متن کامل ماده 10 قانون ثبت احوال.
متن کامل ماده ۱۰ قانون ثبت احوال.
متن کامل 10 ماده
ماده 10 – وقایع حیاتی هر فرد (ولادت ازدواج طلاق رجوع بذل مدت وفات) در دفاتری به شرح زیر به ثبت می رسد.
الف – دفتر ثبت کل وقایع – که در آن بدوا ولادت هر فرد ثبت و وقایع مربوط به ازدواج طلاق رجوع و بذل مدت و وفات همسر ولادت و وفات اولاد و وفات صاحب سند از روی مندرجات اعلامیه ها و مدارک در آن ثبت می گردد.
ب- دفتر ثبت وفات – که در آن واقعه مربوط به وفات هر فرد به ثبت می رسد (اصلاحی 18/10/1363).
تبصره 1- صفحات دفتر ثبت کل وقایع باید شماره گذاری شود و با تعیین تعداد کل صفحات نخ کشی و سرب و منگنه شده و به امضاء دادستان یا نماینده او برسد.
تبصره 2- دفتر ثبت کل وقایع هر سال پس از انقضای مدت صد و بیست سال از جریان خارج و به بایگانی راکد منتقل می شود.
تبصره 3- هرگاه اسناد یا دفاتر از بین برود در صورت وجود سابقه از روی سوابق و در صورت نبودن سابقه با دعوت صاحبان اسناد به وسیله آگهی طبق مدارک موجود در دست آنان پس از رسیدگی دفاتر یا اسناد معدوم تجدید می گردد.
ماده 9 - رونوشت یا فتوکپی شناسنامه یا گواهی ولادت مراجعین به ادارات و موسسات دولتی و شهرداری و بخش خصوصی که برای انجام مراجعات آنها ضرورت دارد مستقیما توسط آن مراجع تهیه خواهد شد (اصلاحی 18/10/1363).
نمایش مادهماده 11- دفتر ثبت کل وقایع و وفات پس از ثبت باید به امضاء اعلام کننده و گواهان و مامور یا نماینده ثبت احوال برسد و مهر شود و در صورت وجود گواهی ماما یا پزشک نیازی به گواهان نخواهد بود. پس از تکمیل و امضاء اسناد مزبور تصحیح یا تغییر مندرجات آن منحصرا به موجب مقررات این قانون خواهد بود (اصلاحی 18/10/1363).
نمایش مادهمتن کامل ماده ۱۰ قانون ثبت احوال.
متن کامل ماده 10 قانون ثبت احوال.