متن کامل ماده 10 قانون کیفر بزه های مربوط به راه آهن.
متن کامل ماده ۱۰ قانون کیفر بزه های مربوط به راه آهن.
متن کامل 10 ماده
ماده 10 ـ وجوه مذکور در ماده 8 به تشخیص رییس قطار و وجوه مذکور ماده 9 مطابق تعرفه یا تشخیص راه آهن به حسب مورد در مقابل قبض رسمی اداری دریافت می گردد.
در صورتی که واردکننده خسارت اعتراضی داشته باشد می تواند پس از پرداخت وجه تا مدت شش ماه به یکی از دادگاه های شهرستان خط سیر مراجعه نماید.
هرگاه واردکننده خسارت از پرداخت این وجوه امتناع نماید چنانچه مالی همراه داشته باشد رییس قطار حق دارد به میزان خسارت مورد مطالبه از مال او بازداشت نموده و طبق آیین نامه مصوب وزارت راه و وزارت دادگستری خسارت راه آهن را از آن استیفاء نماید. نسبت به بازداشت مال نیز واردکننده خسارت از تاریخ بازداشت آن به شرح بالا حق شکایت خواهد داشت.
هر گاه دارایی ممتنع کفایت خسارت وارده را ندهد یا دارایی نداشته و نتواند تضمین کافی بدهد چنانچه راه آهن مقتضی بداند می تواند صورتمجلس تنظیم و با خود او تحت مراقبت مامورین به نزدیکترین دادگاه مقصد ممتنع بفرستد.
دادگاه در این قبیل موارد خارج از نوبت رسیدگی خواهد کرد.
ماده 9 ـ مسافری که به تجهیزات واگن از قبیل چراغ ـ توریهای پنجره ـ شیشه ـ پرده ـ جایگاه جامه دان زیانی وارد آورد به پرداخت خسارت طبق تعرفه راه آهن مصوب وزارت راه ملزم خواهد شد. برای خسارتی که قابل پیش بینی در تعرفه نبوده با رعایت اینکه مقدار خسارت از یکصد ریال تجاوز نکند طبق تشخیص اداره راه آهن ملزم خواهد شد. در صورتی که عمل مشمول عناوین کیفری باشد به کیفر مقرر برای آن عمل...
نمایش مادهماده 11 ـ حمل مواد زود اشتعال و قابل احتراق و انفجار بدون اطلاع اداره راه آهن ممنوع است و مسافری که بدون اطلاع راه آهن مواد مزبور را در جامه دانها و اثاثیه خود در واگنها حمل کند یا آنها را جزو اثاثیه خود به قسمت حمل و نقل اثاثیه ( توشه) بسپارد و همچنین هر کس بدون استحضار راه آهن مواد مزبور را برای حمل به وسیله واگنهای باری تحویل نماید محکوم به تادیه غرامت از دویست تا دو هزار...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۱۰ قانون کیفر بزه های مربوط به راه آهن.
متن کامل ماده 10 قانون کیفر بزه های مربوط به راه آهن.