رای قضایی شماره 9109970900602247

رای قضایی شماره 9109970900602247

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970900602247


شماره دادنامه قطعی:
9109970900602247

تاریخ دادنامه قطعی:
1391/10/09

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
شرکت‏های پیمانکاری فروشگاه‏های اتکا

پیام رای:
دعوی نیروهای شرکتی فروشگاه‎های اتکا به طرفیت فروشگاه‎های محل اشتغالشان به دلیل عدم وجود رابطه خدمتی بین خواهان و خوانده از مصادیق عدم توجه دعوی به خوانده و از موجبات صدور قرار رد دادخواست است.

رای شعبه دیوان عدالت اداری
درخصوص شکایت نامبرده ـ توجها به لایحه دفاعیه واصله از مشتکی عنه[شرکت فروشگاههای زنجیره ای سازمان اتکا ] که به شماره.. . ثبت دفتر شعبه گردیده که اعلام داشته نامبرده به صورت نیروی شرکتی (تحت پوشش شرکت پیمانکاری.. .) در فروشگاه اتکای هرمزگان در حال فعالیت بوده و فاقد هرگونه رابطه کارگری و کارفرمایی با فروشگاه هرمزگان (از فروشگاه های تابعه این شرکت) می باشد. بنا به این مراتب به دلیل عدم رابطه خدمتی بین شاکی و مشتکی عنه و اینکه شاکی نیز مدرکی دال بر رابطه قراردادی بین او و مشتکی عنه ارایه ننموده است علیهذا به دلیل عدم توجه دعوی به خوانده مستندا به بند ب ماده 20 آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به رد شکایت صادر می گردد. این رای مستندا به ماده 7 قانون دیوان عدالت اداری قطعی است.
رییس شعبه 6 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
متین ـ بشارتی فر

قاضی:
متین , بشارتی فر

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 20ـ شاکی باید رونوشت یا تصویر خوانا و گواهی شده اسناد و مدارک مورد استناد خود را پیوست دادخواست نماید. تبصره1ـ تصویر یا رونوشت مدارک باید به وسیله دبیرخانه و یا دفاتر شعب دیوان و یا دفاتر اداری مستقر در مراکز استانها و یا دفاتر دادگاههای عمومی دفاتر اسناد رسمی وکیل شاکی یا واحدهای دولتی و عمومی تصدیق شود. در صورتی که رونوشت یا تصویر سند خارج از کشور تهیه شده باشد مطابقت آن با اصل باید در دفتر یکی از سفارتخانه ها یا کنسولگری ها و یا دفاتر نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران گواهی شود. تبصره2ـ در مواردی که تصدیق اسناد و مدارک مربوط به واحدهای دولتی و عمومی از سوی شاکی ممکن نباشد و یا این که اساسا شاکی نتواند تصویری از آنها ارائه نماید دیوان مکلف به پذیرش دادخواست است و باید تصویر مصدق اسناد را از دستگاه مربوطه مطالبه نماید.

مشاهده ماده 20 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM