رای قضایی شماره 9109970903202352

رای قضایی شماره 9109970903202352

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970903202352


شماره دادنامه قطعی:
9109970903202352

تاریخ دادنامه قطعی:

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
دلایل مانعه‏الجمع کمیسیون ماده 100

پیام رای:
دلایل «عدم رعایت کاربری مجاز»; و «عدم رعایت آئین نامه 2800»; در احراز مغایرت بنای احداثی با اصول سه گانه به دلیل منجر شدن به دو حکم متفاوت پلمب و تخریب بنا مانعهالجمعند.

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
در خصوص شکایت شاکی به طرفیت شهرداری.. . با توجه به مجموع محتویات و اسناد و مدارک موجود در آن و لایحه دفاعیه طرف شکایت که به شماره.. . در دفتر ثبت لوایح این شعبه ثبت گردیده است نظر به اینکه استدلال کمیسیون در احراز مغایرت بنای احداثی با یکی از اصول سه گانه و ضرورت تخریب آن دو چیز بوده که عدم رعایت کاربری مجاز و عدم رعایت آیین نامه 2800 که این دو مانعهالجمع می باشد. چون در صورت عدم رعایت آیین نامه 2800 لازمه آن تخریب بنا است و لازمه عدم رعایت کاربری غیر مجاز پلمب بنا و رعایت کاربری مجاز وفق ذیل بند 24 ماده 55 می باشد که این دو امر قابل جمع نمی باشد و از طرفی تشخیص عدم رعایت آیین نامه 2800 از طریق اظهار نظر کارشناس صورت می گیرد که در رای صادره حکایتی از آن وجود ندارد بنابراین دعوی مطروحه را ثابت تشخیص و به استناد مواد 7 3 و 14 قانون دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت و نقض رای مورد اعتراض و ارجاع امر به کمیسیون هم عرض جهت رعایت مراتب فوق صادر و اعلام می گردد. این رای قطعی است.
رییس شعبه 32 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
کریمی تبار ـ عبدالهی

قاضی:
عبدالهی , کریمی‏تبار

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 3ـ هر شعبه بدوی دیوان از یک رئیس یا دادرس علی البدل و هر شعبه تجدیدنظر از یک رئیس و دو مستشار تشکیل می شود. شعبه تجدیدنظر با حضور دو عضو رسمیت می یابد و ملاک صدور رای نظر اکثریت است. آراء شعب تجدیدنظر دیوان قطعی است. تبصره ـ چنانچه جلسه شعبه تجدیدنظر با حضور دو عضو رسمیت یابد و هنگام صدور رای اختلاف نظر حاصل شود یک عضو مستشار توسط رئیس دیوان به آنان اضافه می شود.

مشاهده ماده 3 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 14ـ مرجع حل اختلاف در صلاحیت بین شعب دیوان و سایر مراجع قضائی شعب دیوان عالی کشور است.

مشاهده ماده 14 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM