تنقیح مناط از ماده 432 می شود استفاده کرد که رسیدگی به عذر این معترض نیز با دادسرای صادرکننده قرار است و یا اینکه رسیدگی به عذر نیز در این خصوص با دادگاه است؟
15
نظریه مشورتی شماره 1638-1/168-96 - مورخ 1396/09/19
چون طرفین شکایت به حکم صادره از دادگاه بدوی اعم از محکومیت یا برائت خارج از مهلت 20 روز قانونی اعتراض و تقاضای تجدید نظرخواهی کرده دادگاه قرار رد درخواست تجدید نظرخواهی صادر کرده است با قید اینکه راجع به اصل دعوی قابل تجدید نظرخواهی است متضرر از قرار صادره مجددا خارج از مهلت 20 روز قانونی قرار رد درخواست تجدید نظرخواهی اعتراض و تقاضای تجدید نظر به همین قرار دادند با در نظر داشتن نبصره 2 ماده 427 و ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 4/12/1392 آیا اساسا قرار صادره اخیر الصدور قابل تجدید نظرخواهی است یا نه؟ مستند قانونی چیست؟ تکلیف دادگاه بدوی چه می باشد؟
16
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-209 - مورخ 1396/08/27
17
نظریه مشورتی شماره 69-861/1-902 - مورخ 1396/08/27
با در نظر گرفتن اطلاق ماده440 قانون آئین دادرسی کیفری و تقیید تبصره 2 ماده 427 همان قانون آیا قرار قبولی درخواست تجدیدنظرخواهی قطعی است یا همانند قرار رد درخواست تجدیدنظرخواهی قابل تجدیدنظر است.
18
نظریه مشورتی شماره 69-861/1-26 - مورخ 1396/02/30
1-در صورتی که دادنامه غیابی به صورت قانونی و نه واقعی به محکوم علیه ابلاغ شده باشد و پس از مواعد واخواهی و تجدید نظر محکوم علیه جلب به دادگاه اعزام گردیده آیا دادگاه موظف است بدوا نسبت به اعتراض واخواه وفق ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری اقدام نماید یا صرفا به لحاظ اینکه دادنامه به صورت قانونی ابلاغ شده است نسبت به تعیین وقت رسیدگی و ورود در ماهیت اقدام کند 2-و چنانچه وفق ماده 432 اقدام و قرار رد واخواهی صادر و مورد اعتراض واخواه قرار نگیرد دادنامه اصراری قطعیت یافته تلقی می یابد
1
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/05/02
مرجع رسیدگی به اعتراض خارج از مهلت شاکی به قرارهای منع پیگرد و موقوفی تعقیب صادره از دادسرا
2
نشست های قضایی شماره 1399-7144 - مورخ 1398/10/19
تقاضای تجدیدنظر محکوم علیه
3
نشست های قضایی شماره 1398-6595 - مورخ 1397/05/25
عدم تمکین از زوج به دلیل اشتغال در شهر دیگر
4
نشست های قضایی شماره 1399-6903 - مورخ 1398/09/20
ارسال پرونده عدم صلاحیت قرار منع یا موقوفی تعقیب توسط دادسرا یا دادگاه کیفری تشخیص دهنده عدم صلاحیت
5
نشست های قضایی شماره 1398-6523 - مورخ 1397/02/25
هزینه تجدیدنظرخواهی و مهلت ارائه لایحه تجدیدنظرخواهی در پرونده های کیفری
6
نشست های قضایی شماره 1398-6231 - مورخ 1397/10/12
واخواهی جزایی خارج از مهلت قانونی
7
نشست های قضایی شماره 1398-5775 - مورخ 1397/06/14
اعتراض به قرار منع یا موقوفی تعقیب خارج از مهلت
8
نشست های قضایی شماره 1398-5931 - مورخ 1397/07/18
اعتراض واخواهی خارج از مهلت مقرر با اعلام عذر موجه
9
نشست های قضایی شماره 1397-3421 - مورخ 1396/07/13
تجدیدنظرخواهی نسبت به رای در حال اجرا
10
نشست های قضایی شماره - مورخ 1395/02/30
قرار قابل اعتراض
ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 432 ق آ د ک

ماده 432 ق آ د ک

ماده 432 ق.آ.د.ک

ماده 432 ق.آ.د.ک

ماده 432 قانون آدک

ماده 432 قانون آدک

ماده 432 قانون دادرسی کیفری

ماده 432 قانون دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی کیفری

ماده 432 قانون آ.د.ک

ماده 432 قانون آ.د.ک

ماده 432 دادرسی کیفری

ماده 432 دادرسی کیفری

ماده 432 ق دادرسی کیفری

ماده 432 ق دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 432 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 432 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 432 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ ق آ د ک

ماده ۴۳۲ ق.آ.د.ک

ماده ۴۳۲ قانون آدک

ماده ۴۳۲ قانون دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ قانون آ.د.ک

ماده ۴۳۲ دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ ق دادرسی کیفری

ماده ۴۳۲ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۴۳۲ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۴۳۲ ق آ د ک ماده ۴۳۲ ق.آ.د.ک ماده ۴۳۲ قانون آدک ماده ۴۳۲ قانون دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ آیین دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ قانون آ.د.ک ماده ۴۳۲ دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ ق دادرسی کیفری ماده ۴۳۲ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۴۳۲ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 432 ق آ د ک

ماده 432 ق.آ.د.ک

ماده 432 قانون آدک

ماده 432 قانون دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی کیفری

ماده 432 قانون آ.د.ک

ماده 432 دادرسی کیفری

ماده 432 ق دادرسی کیفری

ماده 432 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 432 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 432 ق آ د ک ماده 432 ق.آ.د.ک ماده 432 قانون آدک ماده 432 قانون دادرسی کیفری ماده 432 آیین دادرسی کیفری ماده 432 قانون آ.د.ک ماده 432 دادرسی کیفری ماده 432 ق دادرسی کیفری ماده 432 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 432 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM