ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

متن کامل ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2).

ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

متن کامل ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2).

ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

ماده 44ـ به منظور تمرکز زدایی و افزایش اختیارات در جهت توسعه و عمران و توازن منطقه ای استان اقدامات زیر صورت می گیرد:

ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب 1393/12/04

ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

ممشاهده ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب 1393/12/04

قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) / ماده 44

ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۰۴

متن ماده 44
قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۰۴
  • ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

    متن کامل 44 ماده

    مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۰۴
متن ماده ۴۴

ماده 44ـ به منظور تمرکز زدایی و افزایش اختیارات در جهت توسعه و عمران و توازن منطقه ای استان اقدامات زیر صورت می گیرد:

الف ـ بودجه سالانه استان شامل منابع استانی اعم از درآمد استانی درآمد اختصاصی واگذاری دارایی های مالی و سرمایه ای و سهم از منابع ملی و همچنین مصارف استانی اعم از اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای و مالی هر کدام به صورت سرجمع در قوانین بودجه سنواتی درج می شود. توزیع «دستگاه ـ برنامه» اعتبارات هزینه ای و توزیع سرجمع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای شهرستان ها مطابق ضوابط مندرج در این قانون بر عهده شورای برنامه ریزی و توسعه استان است.
تبصره ـ اعتبار پروژه هایی که ماهیت استانی داشته و یا در چند شهرستان قرار می گیرند به طور مستقیم و توسط شورا به صورت مجزا تعیین می شود.
ب ـ شورای برنامه ریزی و توسعه استان موظف است حداکثر ظرف مدت پانزده روز پس از ابلاغ بودجه مصوب استان شامل درآمدها تملک دارایی های سرمایه ای و اعتبارات هزینه ای براساس پیشنهاد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها (موضوع لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان برنامه و بودجه استان ها مصوب 15/4/1359 شورای انقلاب) که ساختار تشکیلاتی آن در سقف پست های موجود دولت و استان ها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تعیین و ابلاغ می شود (به عنوان دبیر شورا) و در چارچوب اهداف و سیاست های برنامه های توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و خط مشی ها و دستورالعمل های ابلاغی سازمان صددرصد (100%) اعتبارات ابلاغی به استان را که در قانون بودجه درج گردیده است به شرح زیر توزیع کند:
1ـ اعتبارات عمرانی استانی براساس شاخص های مدون مصوب شورا بین فصول برنامه ها و دستگاه های اجرایی به تفکیک شهرستان
2ـ اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی محرومیت زدایی بر اساس شاخص های توسعه نیافتگی و نقاط توسعه نیافته استانی بین فصول و برنامه های مربوط به توسعه نیافتگی به تفکیک شهرستان
3ـ اعتبارات موضوع دودرصد (2%) نفت و گاز (سهم یک سوم استان صرفا به مناطق نفت خیز و گازخیز استان و سهم دوسوم استان صرفا به مناطق توسعه نیافته) به تفکیک شهرستان
ج ـ کمـیته برنامه ریزی شهرستان که متشکل از فرماندار (رئیس کمیته) نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان (دبیر کمیته) و عضویت روسای دستگاه های اجرایی که مدیران کل آنها عضو شورای برنامه ریزی و توسعه استان هستند موظفند پروژه های عمرانی شهرستان را حداکثر پانزده روز پس از ابلاغ سهم شهرستان مصوب و جهت مبادله موافقتنامه با دستگاه های اجرایی ذی ربط به سازمان استان مذکور اعلام نمایند.
تبصره ـ فرمانداران موظفند یک هفته قبل از تشکیل جلسات کمیته از نمایندگان شهرستان در مجلس شورای اسلامی (ضمن ارائه مستندات دستورجلسه) به عنوان ناظر در جلسات دعوت به عمل آورند.
د ـ درآمدهای استانی سهم هر استان توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور همزمان با ابلاغ اعتبارات به استان ابلاغ می شود و ستاد تجهیز درآمد استان که متشکل از رئیس سازمان استان مذکور (رئیس) مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان (دبیر) و دستگاه های اجرایی ذی ربط مکلف است ضمن تشکیل جلسات به صورت ماهانه گزارش عملکرد و وصول درآمدها را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی گزارش کند.
ه‍ ـ به منظور تخصیص اعتبارات استانی در اختیار استان با لحاظ وضعیت تحقق درآمدها سیاست ها و خط مشی های کلی ناظر بر بودجه عمومی دولت کمیته تخصیص اعتبارات استان با مسوولیت استاندار و عضویت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان (دبیر) و رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان تشکیل می شود.
وـ پس از تعیین سقف تخصیص اعتبارات توسط کمیته تخصیص اعتبار استانی موضوع ماده (77) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تنفیذ شده در ماده (83) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 11/6/1383 تخصیص اعتبار هزینه ای برحسب دستگاه برنامه و فصول و تخصیص اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برحسب طرح و پروژه تعیین و ابلاغ می شود.
تبصره 1ـ کمیته تخصیص استانی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مکلفند در هر مقطع از ابلاغ تخصیص برای موارد سه گانه موضوع بند (ب) این ماده سهم تخصیص طرح های عمرانی هر شهرستان را در سرجمع تخصیص هر موضوع معادل سهم اعتبارات موضوع اعتبار شهرستان در سرجمع تخصیص رعایت کنند.
تبصره2ـ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور می تواند متناسب با افزایش سهم اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان ها وظایف و اختیارات خود را به واحدهای مستقل استانی خود تفویض کند.
زـ علاوه بر اعتبارات دو درصد (2%) نفت و گاز ملی استانی شده ملی ویژه محرومیت زدایی و مواردی که پس از انتقال وظیفه اعتبار آن به استان اضافه می شود سهم اعتبارات تملک دارایی های استانی سالانه دو درصد (2%) تا سقف بیست درصد (20%) کل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای کشور افزوده می شود.
ح ـ سند بودجه سالانه استان که تعهدات شورای برنامه ریزی و توسعه استان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را مشخص می کند در قالب قراردادی تنظیم و بین رئیس شورا و سازمان مذکور مبادله می شود. قالب قرارداد مذکور و دستورالعمل مربوط توسط سازمان مذکور تهیه و ابلاغ می شود.
ط ـ در هر استان خزانه معین استان وابسته به خزانه داری کل و زیر نظر اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تشکیل می شود. خزانه داری کل موظف است برای هر یک از خزانه های معین استان یک حساب به عنوان «حساب خزانه داری کل» (خزانه معین استان) در مرکز استان افتتاح کند و در ابتدای هر سال نیز میزان تنخواه گردان هر استان را متناسب با اعتبارات مصوب هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای آن استان محاسبه و حداکثر تا بیستم فروردین ماه به «حساب خزانه داری کل» (خزانه معین استان) واریز کند.
ی ـ از تاریخ لا

ماده 43ـ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی (دولتی و غیردولتی) مجازند با ایجاد و مشارکت در شرکت های دانش بنیان که حداکثر چهل و نه درصد (49%) سهام آن متعلق به دانشگاه ها موسسات پژوهشی و دیگر واحدهای دولتی و مابقی سهام متعلق به اعضای هیات علمی و دانشجویان و سایر سهامداران بخش خصوصی است نتایج تحقیقات اعضای هیات علمی و دانشجویان خود را تجاری سازی نمایند. ایجاد شرکت و درصدهای...

نمایش ماده

ماده 45ـ دولت مکلف است نسبت به اجرای سند نقشه مهندسی فرهنگی پیوست فرهنگی طرح های مهم و سند جمعیت و تعالی خانواده اقدام کند و گزارش شش ماهه آن را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد. تبصره ـ دولت موظف است درسال اول اجرای این قانون پیوست فرهنگی ده طرح مهم و در یک برنامه زمانبندی پیوست فرهنگی تمام طرح های مهم را با هماهنگی نهاد ذی ربط اجرا کند.

نمایش ماده
ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

متن کامل ماده ۴۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2).

ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)

متن کامل ماده 44 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2).

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM