ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

متن کامل ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان.

ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

متن کامل ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان.

ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

ماده 2 ـ اهداف و خط مشی این قانون عبارت اند از:

ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب 1374/12/22

ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

ممشاهده ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب 1374/12/22

قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان / ماده 2

ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۷۴/۱۲/۲۲

متن ماده 2
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

مصوب ۱۳۷۴/۱۲/۲۲
  • ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

    متن کامل 2 ماده

    مصوب ۱۳۷۴/۱۲/۲۲
متن ماده ۲

ماده 2 ـ اهداف و خط مشی این قانون عبارت اند از:

1 ـ تقویت و توسعه فرهنگ و ارزشهای اسلامی در معماری و شهرسازی.
2 ـ تنسیق امور مربوط به مشاغل و حرفه های فنی و مهندسی در بخش های ساختمان و شهرسازی.
3 ـ تامین موجبات رشد و اعتلای مهندسی در کشور.
4 ـ ترویج اصول معماری و شهرسازی و رشد آگاهی عمومی نسبت به آن و مقررات ملی ساختمان و افزایش بهره وری.
5 ـ بالا بردن کیفیت خدمات مهندسی و نظارت بر حسن اجرای خدمات.
6 ـ ارتقای دانش فنی صاحبان حرفه ها در این بخش.
7 ـ وضع مقررات ملی ساختمان به منظور اطمینان از ایمنی بهداشت بهره دهی مناسب آسایش و صرفه اقتصادی و اجراء و کنترل آن در جهت حمایت از مردم به عنوان بهره برداران از ساختمان ها و فضاهای شهری و ابنیه و مستحدثات عمومی و حفظ و افزایش بهره وری منابع مواد و انرژی و سرمایه های ملی.
8 ـ تهیه و تنظیم مبانی قیمت گذاری خدمات مهندسی.
9 ـ الزام به رعایت مقررات ملی ساختمان ضوابط و مقررات شهرسازی و مفاد طرح های جامع و تفصیلی و هادی از سوی تمام دستگاه های دولتی شهرداری ها سازندگان مهندسین بهره برداران و تمام اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط با بخش ساختمان به عنوان اصل حاکم بر کلیه روابط و فعالیت های آن ها و فراهم ساختن زمینه همکاری کامل میان وزارت مسکن و شهرسازی شهرداری ها و تشکل های مهندسی و حرفه ای و صنوف ساختمان.
10 ـ جلب مشارکت حرفه ای مهندسان و صاحبان حرفه ها و صنوف ساختمانی در تهیه و اجرای طرح های توسعه و آبادانی کشور.

ماده 1 ـ تعریف: نظام مهندسی و کنترل ساختمان عبارت است از مجموعه قانون مقررات آیین نامه ها استانداردها و تشکل های مهندسی حرفه ای و صنفی که در جهت رسیدن به اهداف منظور در این قانون تدوین و به مورد اجراء گذاشته می شود.

نمایش ماده

ماده 3 ـ برای تامین مشارکت هر چه وسیع تر مهندسان در انتظام امور حرفه ای خود و تحقق اهداف این قانون در سطح کشور " سازمان نظام مهندسی ساختمان" که از این پس در این قانون به اختصار " سازمان" خوانده می شود و در هر استان یک سازمان به نام " سازمان نظام مهندسی ساختمان استان" که از این پس به اختصار " سازمان استان" نامیده می شود. طبق شرایط یاد شده در این قانون و آیین نامه اجرایی آن...

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 96-1/7-372 - مورخ 1396/04/27
2
نظریه مشورتی شماره 69-1/7-273 - مورخ 1396/04/27
در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب سال 73 و آئین نامه اجرایی آن به تصریح ماده 101 آئین نامه مذکور در مواردی که اعضای هیئت مدیره سازمان های نظام مهندسی ساختمان استان ها به لحاظ وظایف ذاتی و مرتبط با اصل عضویت در هیئت مدیره مرتکب تخلف یا تخلفات می شوند شوراهای انتظامی بدوی نظام مهندسی ساختمان استان ها صلاحیت رسیدگی نداشته و پرونده جهت رسیدگی به شورای انتظامی مرکزی که بالاترین مرجع رسیدگی بوده ارسال می گردید از این رهگذر عملا فرآیند رسیدگی به این پرونده از دو مرحله ای به یک مرحله تقلیل و رای شورای انتظامی مرکزی قطعی بود در اصلاحیه سال 94 نسبت به ماده 101 قانون مارالذکر پیش بینی هیئت هم عرض بدوی لحاظ تا از این رهگذر ضمن لحاظ فرآیند دو مرحله ای بودن حقوق متهمین بیشتر لحاظ گردد لذا بنا به مراتب موصوف و با امعان نظر در دادنامه شماره 9509970900101512 مورخ 1/8/95 شعبه اول دیوان عدالت اداری مستدعی است در خصوص سوالات آتی این مرجع را ارشاد فرمائید. 1-آیا به لحاظ اصول کلی آئین دادرسی و اهتمام در دو مرحله ای بودن فرآیندهای دادرسی و حفظ حقوق متهمین رای صادره از دیوان عدالت اداری صرف نظر از صحت و سقم آن و مالا تائید و یا نقض آن در مرحله فعلی چه تاثیری بر ایجاد راه انداری و ایجاد تشکیلات شورای انتظامی بدوی هم عرض دارد؟ آیا صرف نظر از مقررات قانونی موصوف ایجاد تشکیلات شورای انتظامی بدوی هم عرض با توجه به اصول کل دادرسی ضرورت دارد یا خیر؟ 2-آیا با توجه به مقررات موضوع ماده33 قانون نظام مهندسی ساختمان مصوب سال74 در عمل و اجراء مبین این نکته نبوده که اصل اولیه و نظارت بر فرآیند اجراء و اعمال تمامی مقررات ملی ساختمان با سازمان نظام مهندسی ساختمانها و توسط ناظر یا ناظرین حقیقی یا حقوقی فردی یا گروهی واجد صلاحیت سازمان است؟ 3-در صورتی که پاسخ به سوال دوم مبین این نکته باشد که اصل اولیه و ابتدایی و مرجع رسمی نظارت بر فرآیند اجرای مقررات ملی ساختمان و ارجاع کار سازمان های نظام مهندسی هستند حدود وثغور ورود شهرداری ها در امر نظارت منحصر به چه مواردی است.
ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

متن کامل ماده ۲ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان.

ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

متن کامل ماده 2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان.

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM