متن کامل ماده 33 قانون امور گمرکی.
متن کامل ماده ۳۳ قانون امور گمرکی.
متن کامل 33 ماده
ماده 33 ـ کالای متروکه موضوع ماده (24) این قانون و کالای ضبطی و واگذاری به گمرک توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به عنوان مسوول فروش کالای متروکه و ضبطی با رعایت مقررات مربوطه به فروش می رسد.
تبصره 1 ـ تا زمانی که کالا توسط سازمان یاد شده به فروش نرسیده است صاحب کالا حق دارد پس از اعلام گمرک به سازمان مذکور برای انجام تشریفات قطعی گمرکی و ترخیص کالای خود نسبت به تسلیم اظهارنامه و یا تغییر عنوان اظهار با رعایت مقررات مربوطه و پرداخت کلیه وجوه متعلقه و سایر هزینه های انجام شده اقدام نماید.
تبصره 2 ـ کالایی که پس از متروکه شدن به انبارهای سازمان یادشده منتقل می گردد نیز مشمول مقررات تبصره (1) این ماده می شود.
تبصره 3 ـ اموال در اختیار ولی فقیه که در قوانین و مقررات مربوطه مشخص شده است پس از صدور حکم مراجع قضائی ذی صلاح با رعایت مقررات مربوط به نهاد ماذون از سوی ولی فقیه تحویل می گردد.
ماده 32 ـ به منظور نگهداری کالاهای گمرک نشده به جز کالای ممنوع گمرک می تواند با تاسیس واحدهای گمرکی اختصاصی برای صاحبان کالاها و شرکتهای حمل و نقل بین المللی با اخذ تضمین موافقت کند و ماموران لازم را جهت اجرای مقررات و انجام تشریفات گمرکی در این اماکن مستقر نماید. چگونگی انجام تشریفات گمرکی و نظارتهای مربوطه با رعایت این قانون در آیین نامه اجرائی مشخص می گردد.
نمایش مادهماده 34 ـ مرجع تحویل گیرنده مکلف است در موقع تسلیم قبض انبار تاریخ متروکه شدن کالا و اقدام برای فروش آن را با درج مفاد ماده (24) این قانون در ظهر قبض انبار مشخص نماید. تبصره 1 ـ شرکتهای حمل و نقل یا آورنده کالا مکلفند تاریخ تحویل کالا به انبارهای گمرکی همچنین مفاد ماده (24) را حداکثر ظرف پنج روز پس از تحویل کالا به صاحب یا گیرنده کالا و درصورتی که صاحب یا گیرنده کالا مشخص...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۳۳ قانون امور گمرکی.
متن کامل ماده 33 قانون امور گمرکی.