ماده 22 ـ انحلال شخص حقوقی و مصادره اموال آن زمانی اعمال می شود که برای ارتکاب جرم به وجود آمده یا با انحراف از هدف مشروع نخستین فعالیت خود را منحصرا در جهت ارتکاب جرم تغییر داده باشد.
مشاهده ماده 22 قانون مجازات اسلامیماده 38 ـ برای تخفیف و تعلیق مجازات های مقرر در این قانون علاوه بر شرایط لازم طبق قوانین جاری موافقت دادگاه صادرکننده حکم و دادستان مربوط نیز ضروری می باشد.
مشاهده ماده 38 قانون تعزیرات حکومتیماده 39 ـ به موجب تبصره 2 قانون اصلاح قانون تعزیرات حکومتی مصوب 19/07/1373 منسوخ گردیده است.
مشاهده ماده 39 قانون تعزیرات حکومتیماده 39 ـ متصدیان و مسئولین کارخانجات و کارگاه ها و مراکز تهیه و توزیع مواد خوردن آشامیدنی آرایشی بهداشتی اماکن عمومی مراکز بهداشتی درمانی مراکز آموزشی و پرورشی محلهای نگهداری و پرورش دام و طیور و کشتارگاه ها ملزم به رعایت ضوابط و مقررات بهداشت محیطی در محل فعالیت خود می باشند. متخلفین از مفاد این ماده به ازای هر مورد نقض بهداشتی به مجازاتهای زیر محکوم می شوند: مرتبه اول ـ جریمه نقدی از مبلغ یک هزار تا پنجاه هزار ریال. مرتبه دوم ـ جریمه نقدی از مبلغ دو هزار تا یکصد هزار ریال. مرتبه سوم ـ جریمه نقدی از مبلغ چهار هزار تا دویست هزار ریال. مرتبه چهارم ـ علاوه بر مجازات مرتبه سوم زندان از یک تا شش ماه. تبصره ـ در صورت عدم رفع نقایص بهداشتی در پایان مهلت مقرر یا لغو پروانه کسب متصدی و یا مسئولین محل تعطیل خواهد شد و ادامه کار منوط به اخذ پروانه جدید و رفع نقص می باشد.
مشاهده ماده 39 قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی