متن کامل ماده 9 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر.
متن کامل ماده ۹ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر.
متن کامل 9 ماده
ماده 9ـ اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امر به معروف و نهی از منکر مانع ایجاد کنند. ایجاد هر نوع مانع و مزاحمت که به موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت می گردد. در مورد اشخاص حقوقی افرادی که با سوء استفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید اخطار توبیخ کسر حقوق یا مزایا انفصال موقت یا دائم تغییر محل خدمت تنزل مقام لغو مجوز فعالیت محرومیت از سایر حقوق و امتیازات مانع اقامه امر به معروف و نهی از منکر شوند؛ علاوه بر محکومیت اداری به موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری حسب مورد به مجازات بند (پ) ماده (20) قانون مجازات اسلامی محکوم می شوند.
تبصره ـ وجوه حاصل از اجرای این ماده پس از واریز به خزانه کل کشور با پیش بینی در بودجه سالانه صد درصد (100%) در اختیار ستاد قرار می گیرد.
ماده 8 ـ مردم از حق دعوت به خیر نصیحت ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردارند و در چهارچوب شرع و قوانین می توانند نسبت به مقامات مسوولان مدیران و کارکنان تمامی اجزای حاکمیت و قوای سه گانه اعم از وزارتخانه ها سازمان ها موسسات شرکتهای دولتی موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی نهادهای انقلاب اسلامی نیروهای مسلح و کلیه دستگاههایی که شمول قوانین و مقررات عمومی نسبت به آنها مستلزم ذکر یا...
نمایش مادهماده 10ـ وزارت آموزش و پرورش وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی سازمان بسیج مستضعفین شهرداری ها و سایر نهادها و دستگاههای فرهنگی مکلفند شرایط اقامه امر به معروف و نهی از منکر و بالابردن سطح آگاهی های عمومی در این خصوص را از طریق آموزش و اطلاع رسانی فراهم کنند.
نمایش مادهمتن کامل ماده ۹ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر.
متن کامل ماده 9 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر.