رای قضایی شماره 9309970955401469

رای قضایی شماره 9309970955401469

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970955401469


شماره دادنامه قطعی:
9309970955401469

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/09/16

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
سنوات خدمت معلمان حق التدریس

پیام رای:
ایام خدمت معلمان حق‎التدریس به میزان 28 ساعت در هفته (به جز تعطیلات تابستان) جزو سابقه بیمه‎پردازی‎ ایشان و به عنوان سنوات خدمت احتساب می‎گردد.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
با عنایت به مجموع اوراق پرونده و مستندات ابرازی نظر به اینکه اولاـ رییس آموزش و پرورش پارس آباد طی نامه شماره.. .-21/6/73 اشتغال به کار شاکی را از تاریخ 1/7/68 لغایت 31/6/72 با کسر تعطیلات تابستان و به صورت حق التدریس مورد تایید قرار داد ثانیاـ مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل به شرح نامه شماره.. .-16/6/92 اعلام کرد نامبرده در مدت اعلامی به جز تعطیلات تابستان و در طول هفته 28 ساعت به صورت حق التدریس اشتغال به کارداشته است ثالثاـ شخص حق دارد از مزایای ایام اشتغال خود از جمله محاسبه آن به عنوان سابقه بهره مند گردد رابعاـ عدم پرداخت یا تاخیر آن رافع مسیولیت سازمان در قابل بیمه شده نمی باشد. در مجموع شکایت طرح شده وارد تشخیص گردید و مستندا به مواد 36 و 39 قانون تامین اجتماعی و مواد 10 و 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری رای به ورود شکایت و الزام آموزش و پرورش به پرداخت حق بیمه و تامین اجتماعی به پذیرش آن و احتساب سابقه (به جز ایام تعطیلات تابستان) صادر و اعلام می گردد. رای اصداری ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ تجدیدنظر پذیر است.
رییس شعبه 17 دیوان عدالت اداری
رحیمی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
ایراد و اعتراض موثری که موجب نقص رای صادره از شعبه صادر کننده رای باشد از ناحیه تجدید نظر خواهان ابراز نگردید و چون رای مذکور منطبق با مقررات صادر شده است لذا مستندا به ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی رای معترض عنه عینا تایید می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه چهارم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری ـ مستشار دیوان
ورامینی ـ اسکندری

قاضی:
رحیمی , ورامینی , قاسم اسکندری

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 10ـ صلاحیت و حدود اختیارات دیوان به قرار زیر است: 1ـ رسیدگی به شکایات و تظلمات و اعتراضات اشخاص حقیقی یا حقوقی از: الف ـ تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمانها و موسسات و شرکتهای دولتی و شهرداری ها و سازمان تامین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آنها ب ـ تصمیمات و اقدامات ماموران واحدهای مذکور در بند «الف» در امور راجع به وظایف آنها 2 ـ رسیدگی به اعتراضات و شکایات از آراء و تصمیمات قطعی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون های مالیاتی هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما کمیسیون موضوع ماده ( 100 ) قانون شهرداری ها منحصرا از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها 3ـ رسیدگی به شکایات قضات و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر مستخدمان واحدها و موسسات مذکور در بند (1) و مستخدمان موسساتی که شمول این قانون نسبت به آنها محتاج ذکر نام است اعم از لشکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی تبصره1 ـ تعیین میزان خسارات وارده از ناحیه موسسات و اشخاص مذکور در بندهای (1) و (2) این ماده پس از صدور رای در دیوان بر وقوع تخلف با دادگاه عمومی است. تبصره2 ـ تصمیمات و آراء دادگاهها و سایر مراجع قضائی دادگستری و نظامی و دادگاههای انتظامی قضات دادگستری و نیروهای مسلح قابل شکایت در دیوان عدالت اداری نمی باشد.

مشاهده ماده 10 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 65 ـ کلیه آراء شعب بدوی دیوان به درخواست یکی از طرفین یا وکیل یا قائم مقام و یا نماینده قانونی آنها قابل تجدیدنظر خواهی در شعب تجدیدنظر است. مهلت تجدیدنظر خواهی برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از ایران دو ماه از تاریخ ابلاغ است.

مشاهده ماده 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 71ـ چنانچه شعبه تجدیدنظر ایراد تجدیدنظر خواه را وارد تشخیص ندهد رای شعبه بدوی را تایید و در غیر این صورت آن را نقض و پس از رسیدگی ماهوی مبادرت به صدور رای می نماید.

مشاهده ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 36 ـ کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان می باشد و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر نموده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تادیه نماید. در صورتی که کارفرما از کسرحق بیمه سهم بیمه شده خودداری کند شخصا مسئول پرداخت آن خواهد بود تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن رافع مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود. تبصره ـ بیمه شدگانی که تمام یا قسمتی از درآمد آنها به ترتیب مذکور در ماده 31 این قانون تامین می شود مکلفند حق بیمه سهم خود را برای پرداخت به سازمان به کارفرما تادیه نمایند ولی در هر حال کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه خواهد بود.

مشاهده ماده 36 قانون تامین اجتماعی

ماده 39 ـ کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین صورت مزد یا حقوق بیمه شدگان را به ترتیبی که در آیین نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را مورد رسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت به شرح ماده 100 این قانون اقدام و مابه التفاوت را وصول می نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کند سازمان مابه التفاوت حق بیمه را راسا تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد.

مشاهده ماده 39 قانون تامین اجتماعی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM