رای قضایی شماره 9309970905600469

رای قضایی شماره 9309970905600469

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970905600469


شماره دادنامه قطعی:
9309970905600469

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/04/21

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
مخالفت هیات ممیزه با ارتقای عضو هیات علمی

پیام رای:
مخالفت کمیته ارتقاء اعضای هیات علمی (هیات ممیزه دانشگاه) با ارتقای عضو هیات علمی بدون توجه به کتب و مقالات چاپ شده وی موجب نقض نظریه در دیوان عدالت اداری و ارجاع مجدد به هیات است.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
نظر به اینکه اولا نامبرده دارای مقالات مستقل در مجلات و فصلنامه های متعدد به تایید و چاپ گردیده و حسب دادخواست تقدیمی به آن مرجع ارایه داده است می باشد. ثانیا در کتابی مستقل و مربوط به دانشگاه پیام نور نیز تحت عنوان مجموعه مقالات [...] در دوره دو جلدی سال 1389 مقاله ای از مشارالیه که به صورت مستقل بوده به چاپ و در اختیار آن دانشگاه قرار گرفته است می باشد. ثالثا مقاله ای تحت عنوان ISI در مجله internation از ایشان به چاب رسیده می باشد و علیهذا به استناد مراتب فوق الذکر و دفاعیات غیر موجه طرف شکایت و مستندا به مواد 10 و 11 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 ضمن نقض نظریه کمیته مربوطه نسبت به رد درخواست وی جهت ارتقاء به مرتبه دانشیاری حکم به ورود شکایت و الزام طرف شکایت با رعایت مراتب فوق و مقررات قانونی حاکم به بررسی و رسیدگی مجدد در کمیته رسیدگی کننده با قبول مقالات و کتب علمی پژوهشی از مشارالیه در صورتی که به آن کمیته ارایه نکرده است صادر و اعلام می نماید. رای صادره به استناد ماده 65 قانون مرقوم ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض و رسیدگی در شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشد.
رییس شعبه اول دیوان عدالت اداری
آشورلو

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
نظر به اینکه تجدیدنظرخواه دلیل و مدرک موثری که زمینه نقض رای معترض عنه را فراهم نماید ارایه نکرده و به موجب و با عنایت به اینکه دلیلی بر اینکه هیات ممیزه مقالات علمی و پژوهشی ارایه شده از جانب تجدیدنظرخوانده را در ارایه امتیازات منظور کرده است ارایه نشده و لذا مستندا به صدر ماده 64 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ضمن رد تجدیدنظرخواهی با رعایت ماده 71 قانون مذکور رای صادره در حد طرح مجدد موضوع در هیات ممیزه و بررسی مقالات ارایه شده تایید می گردد. رای صادره قطعی است.
مستشاران شعبه اول تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
مولابیگی ـ فرجی

قاضی:
آشورلو , غلامرضا مولابیگی , محمدناصر فرجی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 10ـ صلاحیت و حدود اختیارات دیوان به قرار زیر است: 1ـ رسیدگی به شکایات و تظلمات و اعتراضات اشخاص حقیقی یا حقوقی از: الف ـ تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمانها و موسسات و شرکتهای دولتی و شهرداری ها و سازمان تامین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آنها ب ـ تصمیمات و اقدامات ماموران واحدهای مذکور در بند «الف» در امور راجع به وظایف آنها 2 ـ رسیدگی به اعتراضات و شکایات از آراء و تصمیمات قطعی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون های مالیاتی هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما کمیسیون موضوع ماده ( 100 ) قانون شهرداری ها منحصرا از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها 3ـ رسیدگی به شکایات قضات و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر مستخدمان واحدها و موسسات مذکور در بند (1) و مستخدمان موسساتی که شمول این قانون نسبت به آنها محتاج ذکر نام است اعم از لشکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی تبصره1 ـ تعیین میزان خسارات وارده از ناحیه موسسات و اشخاص مذکور در بندهای (1) و (2) این ماده پس از صدور رای در دیوان بر وقوع تخلف با دادگاه عمومی است. تبصره2 ـ تصمیمات و آراء دادگاهها و سایر مراجع قضائی دادگستری و نظامی و دادگاههای انتظامی قضات دادگستری و نیروهای مسلح قابل شکایت در دیوان عدالت اداری نمی باشد.

مشاهده ماده 10 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 11ـ در صورتی که تصمیمات و اقدامات موضوع شکایت موجب تضییع حقوق اشخاص شده باشد شعبه رسیدگی کننده حکم بر نقض رای یا لغو اثر از تصمیم و اقدام مورد شکایت یا الزام طرف شکایت به اعاده حقوق تضییع شده صادر می نماید. تبصره ـ پس از صدور حکم و قطعیت آن براساس ماده فوق مرجع محکوم علیه علاوه بر اجرای حکم مکلف به رعایت مفاد آن در تصمیمات و اقدامات بعدی خود در موارد مشابه است.

مشاهده ماده 11 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 64 ـ در مواردی که به موجب قانون یا مصوبه ای لازم الاجراء تشخیص موضوعاتی از قبیل صلاحیت های علمی تخصصی امنیتی و گزینشی به عهده کمیسیون یا هیات هایی واگذار شده باشد شعب دیوان فقط از جهت رعایت ضوابط قانونی و تطبیق موضوع و فرآیند بررسی آن بر اساس قانون یا مصوبه رسیدگی می کنند و در صورت شکایت شاکی از حیث تشخیص موضوع شعبه رسیدگی کننده موظف است حسب مورد پس از ارجاع پرونده به هیات کارشناسی تخصصی ذی ربط که توسط شعبه تعیین می گردد با کسب نظر آنان مبادرت به انشاء رای نماید.

مشاهده ماده 64 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM