متن کامل ماده 35 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.
متن کامل ماده ۳۵ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.
متن کامل 35 ماده
ماده 35 ـ مجمع عمومی فوق العاده به منظور تغییر مواد در اساسنامه ( در حدود این قانون) تصمیم گیری نسبت به عزل یا قبول استعفای هیات مدیره و انحلال یا ادغام تعاونی تشکیل می گردد.
تبصره 1 ـ مجمع عمومی فوق العاده بنا به تقاضای کتبی حداقل یک سوم اعضاء تعاونی و یا اکثریت مطلق اعضاء هیات مدیره و یا بازرس یا بازرسان با حضور حداقل دو سوم اعضاء کل مجمع تشکیل می شود. در صورتی که بار اول با دو سوم اعضاء تشکیل نشود بار دوم با نصف به علاوه یک رسمیت خواهد داشت و در نوبت سوم با هر تعداد شرکت کننده رسمیت خواهد یافت. (اصلاحی 05/07/1377)
تبصره 2 ـ در صورتی که هیات مدیره ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به تشکیل مجمع عمومی فوق العاده اقدام ننماید وزارت تعاون نسبت به تشکیل مجمع عمومی اقدام می نماید.
ماده 34 ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی به شرح زیر است: 1 ـ انتخاب هیات مدیره و بازرس یا بازرسان. (اصلاحی 05/07/1377) 2 ـ رسیدگی و اتخاذ تصمیمی درباره ترازنامه و حساب سود و زیان و سایر گزارشهای مالی هیات مدیره پس از قرائت گزارش بازرس یا بازرسان. (اصلاحی 05/07/1377) 3 ـ تعیین خط مشی و برنامه تعاونی و تصویب بودجه جاری و سرمایه گذاری و اعتبارات و وامهای درخواستی و سایر...
نمایش مادهماده 36 ـ اداره امور تعاونی طبق اساسنامه بر عهده هیات مدیره ای مرکب از سه پنج یا هفت نفر عضو اصلی و دو سه یا چهار نفر عضو علی البدل است که از بین اعضاء برای مدت سه سال انتخاب می شوند. انتخاب اعضای اصلی و علی البدل در یک نوبت به عمل می آید و دارندگان اکثریت نسبی آراء بعد از اعضای اصلی به ترتیب اعضای علی البدل محسوب می شوند. انتخاب بیش از دو دوره متوالی با انتخاب حداقل دو سوم...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۳۵ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.
متن کامل ماده 35 قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران.