ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 381 ق آ د ک

ماده 381 ق.آ.د.ک

ماده 381 قانون آدک

ماده 381 قانون دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی کیفری

ماده 381 قانون آ.د.ک

ماده 381 دادرسی کیفری

ماده 381 ق دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 381 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 381 ق آ د ک ماده 381 ق.آ.د.ک ماده 381 قانون آدک ماده 381 قانون دادرسی کیفری ماده 381 آیین دادرسی کیفری ماده 381 قانون آ.د.ک ماده 381 دادرسی کیفری ماده 381 ق دادرسی کیفری ماده 381 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 381 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ ق آ د ک

ماده ۳۸۱ ق.آ.د.ک

ماده ۳۸۱ قانون آدک

ماده ۳۸۱ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ قانون آ.د.ک

ماده ۳۸۱ دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۸۱ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۸۱ ق آ د ک ماده ۳۸۱ ق.آ.د.ک ماده ۳۸۱ قانون آدک ماده ۳۸۱ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ قانون آ.د.ک ماده ۳۸۱ دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ ق دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۸۱ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 381 ـ هرگاه در تنظیم و نوشتن رای دادگاه سهو قلمی مانند کم یا زیاد شدن کلمه ای رخ دهد و یا اشتباهی در محاسبه صورت گیرد چنانچه رای قطعی باشد یا به علت عدم تجدید نظرخواهی و انقضای مواعد قانونی قطعی شود یا هنوز از آن تجدید نظرخواهی نشده باشد دادگاه خود یا به درخواست ذینفع یا دادستان رای تصحیحی صادر می کند. رای تصحیحی نیز ابلاغ می شود. تسلیم رونوشت یا تصویر هریک از آراء جداگانه ممنوع است. رای دادگاه در قسمتی که مورد اشتباه نیست درصورت قطعیت اجراء می شود.

ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 381

ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 381
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 381 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۳۸۱

ماده 381 ـ هرگاه در تنظیم و نوشتن رای دادگاه سهو قلمی مانند کم یا زیاد شدن کلمه ای رخ دهد و یا اشتباهی در محاسبه صورت گیرد چنانچه رای قطعی باشد یا به علت عدم تجدید نظرخواهی و انقضای مواعد قانونی قطعی شود یا هنوز از آن تجدید نظرخواهی نشده باشد دادگاه خود یا به درخواست ذینفع یا دادستان رای تصحیحی صادر می کند. رای تصحیحی نیز ابلاغ می شود. تسلیم رونوشت یا تصویر هریک از آراء جداگانه ممنوع است. رای دادگاه در قسمتی که مورد اشتباه نیست درصورت قطعیت اجراء می شود.

تبصره 1 ـ در مواردی که اصل رای دادگاه قابل واخواهی تجدید نظر یا فرجام است تصحیح آن نیز در مدت قانونی قابل واخواهی تجدید نظر یا فرجام میباشد.
تبصره 2 ـ هرگاه رای اصلی به واسطه واخواهی تجدید نظر یا فرجام نقض شود رای تصحیحی نیز بی اعتبار می شود.

ماده 380 ـ دادنامه به طرفین یا وکیل آنان و دادستان ابلاغ می شود و در صورتی که رای دادگاه حضوری به طرفین ابلاغ شود دادن نسخه ای از رای یا تصویر مصدق آن به طرفین الزامی است. در اینصورت ابلاغ مجدد ضرورت ندارد. تبصره 1 ـ مدیر دفتر دادگاه مکلف است حداکثر ظرف سه روز پس از امضای دادنامه آن را برای ابلاغ ارسال نماید. تبصره 2 ـ در جرایم منافی عفت چنانچه دادنامه حاوی مطالبی باشد که...

نمایش ماده

ماده 382 ـ دادگاه کیفری یک فقط درصورت صدور کیفرخواست و در حدود آن مبادرت به رسیدگی و صدور رای می کند مگر در جرایمی که مطابق قانون لزوما به طور مستقیم در دادگاه کیفری یک مورد رسیدگی واقع می شود. در این صورت انجام تحقیقات مقدماتی مطابق مقررات برعهده دادگاه کیفری یک است.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 99-168-344ک - مورخ 1399/03/27
در پرونده ای دادگاه تجدیدنظر در مقام رسیدگی به اعتراض طرفین به پرونده رسیدگی و انشاء رای نموده ولکن تایپست در زمان تنظیم دادنامه چند سطر از آن را تایپ نکرده و به این صورت دادنامه ابلاغ شده است در این فرض تکلیف دادگاه تجدیدنظر چیست آیا می بایست رای اصلاحی صادر کند و یا اینکه مجددا رای را تایپ و ابلاغ کند؟ تکلیف رای ناقص قبلی چیست؟
2
نظریه مشورتی شماره 49-861/1-31 - مورخ 1394/02/02
دادگاه تجدید نظر در مقام رسیدگی به درخواست واصله از سوی یکی از تجدید نظر خواه ها مبادرت به رسیدگی نموده است ودر اثناء حکم صادره با اختیار حاصل از تبصره 4 ماده 22 قانون اصلاح تشکیل دادگاههای عمومی وانقلاب دادنامه بدوی را نسبت به فرد دیگری که تجدید نظر خواهی ننموده است از حیث ترتیب مجازات اصلاح می نماید بر این مبنا رسیدگی به درخواست تخفیف مجازات آزادی مشروط و.... محکوم علیه اخیر (که تقاضای تجدید نظر ننموده است) با کدام مرجع است؟ صرف اصلاح حکم بدون درخواست تجدید نظر آیا سبب میشود که که اصلاح کننده حکم قطعی بدانیم؟
3
نظریه مشورتی شماره 1400-168-585 ک - مورخ 1400/09/13
پرونده هایی که قرار منع یا موقوفی تعقیب یا حکم برائت صادر شده ولی در مورد اسناد موضوع جرم به عنوان مثال سند مجعول تعیین تکلیف نشده و رای در دادگاه تجدیدنظر عینا تایید شده است تکلیف اسناد موضوع جرم توسط کدام دادگاه باید تعیین شود؟ آیا در فرض صدور قرار موقوفی تعقیب توسط قاضی دادگاه کیفری دو در پرونده جعل سند عادی باید رای بر معدوم شدن سند نیز صادر شود؟ چون امکان داشت پس از رسیدگی ماهوی در فرض عدم رضایت رای برائت صادر شود.
4
نظریه مشورتی شماره 99-168-1812 ک - مورخ 1399/12/19
1- با توجه به این که بند «ب» ماده 10 قانون مجازات اسلامی حکمی بر خلاف قاعده اعتبار امر مختومه وضع کرده است و طبیعتا باید قدر متقین آن عمل نمود و با توجه به عبارت استخدام شده در آن بند از قبیل طبق قانون جدید و با لحاظ قانون لاحق که همگی حکایت از آن دارد که دادگاه در مقام تخفیف مجازات مقید و محدود به قانون جدید و در حدود آن است آیا دادگاه می تواند با ورود ماهیتی به پرونده و بررسی شرایط مرتکب و یا ارتکاب جرم و. .. نسبت به اعمال ماده 37 قانون مجازات اسلامی نیز اقدام کند. 2- در فرضی که پاسخ سوال اول منفی باشد چنانچه دادگاه مبادرت به تخفیف مجازات بر اساس ماده 37 قانون مجازات اسلامی کرده باشد با توجه به این که رای صادره در قالب رای اصلاحی صادر شده است آیا امکان اصلاح مجدد آن و حذف تخفیف زاید بر میزان قانون لاحق وجود دارد؟
5
نظریه مشورتی شماره 99-168-1207 ک - مورخ 1399/09/02
دادگاه بدوی در خصوص جعل سند عادی نسبت به محکومیت متهمان رای صادر کرده و در مهلت قانونی اعتراض اعم از واخواهی و تجدیدنظرخواهی اعتراضی واصل نشده و رای قطعیت یافته است. متعاقبا احدی از متهمان پس از صدور رای اصلاحی که در ماهیت دادنامه بدوی تاثیری نداشته و صرفا سهم قلم بوده است به دادنامه اصداری اعتراض می کند. آیا دادگاه تجدید نظر استان می تواند نسبت به نقض دادنامه ها اعم از بدوی قطعیت یافته و اصلاحی مورد اعتراض اقدام کند؟
6
نظریه مشورتی شماره 99-168-1500 ک - مورخ 1399/10/23
پرونده در دادسرا منتهی به قرار منع تعقیب شده و این قرار در دادگاه قطعیت یافته است. پس از آن مشخص می شود راجع به یکی از متهمان یا شکایت احدی از شکات اظهار نظر نشده است. آیا می بایست وفق ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 عمل کرد یا این که رسیدگی مجدد و قرار جدید صادر شود؟
7
نظریه مشورتی شماره 99-168-606 ک - مورخ 1399/06/10
در صورتی که رای دادگاه انقلاب اسلامی که برای فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شده است دارای سهو قلم یا ایراد در محاسبه مجازات باشد؛ مانند آن که ممنوع الخروج کردن متهم موضوع ماده هفده قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1367 با اصلاحات و الحاقات بعدی از قلم افتاده باشد یا در مورد اشیای جرم تعیین تکلیف نشده باشد مرجع اصلاح آن کدام است؟ آیا باید با رد فرجام خواهی پرونده برای صادر کردن رای اصلاحی اعاده شود؟ آیا دادگاه مجاز به اصلاح رای پس از ابرام آن خواهد بود یا اقدام دیگر قابل انجام است؟
8
نظریه مشورتی شماره ک 404-52-89 - مورخ 1398/09/30
دو دادگاه به اتهام های کلاهبرداری و پرداخت رشوه دادن خودرو محکوم شده قاضی اجرای احکام در راستای صدور حکم واحد پرونده را به دادگاه ارسال و دادگاه ماده ی 134 قانون مجازات اسلامی 1392 اجرای مجازات اشد که مجازات جرم کلاهبرداری است را تجویز می نماید. 1-دادگاه صادرکننده ی حکم واحد مجازات تکمیلی موضوع پرداخت رشوه را در حکم واحد خود نیاورده است آیا مجازات تکمیلی قابلیت اجرا دارد یا با توجه به عدم تصریح در حکم واحد قابلیت اجرا ندارد یا اینکه به دلیل غیر اشد بودن مجازات جرم پرداخت رشوه مجازات تکمیلی آن جرم نیز به تبع از مجازات اصلی قابلیت اجرا ندارد؟ 2-محکوم علیه در اجرای احکام کیفری مدعی شده که مجازات کلاهبرداری اشد بوده که اجرا شده و علیرغم اینکه حکم به ضبط مال صادر شده تقاضای استرداد خودرو ضبط مال ناشی از ارتشا را نموده است آیا خودرو به وی مسترد می شود یا خیر آیا ماهیت ضبط مال مجازات است یا اینکه ماهیتی غیر از مجازات دارد لذا خواهشمند است نتیجه را به این مرجع اعلام فرمایند./ع
9
نظریه مشورتی شماره ک 5441-861-89 - مورخ 1398/09/26
لطفا به سوال ذیل پاسخ و با توجه به طرح پرونده در این مرجع قضایی در ارسال پاسخ تسریع فرمائید. با توجه به ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری هر گاه در تنظیم و نوشتن رای دادگاه سهو قلمی مانند کم یا زیاد شدن کلمه ای رخ دهد و یا اشتباهی در محاسبه صورت گیرد چنانچه رای قطعی باشد یا به علت عدم تجدیدنظرخواهی و انقضای مواعد قانونی قطعی شود یا هنوز از آن تجدیدنظرخواهی شده باشد دادگاه خود یا به درخواست ذی نفع یا دادستان رای تصحیحی صادر می کند و طبق ماده 457 قانون مذکور اگر رای تجدیدنظر خواسته از نظر تعیین مشخصات طرفین یا تعیین نوع و میزان مجازات تطبیق عمل با قانون احتساب محکوم به یا خسارت و یا مواردی نظیر آن متضمن اشتباهی باشد که به اساس رای لطمه وارد نسازد دادگاه تجدیدنظر استان رای را اصلاح و آن را تایید می کند و تذکر لازم را به دادگاه نخستین می دهد. حال سوال اینجاست که چنانچه پرونده ای از دادگاه بدوی در نزد دادگاه تجدیدنظر مطرح و دادگاه اخیر متوجه سهو قلم از ناحیه دادگاه بدوی شود مثلا در مجازات های مرتکب مثل کلاهبرداری جزای نقدی را فراموش کرده باشد امکان مطالبه صدور رای اصلاحی توسط دادگاه تجدیدنظر از دادگاه بدوی وجود دارد یا خیر./ع
10
نظریه مشورتی شماره 98-168-463 ک - مورخ 1398/06/03
مطابق مواد 381 و 457 قانون آیین دادرسی کیفری موضوع سهو القلم و اشتباه در محاسبه و غیره و نحوه صدور رای اصلاحی پیش بینی شده است و مطابق ماده 46 قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین مرتبط اراء قابل تعلیق و نحوه صدور رای در خصوص آن پیش بینی شده است. سوال: چنانچه دادگاه تجدید نظر به اشتباه رایی را که قابل تعلیق نبوده ضمن تائید آن راسا تعلیق کرده و الان پی به اشتباه خود برده آیا رای تجدید نظر توسط خودش قابل اصلاح هست یا خیر؟ راهکار قانونی چیست؟
11
نظریه مشورتی شماره 97-168-3181 - مورخ 1398/03/29
12
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-714 - مورخ 1397/02/10
1- در خصوص رسیدگی به اتهام اشخاص حقوقی دولتی و یا عمومی غیردولتی آیا این اشخاص مشمول مواد 307 و 308 قانون آئین دادرسی کیفری می باشند به عبارت دیگر آیا مواد مذکور فقط مختص اشخاص حقیقی می باشند یا شامل اشخاص حقوقی موصوف نیز می گردند رسیدگی به اتهام اشخاص حقوقی فوق در محل وقوع جرم است یا حسب مواد فوق باید در دادگاه های مرکز استان یا تهران اتخاذ تصمیم صورت پذیرد. 2-چنانچه دادگاه بدوی اقدام به صدور رای نماید و رای موصوف علی رغم اینکه قابل تجدیدنظر است به لحاظ عدم تجدیدنظرخواهی طرفین قطعی شود و دادگاه پس از قطعیت رای صادره اقدام به صدور رای تصحیحی وفق ماده 381 قانون آئین دادرسی کیفری نماید آیا رای تصحیحی صادره در هر صورت قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد یا می بایست در این خصوص قائل به تفکیک شد مثلا دادگاه در رای صادره تاریخ پرداخت دیه را اشتباها مورخه 1/1/94 قید نموده درحالی که می بایست 1/1/95 باشد یا اینکه در شماره ملی یا نام پدر یکی از طرفین اشتباهی صورت گرفته باشد و تصحیح رای هیچ تاثیری در حقوق طرفین ندارد و دادگاه پس از قطعیت رای صادره به لحاظ عدم تجدیدنظرخواهی اقدام به صدور رای تصحیحی در این خصوص نماید با مواردی که مثلا در تعیین مقدار دیه اشتباهی صورت گرفته یا تصحیح رای در میزان مجازات تاثیر دارد.
13
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-714 - مورخ 1397/02/10
1-در خصوص رسیدگی به اتهام اشخاص حقوقی دولتی و یا عمومی غیردولتی آیا این اشخاص مشمول مواد 307 و 308 قانون آئین دادرسی کیفری می باشند به عبارت دیگر آیا مواد مذکور فقط مختص اشخاص حقیقی می باشند یا شامل اشخاص حقوقی موصوف نیز می گردند رسیدگی به اتهام اشخاص حقوقی فوق در محل وقوع جرم است یا حسب مواد فوق باید در دادگاه¬های مرکز استان یا تهران اتخاذ تصمیم صورت پذیرد؟ 2-چنانچه دادگاه بدوی اقدام به صدور رای نماید و رای موصوف علی رغم اینکه قابل تجدیدنظر است به لحاظ عدم تجدیدنظرخواهی طرفین قطعی شود و دادگاه پس از قطعیت رای صادره اقدام به صدور رای تصحیحی وفق ماده 381 قانون آئین دادرسی کیفری نماید آیا رای تصحیحی صادره در هر صورت قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد یا می بایست در این خصوص قائل به تفکیک شد مثلا دادگاه در رای صادره تاریخ پرداخت دیه را اشتباها مورخه 1/1/94 قید نموده درحالی که می بایست 1/1/95 باشد یا اینکه در شماره ملی یا نام پدر یکی از طرفین اشتباهی صورت گرفته باشد و تصحیح رای هیچ تاثیری در حقوق طرفین ندارد و دادگاه پس از قطعیت رای صادره به لحاظ عدم تجدیدنظرخواهی اقدام به صدور رای تصحیحی در این خصوص نماید با مواردی که مثلا در تعیین مقدار دیه اشتباهی صورت گرفته یا تصحیح رای در میزان مجازات تاثیر دارد؟
14
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-434 - مورخ 1395/09/23
15
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-434 - مورخ 1395/09/23
اگر متهمی خود را با هویت غیر واقعی معرفی و بر اساس آن تحقیقات و قرار به جلب دادرسی و کیفر خواست صادر شود: اگر در مرحله رسیدگی دادگاه هویت واقعی وی مشخص گردد تکلیف دادگاه چیست؟ اگر بر اساس کیفرخواست صادره هویت غیر واقعی حکم صادر شود تکلیف دادگاه و اجرای احکام چه خواهد بود؟
16
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-241 - مورخ 1395/09/23
17
نظریه مشورتی شماره 59-681/1-741 - مورخ 1395/09/23
18
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-404 - مورخ 1395/09/22
19
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-404 - مورخ 1395/09/22
آیا ممنوعیت تشدید مجازات اختصاص به دادگاه تجدید نظر استان دارد یا اینکه دادگاهی که پس از نقض رای در دیوان عالی کشور یا دادگاه تجدید نظر استان پرونده به آن ارجاع می گردد نیز مشمول این ممنوعیت می باشد؟ سوال: در مورد سوال قبل در صورت تسری حکم به دیوان عالی کشور و تشدید مجازات از طرف دادگاه دوم آیا مورد از موارد نقض حکم است یا شعبه دیوان می تواند مجازات را به میزان مقرر در حکم اولیه تقبل داده و ضمن اصلاح حکم آن را ابرام نماید؟
20
نظریه مشورتی شماره 95-127/1-435 - مورخ 1395/04/14
21
نظریه مشورتی شماره 59-721/1-534 - مورخ 1395/04/14
برابر ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری هرگاه در تنظیم و نوشتن رای دادگاه سهوا قلمی مانند کم یا زیاد شدن کلمه ای رخ دهد آیا مورد اصلاح رای با توجه به آوردن کلمه مانند در ماده یاد شده شامل دیگر موارد هم می شود و یا خیر؟ در صورت مثبت بودن پاسخ چه مواردی؟
1
نشست های قضایی شماره 1398-6052 - مورخ 1397/03/24
قابلیت تصحیح دستورات قضایی
2
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/01/28
ملاک و معیار قابلیت تجدیدنظرخواهی در جرایم مستلزم پرداخت دیه و ارش
3
نشست های قضایی شماره 1399-6770 - مورخ 1397/11/08
عدم اظهار نظر در خصوص یک اتهام در کیفرخواست با اتهام های متعدد
4
نشست های قضایی شماره 1399-6769 - مورخ 1397/10/13
نقصان در پرونده موجب رای غیابی در زمان اجرائیه
5
نشست های قضایی شماره 1398-6188 - مورخ 1397/04/21
بررسی امکان افزایش مجازات سرقت با صدور حکم اصلاحی از سه ماه به سه سال در دادگاه
6
نشست های قضایی شماره 1400-7955 - مورخ 1398/01/29
اصلاح اشتباهات در سربرگ پیش نویس دادنامه
7
نشست های قضایی شماره 1399-6726 - مورخ 1397/09/20
لزوم صدور رای اصلاحی با ارائه نظریه جدید شاکی از پزشکی قانونی
8
نشست های قضایی شماره 1397-4888 - مورخ 1397/02/27
نحوه اصلاح حکم محکومیت متهمی که هویت واقعی خود رادر جریان محاکمات مخفی نموده است
9
نشست های قضایی شماره 1398-6010 - مورخ 1397/07/18
تکلیف دادگاه در صورت اعلام مشخصات غیر واقعی از ناحیه متهم
10
نشست های قضایی شماره 1399-6789 - مورخ 1398/05/28
اصلاح حکم در مرحله تجدیدنظر
ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 381 ق آ د ک

ماده 381 ق آ د ک

ماده 381 ق.آ.د.ک

ماده 381 ق.آ.د.ک

ماده 381 قانون آدک

ماده 381 قانون آدک

ماده 381 قانون دادرسی کیفری

ماده 381 قانون دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی کیفری

ماده 381 قانون آ.د.ک

ماده 381 قانون آ.د.ک

ماده 381 دادرسی کیفری

ماده 381 دادرسی کیفری

ماده 381 ق دادرسی کیفری

ماده 381 ق دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 381 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 381 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 381 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ ق آ د ک

ماده ۳۸۱ ق.آ.د.ک

ماده ۳۸۱ قانون آدک

ماده ۳۸۱ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ قانون آ.د.ک

ماده ۳۸۱ دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۸۱ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۸۱ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۸۱ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۸۱ ق آ د ک ماده ۳۸۱ ق.آ.د.ک ماده ۳۸۱ قانون آدک ماده ۳۸۱ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ قانون آ.د.ک ماده ۳۸۱ دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ ق دادرسی کیفری ماده ۳۸۱ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۸۱ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 381 ق آ د ک

ماده 381 ق.آ.د.ک

ماده 381 قانون آدک

ماده 381 قانون دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی کیفری

ماده 381 قانون آ.د.ک

ماده 381 دادرسی کیفری

ماده 381 ق دادرسی کیفری

ماده 381 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 381 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 381 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 381 ق آ د ک ماده 381 ق.آ.د.ک ماده 381 قانون آدک ماده 381 قانون دادرسی کیفری ماده 381 آیین دادرسی کیفری ماده 381 قانون آ.د.ک ماده 381 دادرسی کیفری ماده 381 ق دادرسی کیفری ماده 381 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 381 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM