متن کامل ماده 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.
متن کامل ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.
متن کامل 6 ماده
ماده 6 ـ به منظور تجمیع داده ها و یکپارچه سازی اطلاعات مربوط به سامانه مذکور در تبصره (3) ماده (5) و به منظور کاهش زمینه های بروز قاچاق کالا و ارز:
الف ـ وزارت صنعت معدن و تجارت موظف است با همکاری ستاد و گمرک جمهوری اسلامی ایران و سایر دستگاههای ذی ربط اقدام به تهیه اجراء و بهره برداری از سامانه نرم افزاری جامع یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت نماید.
تبصره ـ کلیه دستگاههای مرتبط با تجارت خارجی کشور موظفند با اجراء و بهره برداری از این سامانه به ارائه و تبادل اطلاعات از طریق آن اقدام نمایند.
ب ـ وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و راه و شهرسازی با هدف کاهش توقفها و افزایش دقت در کنترل و بازرسی کالا موظفند به تجهیز مبادی ورودی و خروجی و مسیرهای حمل و نقل به امکانات فنی مناسب و الکترونیکی نمودن کلیه اسناد ورود صدور عبور حمل و نقل و نظایر آن اقدام نمایند.
پ ـ وزارت کشور با همکاری ستاد لایحه توسعه و امنیت پایدار مناطق مرزی را با هدف تقویت معیشت مرزنشینان و توسعه فعالیتهای اقتصادی مناطق مرزی تهیه می کند و به هیات وزیران ارائه می دهد.
ت ـ وزارت صنعت معدن و تجارت موظف است با ایجاد سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری برای تجارت داخلی و خارجی با همکاری ستاد و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران و اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی ایران صدور تمدید و ابطال کارت بازرگانی را از طریق سامانه فوق با هدف پیشگیری از بروز تخلفات و قاچاق کالا و ارز ساماندهی نماید.
ث ـ وزارت صنعت معدن و تجارت موظف است با همکاری دستگاههای اجرائی ذی ربط با استفاده از سامانه نرم افزاری به شناسه دار کردن کلیه انبارها و مراکز نگهداری کالا و ثبت مشخصات مالک کالا نوع و میزان کالاهای ورودی و خروجی از این اماکن با هدف شناسایی کالاهای قاچاق اقدام نماید.
ج ـ وزارت راه و شهرسازی موظف است با همکاری ستاد و دستگاههای اجرائی عضو آن به ساماندهی و تجهیز و تکمیل اسکله ها و خورها و انضباط بخشی به تردد و توقف شناورها اقدام نماید.
چ ـ وزارت راه و شهرسازی موظف است با همکاری ستاد وزارت نفت و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت به تجهیز شناورها و وسایل حمل و نقل جاده ای کالا به سامانه فنی ردیاب و کنترل مصرف سوخت بر مبنای مسافت طی شده اقدام نماید.
ح ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است در راستای اجرای برنامه آمایش گمرکات اولویتهای پیشنهادی ستاد را با هدف پیشگیری از قاچاق کالا مدنظر قرار دهد.
خ ـ گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است برای جلوگیری از استفاده مکرر از اسناد گمرکی اقدامات لازم را معمول دارد.
د ـ در صورت عدم تصویب پیشنهاد ستاد مبنی بر منطقی نمودن سود بازرگانی کالاهای پیشنهادی در کارگروه ماده (1) آئین نامه اجرائی قانون مقررات صادرات و واردات دولت میتواند حسب درخواست ستاد با هدف کاهش انگیزههای اقتصادی ارتکاب قاچاق پیشنهاد ستاد را در دستور کار هیات وزیران قرار دهد.
تبصره ـ آئین نامه اجرائی این ماده توسط ستاد با همکاری دستگاههای مربوط تهیه می شود و به تصویب هیات وزیران میرسد.
ماده 5 ـ دولت مکلف است به منظور پیشگیری از ارتکاب قاچاق و شناسایی نظام مند آن با پیشنهاد ستاد و پس از ابلاغ رئیس جمهور سامانه های الکترونیکی و هوشمند جدید مورد نیاز جهت نظارت بر فرآیند واردات صادرات حمل نگهداری و مبادله کالا و ارز را ایجاد و راه اندازی نماید. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف به رعایت احکام این قانون مربوط به سامانه های راه اندازی شده می باشند و اشخاص حقیقی متخلف...
نمایش مادهماده 7ـ بانک مرکزی موظف است در جهت پیشگیری و کنترل بازار مبادلات غیرمجاز ارز اقدامات زیر را به عمل آورد: الف ـ تعیین و اعلام میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور همراه مسافر همراه رانندگان عبوری و مواردی از این قبیل ب ـ ایجاد سامانه اطلاعات مالی صرافی ها و رصد و ارزیابی فعالیت آنها تبصره 1ـ دولت مکلف است ارز موردنیاز اشخاص را تامین و در صورت عدم کفایت آن بازارهای...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.
متن کامل ماده 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.