متن کامل ماده 27 آیین نامه اجرایی ماده 50 قانون تامین اجتماعی.
متن کامل ماده ۲۷ آیین نامه اجرایی ماده 50 قانون تامین اجتماعی.
متن کامل 27 ماده
ماده 27 ـ قبل از بازداشت اموال باید صورتی تهیه شود که در آن اسامی کلیه اشیاء بازداشت شده نوشته شود و در موقع لزوم کیل و وزن و عدد اشیاء معین شود و در مورد طلا و نقره آلات هر گاه عیار آنها معین باشد در صورت مجلس قید گردد و در مورد جواهر عدد و اندازه و صفات و اسامی آنها معین شود- در کتب- اسم کتاب و مصنف و تاریخ طبع و در تصویر و پرده ای نقاشی موضوع پرده و طول و عرض آنها و اسم نقاش اگر معلوم باشد- در مال التجاره نوع مال التجاره و تعداد عدد تصریح شود- در سهام و کاغذهای قیمیتی عدد و قیمت اصلی و نوع آنها در صورت مجلس معین شود و همچنین در صورت ریز اشیاء نو و مستعمل بودن آنها باید قید گردد.
تبصره 1 ـ عدد وکیل و زن باید با تمام حروف نوشته شود- صورت تنظیمی از اموال توقیف شده در صورتی که بیش از یک برگ باشد باید بیکدیگر ملصق و منگنه شده و به مهر مامور اجراء برسد.
تبصره 2 ـ اگر در صورت ریز اشیاء سهو و اشتباهی بعمل آید در آخر صورت تصریح و به امضاء مامور اجراء می رسد. تراشیدن و پاک کردن و نوشتن بین سطرها ممنوع است.
تبصره 3 ـ صورتمجلس روی برگهای چاپی تهیه و تنظیم خواهد شد.
ماده 26 ـ بازداشت اموال منقولی که در تصرف غیر است و متصرف نیست به آن ادعای مالکیت می کند ممنوع است.
نمایش مادهماده 28 ـ هر گاه نسبت به اشیایی که بازداشت می شود اشخاص ثالث اظهار حقی نمایند مامور اجراء اسم مدعی و چگونگی اظهار او را قید می کند.
نمایش مادهمتن کامل ماده ۲۷ آیین نامه اجرایی ماده 50 قانون تامین اجتماعی.
متن کامل ماده 27 آیین نامه اجرایی ماده 50 قانون تامین اجتماعی.