متن کامل ماده 141 قانون امور گمرکی.
متن کامل ماده ۱۴۱ قانون امور گمرکی.
متن کامل 141 ماده
ماده 141 ـ به درخواستهای رد اضافه پرداختی که بعد از خروج کالا از گمرک ادعاء می شود وقتی ترتیب اثر داده می شود که دارای شرایط زیر باشد:
الف ـ هر درخواست رد اضافه پرداختی باید فقط مربوط به یک پروانه یا پته گمرکی باشد و مبلغ و علت تقاضای استرداد در آن قید شود.
ب ـ ارائه اصل پروانه یا پته گمرکی برای رد اضافه پرداختی الزامی است مگر اینکه ثابت شود که اصل سند از بین رفته است که در چنین موردی باید تقاضا کننده تعهدی بسپارد که در صورت کشف خلاف از عهده مسوولیت آن برآید.
پ ـ ملاک تشخیص تاریخ تسلیم درخواست رد اضافه پرداختی تاریخ ثبت آن در گمرک محل ترخیص و یا گمرک ایران است.
ت ـ روز صدور پروانه و روز ثبت تقاضای رد اضافه پرداختی در گمرک جزء مهلت شش ماهه مزبور محسوب نمی شود.
ماده 140 ـ از تاریخ قطعی بودن مطالبه علاوه بر مابه التفاوت به ازاء هر ماه نسبت به مدت تاخیر معادل نیم درصد(5/0%) مبلغ کسر دریافتی جریمه دیرکرد احتساب و دریافت می شود.
نمایش مادهماده 142 ـ مبلغ اضافه پرداختی باید به صاحب کالا یا وکیل قانونی او که حق دریافت وجه را دارد از زمان قطعیت ظرف یک ماه مسترد شود. در صورت تاخیر پرداخت گمرک از محل جریمه وصولی ماده (140) به ازاء هر ماه نیم درصد (5/0%) مبلغ اضافه پرداختی را به عنوان جریمه به صاحب کالا پرداخت می نماید. تبصره ـ گمرک موظف است پس از رد اضافه پرداختی مراتب را با ذکر مبلغ در متن اصل پروانه یا پته گمرکی...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۱۴۱ قانون امور گمرکی.
متن کامل ماده 141 قانون امور گمرکی.