تجدیدنظرخواهی خانم م.و. با وکالت آقای س.م. از دادنامه 1856 شماره مورخه 1392/12/24 شعبه محترم 271 دادگاه خانواده تهران که به موجب آن در خصوص دعوی مطروحه نامبرده به طرفیت آقای م.ز. به خواسته بذل مدت نکاح و نتیجتا فسخ نکاح موقت در پرونده کلاسه 92/909 تصدیر گردیده وارد است زیرا ملاحظه می شود خواسته خواهان در دادخواست مشخصا تنفیذ بذل مدت نکاح موقت می باشد و در عقدنامه نکاح موقت متبانیا بر عقد زوج وکالت بلاعزل در بذل مدت را که از اختیارات وی بوده به علاوه توکیل در وکالت به زوجه تفویض نموده است زوجه نیز در مانحن فیه بدوا طی دو مرحله به صورت ارسال اظهارنامه توسط وکیل خود آقای الف.ع. به زوج اعلام بذل مدت ص 6 پرونده و نیز به صورت مکتوب در حضور شخصی ب. س.الف انحلال رابطه زناشویی فیمابین ضمن بذل مدت را اعلام کرده است ص 7 سپس دادخواست تنفیذ اراده اعلام شده خویش را داده که به هرحال خواسته قانونی و قابل پذیرش است. بنابه مراتب دادگاه ضمن وارد دانستن اعتراض معترض و اینکه دادنامه معترض عنه برخلاف مبانی حقوقی و مدنی صادر شده با استناد به صدر ماده 358 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب مصوب 1379/01/21 در امور مدنی آن را نقض و حکم به قبول خواسته زوجه صادر و اعلام می نماید. رای صادره غیابی و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی و سپس قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
مستشاران شعبه 45 دادگاه تجدیدنظر استان تهران
نحوی -غفاری
رای دادگاه
واخواهی آقای م.ز. به طرفیت خانم م.و. با وکالت آقای س.م. از دادنامه شماره 571 مورخه 1393/04/03 این شعبه که به موجب آن ضمن نقض دادنامه 1856 مورخه 1392/12/24 شعبه 271 دادگاه خانواده تهران حکم به قبولی خواسته زوجه و بذل مدت نکاح غیر دایم به وکالت از زوج حسب مندرجات عقدنامه با بذل کل
مهریه به شرح و استدلال در دادنامه صادر گردیده وارد نمی باشد؛ زیرا رای بر اساس مـقررات و موازین قانونی صادر شده و ایرادی از حیث ماهوی یا شکلی به آن وارد نیست و استدلال محکمه محترم بدوی و نیز مستندات آن صحیح می باشد و واخواه دلیل یا دلایلی که موجبات نقض و یا بی اعتباری دادنامه را فراهم نماید ارایه ننموده لـذا بنا به مراتب دادگاه مستندا به قسمت اخیر ماده 358 قانـون آییـن دادرسی دادگاه های عـمـومی و انقــلاب در امور مدنی مصوب 1379/01/21 ضمن رد اعتراض معترض دادنامه معترض عنه را عینا تایید می نماید. رای دادگـاه به موجب ماده 368 قانون فوق الذکر ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشوراست.
رییس و مستشار شعبه 45 دادگاه تجدیدنظرتهران
علی محمدی - غفاری