ماده 33 - وکلای متداعیین باید دارای شرایطی باشند که به موجب قوانین راجع به وکالت در دادگاهها برای آنان مقرر گردیده است.
مشاهده ماده 33 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنیماده 398 - ابتدای مهلت فرجام خواهی به قرار زیر است: الف - برای احکام و قرارهای قابل فرجام خواهی دادگاه تجدیدنظر استان از روز ابلاغ. ب - برای احکام و قرارهای قابل تجدیدنظر دادگاه بدوی که نسبت به آن تجدیدنظرخواهی نشده از تاریخ انقضای مهلت تجدید نظر.
مشاهده ماده 398 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنیماده 1 ـ وکالت در عدلیه دارای درجات ذیل است: 1 ـ وکالت در محاکم صلح و بدایت و استیناف و تمیز. 2 ـ وکالت در محاکم صلح و بدایت و استیناف. 3 ـ وکالت در محاکم صلح و بدایت. تبصره 1 ـ منسوخ شده است. تبصره 2 ـ وزارت عدلیه می تواند بر حسب ضرورت و احتیاج از داوطلبان شغل وکالت که معلوماتشان کافی برای درجات سه گانه نیست مطابق نظامنامه مخصوص امتحان نموده اجازه وکالت در محاکم صلح یا محقق ثبت یا نزد مامورین صلح در حوزه های معین بدهد ـ اگر داوطلب مزبور در حین اجراء این قانون مشغول وکالت بوده و صلاحیت او برای درجات سه گانه فوق تصدیق نشده است از امتحان معاف خواهد بود این اشخاص کارگشا نامیده می شوند.
مشاهده ماده 1 قانون وکالتماده 55 ـ وکلای معلق و اشخاص ممنوع الوکاله و به طور کلی هر شخصی که دارای پروانه وکالت نباشد از هر گونه تظاهر و مداخله در عمل وکالت ممنوع است اعم از اینکه عناوین تدلیس از قبیل مشاور حقوقی و غیره اختیار کند یا اینکه به وسیله شرکت و سایر عقود یا عضویت در موسسات خود را اصیل در دعوی قلمداد نماید متخلف از یک الی شش ماه حبس تادیبی محکوم خواهد شد
مشاهده ماده 55 قانون وکالت