متن کامل ماده 6 قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد.
متن کامل ماده ۶ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد.
متن کامل 6 ماده
ماده 6 ـ هیاتی مرکب از یک نفر قاضی به انتخاب رئیس قوه قضاییه نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی وزارت اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور دیوان محاسبات کشور بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و اتاق تعاون ایران تشکیل می شود تا پس از رسیدگی و تشخیص موارد مطروحه درباره افراد مشمول ماده (5) این قانون گزارش مستدل و مستند خود را از طریق دبیرخانه برای رسیدگی به قوه قضاییه پیشنهاد و در غیر این صورت پرونده را مختومه نماید. قوه قضاییه موظف است در شعبه ای مرکب از سه نفر قاضی که توسط رئیس قوه قضاییه انتخاب می شوند با رعایت اصول آیین دادرسی به گزارش های هیات مذکور رسیدگی کند. حکم صادره از این دادگاه قطعی است.
تبصره 1ـ اگر متخلف برای تامین حقوق دولتی یا عمومی یا حسن جریان امور اقدامات موثری کرده باشد دادگاه چه درباره موضوع تصمیم گیری کرده باشد و یا پرونده مفتوح باشد می تواند مدت محرومیت را به حداقل یک سال کاهش دهد. اگر متهم از مراجع قضایی حکم برائت یا منع تعقیب دریافت کند دبیرخانه برای رفع محرومیت اقدام می کند.
تبصره 2ـ اگر شخص مرتکب چند مورد از تخلفات موضوع ماده (5) شده باشد با توجه به نوع تخلفات شخصیت مرتکب و اوضاع و احوال قضیه به دو یا چند مجازات مذکور در بند (الف) ماده (5) محکوم می شود و در هر صورت مجازات بیش از پنج سال محرومیت نیست.
تبصره 3ـ دستگاههای نظارتی بازرسان قانونی شرکتها و موسسات و وزارت امور اقتصادی و دارایی موظفند تخلفات را به هیات مذکور در صدر ماده اعلام کنند.
تبصره 4ـ هیات می تواند شعب متعدد با ترکیب مشابه صدر این ماده داشته باشد تعداد محل تشکیل هیات طرز تشکیل اجرای تصمیمات مربوط به درج نام اشخاص در فهرست محرومیـت و یا خروج نام آنان و نیز نحوه دسترسی و سایر امور اجرائی به موجـب آیین نامه ای اسـت که ظرف سه ماه تـوسط سازمان بازرسی کل کشـور با همـکاری سایر دستـگاههای مـذکور در این ماده تهـیه می شود و به تصـویب رئیس قوه قضاییه می رسد.
تبصره 5 ـ اعمال محرومیت های مذکور در ماده (5) این قانون مانع رسیدگی به تخلفات اداری و جرائم ارتکابی مرتکبین در مراجع ذی صلاح نیست و دستگاههای ذی ربط نیز موظفند طبق مقررات موضوعات مربوط به تامین حقوق دستگاه خود را به نحو موثر و بدون وقفه پیگیری کنند.
تبصره 6 ـ دبیرخانه و بانک اطلاعات مربوط موضوع پایگاه اطلاعاتی فهرست محرومیت در محل سازمان بازرسی کل کشور تشکیل می شود.
ماده 5 ـ محرومیت های موضوع این قانون و اشخاص مشمول محرومیت اعم از حقیقی و یا حقوقی به قرار زیر است: الف ـ محرومیت ها: 1ـ شرکت در مناقصه ها و مزایده ها یا انجام معامله یا انعقاد قرارداد با دستگاههای موضوع بندهای (الف) (ب) و (ج) ماده (2) این قانون با نصاب معاملات بزرگ مذکور در قانون برگزاری مناقصات مصوب 25/1/1383 2ـ دریافت تسهیلات مالی و اعتباری از دستگاه های موضوع بندهای...
نمایش مادهماده 7ـ دولت موظف است با همکاری سایر قوا به منظور فرهنگ سازی و ارتقاء سلامت نظام اداری براساس منابع اسلامی و متناسب با توسعه علوم و تجربیات روز دنیا ظرف شش ماه پس از تصویب این قانون «منشور اخلاق حرفه ای کارگزاران نظام» را تدوین نماید. تبصره ـ کلیه دستگاههای موضوع بندهای (الف) (ب) و (ج) ماده (2) این قانون مکلفند براساس وظایف و ماموریتهای خود در چهارچوب «منشور اخلاق حرفه ای...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۶ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد.
متن کامل ماده 6 قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد.