نشست قضایی شماره

نشست قضایی شماره

مجموعه کامل نشست های قضایی

نشست قضایی شماره


کد نشست:

تاریخ برگزاری:
1383/08/03

برگزار شده توسط:
استان خراسان رضوی/ شهر فریمان

موضوع:
مرجع صالح رسیدگی به قطع حقوق بازنشستگی کارگر سازمان تامین اجتماعی به موجب بخشنامه مصوبه آن سازمان

پرسش:
شخصی طی قرارداد با اداره جهاد سازندگی به صورت روزمزد دوازده سال کار کرده اسـت

نظر هیئت عالی:
قطـع حقـوق شخصـی کـه دوازده سـال در جهـاد سازندگی اشـتغال داشـته و اداره مربـوط حـق بیمـه وی را بـه سـازمان تـامین اجتماعی پرداخته است توجیه قانونی نـدارد. لـیکن بـا توجـه بـه اینکـه سـازمان تـامین اجتماعی بر اساس بخشنامه ای که چگونگی آن توضیح داده نشده حقوق وی را قطع کرده نامبرده بر حسب مقررات ماده 11 قانون دیوان عدالت اداری می تواند برای مطالبـه حقـوق خود بدوا به منظور نقض بخشنامه خلاف قانون به دیوان عـدالت اداری مراجعـه و سـپس برای مطالبه حقوق به محاکم دادگستری دادخواست لازم را تسلیم کند. بـدیهی اسـت اگـر دیوان عدالت اداری خود را صالح به رسیدگی نداند باز مـانعی بـرای مراجعـه بـه محـاکم دادگستری نیست.

نظر اتفاقی:
طبق بند (3) ماده 11 قانون دیوان عدالت اداری مصوب 1360 رسیدگی به شـکایات قضـات و مشمولین قانون استخدام کشوری و سایر مستخدمین واحدها و موسسات مذکور در بنـد (1) و مستخدمین موسساتی که مشمول این قانون نسبت به آنها محتاج ذکر نام است اعم از لشـکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی در صلاحیت دیوان عدالت اداری است و مناسب است که به طرفیت اداره جهاد سازندگی و سازمان تامین اجتماعی هر دو باشد.

مبحث:
آیین دادرسی مدنی

منبع:
سامانه نشست های قضایی


مواد مرتبط با این نشست قضایی

ماده 11ـ در صورتی که تصمیمات و اقدامات موضوع شکایت موجب تضییع حقوق اشخاص شده باشد شعبه رسیدگی کننده حکم بر نقض رای یا لغو اثر از تصمیم و اقدام مورد شکایت یا الزام طرف شکایت به اعاده حقوق تضییع شده صادر می نماید. تبصره ـ پس از صدور حکم و قطعیت آن براساس ماده فوق مرجع محکوم علیه علاوه بر اجرای حکم مکلف به رعایت مفاد آن در تصمیمات و اقدامات بعدی خود در موارد مشابه است.

مشاهده ماده 11 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM