ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

متن کامل ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.

ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

متن کامل ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.

ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

ماده 34 ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی به شرح زیر است:

ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب 1370/06/13

ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

ممشاهده ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب 1370/06/13

قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران / ماده 34

ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۷۰/۰۶/۱۳

متن ماده 34
قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

مصوب ۱۳۷۰/۰۶/۱۳
  • ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

    متن کامل 34 ماده

    مصوب ۱۳۷۰/۰۶/۱۳
متن ماده ۳۴

ماده 34 ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی به شرح زیر است:

1 ـ انتخاب هیات مدیره و بازرس یا بازرسان. (اصلاحی 05/07/1377)
2 ـ رسیدگی و اتخاذ تصمیمی درباره ترازنامه و حساب سود و زیان و سایر گزارشهای مالی هیات مدیره پس از قرائت گزارش بازرس یا بازرسان. (اصلاحی 05/07/1377)
3 ـ تعیین خط مشی و برنامه تعاونی و تصویب بودجه جاری و سرمایه گذاری و اعتبارات و وامهای درخواستی و سایر عملیات مالی به پیشنهاد هیات مدیره.
4 ـ اتخاذ تصمیم نسبت به افزایش و یا کاهش سرمایه در حدود قوانین و مقررات.
5 ـ اخذ تصمیم نسبت به ذخایر و پرداخت سود و مازاد درآمد و تقسیم آن طبق اساسنامه.
6 ـ تصویب مقررات و دستورالعملهای داخلی تعاونی.
7 ـ سایر وظایفی که قوانین و مقررات بر عهده مجمع عمومی قرار می دهد.
بند 8 - تعیین روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی های شرکت. (الحاقی 05/07/1377)
بند 9 - اتخاذ تصمیم در مورد عضویت شرکت تعاونی در شرکتها و اتحادیه ها و اتاقهای تعاون و میزان سهام و یا حق عضویت سالانه پرداختی براساس موازین مقرر در این قانون. (الحاقی 05/07/1377)

ماده 33 - مجمع عمومی عادی حداقل سالی یک بار پس از پایان سال مالی جهت انجام وظیفه قانونی خود تشکیل می شود. در موارد ضروری در هر موقع سال می توان مجمع عمومی عادی را به صورت فوق العاده تشکیل داد. (اصلاحی 05/07/1377) تبصره 1 - جلسات مجمع عمومی عادی در نوبت اول با حضور اکثریت اعضاء رسمیت می یابد و در صورت عدم حصول حد نصاب مزبور در نوبت دوم با حضور هر تعداد از اعضاء رسمی خواهد...

نمایش ماده

ماده 35 ـ مجمع عمومی فوق العاده به منظور تغییر مواد در اساسنامه ( در حدود این قانون) تصمیم گیری نسبت به عزل یا قبول استعفای هیات مدیره و انحلال یا ادغام تعاونی تشکیل می گردد. تبصره 1 ـ مجمع عمومی فوق العاده بنا به تقاضای کتبی حداقل یک سوم اعضاء تعاونی و یا اکثریت مطلق اعضاء هیات مدیره و یا بازرس یا بازرسان با حضور حداقل دو سوم اعضاء کل مجمع تشکیل می شود. در صورتی که بار اول...

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 96-122-1791 - مورخ 1397/03/01
1-آیا در شرکت های تعاونی به مواد 37 و38 قانون شرکت تعاونی1370 برای طرح دعوای خاص نیاز به تصویب این موضوع در هیات مدیره است و یا اینکه در صورت تفویض امور اداری به صورت کلی به مدیر عامل نیازی به مصوبه خاص برای هر طرح دعوا نیست؟ برخی از همکاران قضایی قائل به این هستند در شرکت های تعاونی به جهت ماهیت خاص تعاون با یک مصوبه کلی مدیر عامل حق استخدام وکیل برای همه دعاوی در طول مدیر عاملی خود ندارد برای هر دعوا به صورت خاص مصوبه باید داشته باشد والا دعوا قابل استماع نیست و قرار رد باید صادر شود برخی دیگر با توجه به عدم تصری به قید اضافه در قاعده نمایندگی با آن مخالفند. 2-در دعوای مطالبه سود مازاد بر بیلان شرکت از سوی شرکاء خواهان علیه شرکت خوانده آیا دادگاه قبل از ابطال بیلان به جهت اشتباه یا تدلیس حق استماع دعوای مذکور را دارد یا خیر؟ اختلاف نظر در قضات است برخی از قضات معتقدند که تصویب بیلان یک سند تصفیه حساب مالی است و با وقوع آن آثار حقوقی ایجاد می شود و تا قبل از ابطال آن آثار فرعی و از جمله مطالبه سود مازاد بر آن سود واقعی قابل مطالبه از سوی شرکاء نیست به علاوه عقیده دارند که علاوه بر شرکت باید مدیران شرکت باید در دعوا با خواسته مستقل ابطال بیلان طرف دعوا قرار گیرند لذا صدور قرار اناطه هم کفایت نمی کند و باید قرار عدم استماع صادر شود ولی برخی دیگر اصل را بر قابلیت استماع می دانند و از وی به طرح دعوای مقدماتی نمی بیند.
2
نظریه مشورتی شماره 96-122-1791 ع - مورخ 1397/03/01
1-آیا در شرکت های تعاونی به مواد 37 و38 قانون شرکت تعاونی1370 برای طرح دعوای خاص نیاز به تصویب این موضوع در هیات مدیره است و یا اینکه در صورت تفویض امور اداری به صورت کلی به مدیر عامل نیازی به مصوبه خاص برای هر طرح دعوا نیست؟ برخی از همکاران قضایی قائل به این هستند در شرکت های تعاونی به جهت ماهیت خاص تعاون با یک مصوبه کلی مدیر عامل حق استخدام وکیل برای همه دعاوی در طول مدیر عاملی خود ندارد برای هر دعوا به صورت خاص مصوبه باید داشته باشد والا دعوا قابل استماع نیست و قرار رد باید صادر شود برخی دیگر با توجه به عدم تصری به قید اضافه در قاعده نمایندگی با آن مخالفند؟ 2-در دعوای مطالبه سود مازاد بر بیلان شرکت از سوی شرکاء خواهان علیه شرکت خوانده آیا دادگاه قبل از ابطال بیلان به جهت اشتباه یا تدلیس حق استماع دعوای مذکور را دارد یا خیر؟ اختلاف نظر در قضات است برخی از قضات معتقدند که تصویب بیلان یک سند تصفیه حساب مالی است و با وقوع آن آثار حقوقی ایجاد می شود و تا قبل از ابطال آن آثار فرعی و از جمله مطالبه سود مازاد بر آن سود واقعی قابل مطالبه از سوی شرکاء نیست به علاوه عقیده دارند که علاوه بر شرکت باید مدیران شرکت باید در دعوا با خواسته مستقل ابطال بیلان طرف دعوا قرار گیرند لذا صدور قرار اناطه هم کفایت نمی کند و باید قرار عدم استماع صادر شود ولی برخی دیگر اصل را بر قابلیت استماع می دانند و از وی به طرح دعوای مقدماتی نمی بیند؟
ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

متن کامل ماده ۳۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.

ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران

متن کامل ماده 34 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM