ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور

متن کامل ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور.

ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور

متن کامل ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور.

ماده 35  قانون پولی و بانکی کشور

ماده 35 ـ

ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351/04/18

ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور

ممشاهده ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351/04/18

قانون پولی و بانکی کشور / ماده 35

ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۵۱/۰۴/۱۸

متن ماده 35
قانون پولی و بانکی کشور

مصوب ۱۳۵۱/۰۴/۱۸
  • ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور

    متن کامل 35 ماده

    مصوب ۱۳۵۱/۰۴/۱۸
متن ماده ۳۵

ماده 35 ـ

الف ـ محکومین به سرقت ارتشاء اختلاس خیانت در امانت کلاهبرداری جعل و تزویر صدور چک بی محل و ورشکستگی به تقصیر یا تقلب اعم از این که حکم از دادگاه های داخلی یا خارج کشور صادر شده یا محکوم مجرم اصلی یا شریک یا معاون جرم بوده باشد از تصدی اداره امور بانکها به هر عنوان ممنوع می باشند.
ب ـ مدیران و روسای هیچ بانکی نمی توانند بدون اجازه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در بانک دیگری سهم یا سمتی داشته باشند.
ج ـ هر بانک در مقابل خساراتی که در اثر عملیات آن متوجه مشتریان می شود مسئول و متعهد جبران خواهد بود.
مدیرعامل رییس هیات مدیره اعضاء هیات عامل و اعضاء هیات مدیره هر بانک نیز در مقابل صاحبان سهام و مشتریان مسئول خساراتی می باشند که به علت تخلف هر یک از آنها از مقررات و قوانین و آیین نامه های مربوط به این قانون یا اساسنامه آن بانک به صاحبان سهام یا مشتریان وارد می شود.
تبصره ـ مرجع صالح برای تشخیص و تطبیق احکام صادره از دادگاه های خارجی در مورد بند الف این ماده وزارت دادگستری است.

ماده 34 ـ انجام عملیات زیر برای بانکها ممنوع است: 1 ـ خرید و فروش کالا به منظور تجارت. 2 ـ معاملات غیر منقول جز برای بانکهایی که هدف آنها انجام معاملات غیرمنقول است. 3 ـ خرید سهام و مشارکت در سرمایه یک یا چند شرکت و یا خرید اوراق بهادار داخلی یا خارجی به حساب خود به میزانی بیش از آنچه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به موجب دستورها یا آیین نامه های خاص تعیین خواهد کرد. 4 ـ...

نمایش ماده

ماده 36 ـ طرز تهیه و تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان بانکها و موسسات اعتباری از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین خواهد شد.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 99-186/1-1530 ک - مورخ 1399/11/29
در صورت سرقت کارت بانکی و مراجعه سارق به بانک و دریافت وجه از حساب آیا بانک و کارمند بانک مسئوولیت دارند؟ مسئوولیت به طور تضامنی می باشد یا نسبی یا بالانفراد و در صورتی که بانک خصوصی یا دولتی باشد آیا در مسوولیت این افراد تاثیری دارد؟
2
نظریه مشورتی شماره 99-155-1055 ح - مورخ 1399/09/09
چنانچه بانک ها و کارکنان آن ها از موازین قانونی تخلف کرده و بدون احراز هویت افتتاح کننده حساب و عدم رعایت مقررات آیین نامه و بخشنامه های بانک مرکزی دسته چک برای متقاضی صادر کنند و در این راستا اشخاص ثالث به جهت قبول چک های صادره به اعتقاد اعتبار داشتن آن ها متحمل ضرر و زیان شوند از آن جا که بند «ج» ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور تاکید دارد که چنانچه فرد خسارت دیده از عملیات بانکی مشتری بانک محسوب شود مشمول جبران خواهد بود و نظر به نامعلوم بودن شمول عنوان مشتری براشخاص ثالث دارنده چک های صادره به نحو موصوف خواهشمند است نظریه ارشادی آن اداره کل را دراین اعلام فرمایید.
ماده 35  قانون پولی و بانکی کشور

ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور

متن کامل ماده ۳۵ قانون پولی و بانکی کشور.

ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور

متن کامل ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور.

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM