متن کامل ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی.
متن کامل ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی.
متن کامل 13 ماده
ماده 13 ـ تخلف از مقررات بهداشتی نظیر عدم رعایت بهداشت فردی وضع ساختمانی وسایل کار ممنوع است و مستوجب مجازات می باشد. مقررات بهداشتی مربوط به مراکز تهیه و تولید نگهداری توزیع فروش و حمل و نقل مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در آیین نامه اجرائی این ماده تعیین خواهد شد. تخلف از مقررات مذکور مستوجب مجازاتهای بازدارنده از صد و نود هزار (190.000) ریال تا سه میلیون و هفتصد هزار (3.700.000) ریال جریمه نقدی به ازای هر مورد نقض مقررات بهداشتی خواهد بود. میزان مجازاتهای یاد شده بر اساس نرخ تورم ( هر سه سال یک بار) بنا به اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تایید هیات وزیران قابل افزایش است. (اصلاحی 16/11/1392)
مامورینی که از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای نظارت بهداشتی اماکن و مراکز موضوع این ماده تعیین می شوند مکلفند متخلفین از مقررات بهداشتی را با ذکر موارد تخلف با تنظیم گزارشی به مسوول بهداشت محل معرفی نمایند. مسوول بهداشت محل در صورت تایید گزارش به صاحب مرکز و یا مسوولین مربوطه اخطار می نماید تا نسبت به رفع نواقص بهداشتی در مهلت تعیین شده اقدام کند در صورت عدم رفع موارد تخلف دستور تعطیل محل و مهر و موم و یا لاک و مهر آنرا صادر می نماید و پس از برطرف شدن نواقص و تایید مسوول بهداشت محل از واحد مربوطه رفع تعطیل و فک مهر و موم خواهد شد. در تمام موارد مذکور پرونده جهت رسیدگی به دادگاه صالحه ارجاع می گردد.
مقررات بهداشتی وظایف و مسوولیت های مسوول بهداشت محل و مامورین نظارت مدت زمانهای لازم برای رفع نواقص بهداشتی و سایر امور مربوطه در اجرای این ماده واحده در آیین نامه اجرائی این قانون مشخص خواهد شد. (اصلاحی 13/09/1379)
تبصره 1 ـ صاحبان مراکز مزبور در صورتی که اقدامات انجام شده را خلاف قانون و مقررات مربوطه بدانند می توانند به مرجع قضائی صالح شکایت نمایند. (الحاقی 13/09/1379)
تبصره 2 ـ مامورین انتظامی موظفند در تمام مراحل اجرای عملیات بازرسی تعطیل و مهر و موم یا لاک و مهر کردن محل همکاری لازم را با مامورین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به عمل آورند. (الحاقی 13/09/1379)
تبصره 3 ـ آیین نامه اجرائی این قانون توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تدوین می گردد. (الحاقی 13/09/1379)
ماده 12 ـ وزارت بهداری مکلف است فهرست رنگها و اسانسها و سایر مواد مجاز قابل افزودن به مواد خوردنی یا آشامیدنی یا آرایشی یا بهداشتی و همچنین نوع جنس ظرف مورد استفاده در صنایع مواد خوردنی یا آشامیدنی و یا رنگهای مورد مصرف در اسباب بازی را آگهی نماید. افزودن موادی که در آگهی ذکر نشده باشد به مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و اسباب بازی بدون اجازه وزارت بهداری و همچنین...
نمایش مادهماده 14 ـ کلیه مواد تقلبی یا فاسد یا موادی که مدت مصرف آنها منقضی شده باشد بلافاصله پس از کشف توقیف می شود هرگاه وزارت بهداری یا موسسات مسئول دیگر گواهی نمایند که مواد مکشوفه برای برخی از مصارف انسانی یا حیوانی یا صنعتی قابل استفاده است ولی نگاهداری آنها امکان ندارد مواد مکشوفه به دستور دادستان شهرستان با اطلاع صاحب کالا و با حضور نماینده دادستان شهرستان به فروش می رسد و وجوه...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی.
متن کامل ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی.