ماده 106 ـ مراتب زیر باید در صورت اموال غیرمنقول قید شود: 1 ـ تاریخ و مفاد ورقه اجراییه. 2 ـ محلی که مال غیرمنقول در آنجا واقع است. 3 ـ وصف مال غیرمنقول با ذکر مشخصات ملک و مالک و این که ملک مشاع است یا مفروز و اشخاص دیگر نسبت به آن حقی دارند یا نه و اگر حقی دارند چه نوع حقی است و منافع ملک به کسی واگذار شده است یا خیر. 4 ـ حدود ملک و مجاورین آن.
مشاهده ماده 106 قانون اجرای احکام مدنیماده 138 ـ در آگهی فروش باید نکات ذیل تصریح شود: 1 ـ نام و نام خانوادگی صاحب ملک. 2 ـ محل وقوع ملک و توصیف اجمالی آن و تعیین این که ملک محل سکونت یا کسب و پیشه یا تجارت یا زراعت و غیره است. 3 ـ تعیین این که ملک ثبت شده است یا نه. 4 ـ تعیین این که ملک در اجاره است یا نه و اگر در اجاره است مدت و میزان اجاره. 5 ـ تصریح به این که ملک مشاع است یا مفروز و چه مقدار از آن فروخته می شود. 6 ـ تعیین حقوقی که اشخاص نسبت به آن ملک تحت هر عنوان دارند. 7 ـ قیمتی که مزایده از آن شروع می شود. 8 ـ ساعت و روز و محل مزایده.
مشاهده ماده 138 قانون اجرای احکام مدنیماده 140 ـ هر گاه ملک مشاع باشد فقط سهم محکوم علیه به فروش می رسد مگر این که سایر شرکاء فروش تمام ملک را بخواهند در این صورت طلب محکوم له و هزینه های اجرایی از حصه محکوم علیه پرداخت می شود.
مشاهده ماده 140 قانون اجرای احکام مدنیماده 101 ـ توقیف مال غیرمنقول که سابقه ندارد به عنوان مال محکوم علیه وقتی جائز است که محکوم علیه در آن تصرف مالکانه داشته باشد. و یا محکوم علیه به موجب حکم نهایی مالک شناخته شده باشد. در موردی که حکم بر مالکیت محکوم علیه صادر شده ولی به مرحله نهایی نرسیده باشد توقیف مال مزبور در ازاء بدهی محکوم علیه جایز است ولی ادامه عملیات اجرایی موکول به صدور حکم نهایی است.
مشاهده ماده 101 قانون اجرای احکام مدنی