متن کامل ماده 41 نظامنامه اصلاح شده اجرای قانون دوازدهم آبان ماه 1309 راجع به حفظ آثار عتیقه ایران.
متن کامل ماده ۴۱ نظامنامه اصلاح شده اجرای قانون دوازدهم آبان ماه 1309 راجع به حفظ آثار عتیقه ایران.
متن کامل 41 ماده
ماده 41 ـ عتیقاتی که تجارت آن مجاز است به قرار ذیل می باشد:
1ـ مصالحی که به آثار غیرمنقول ملی تعلق دارد یا سابقا به آنها تعلق داشته به شرط آن که تجارت از طرف وزیر معارف اجازه داده شده باشد. 2ـ عتیقاتی که در موقع تصویب قانون حفظ آثار عتیقه به طرق مجاز به دست آمده و در معرض خرید و فروش می باشد. 3ـ عتیقاتی که بر حسب اتفاق یافت شده و بر طبق مقررات ماده 10 قانون و ماده 17 این نظامنامه تعلق به یابنده آن دارد. 4ـ عتیقاتی که دولت در ضمن حفاری هایی که خود انجام داده است به دست آورده و ضبط آنها را برای توسعه مجموعه های ملی لازم ندانسته در معرض تجارت گذاشته است. 5 ـ سهم صاحب اجازه حفر از عتیقاتی که در ضمن حفاری تجارتی کشف شده است. 6 ـ عتیقاتی که در نتیجه حفر تجارتی عاید دولت شده و از طرف او به فروش می رسد. 7 ـ عتیقاتی که به نفع دولت بر طبق مواد 16 قانون و مواد 6 ـ 48 ـ 50 این نظامنامه ضبط و توقیف شده و از طرف او به معرض فروش می رسد.
ماده 40 ـ اجازه نامه تجارت عتیقات بر طبق نمونه که ضمیمه این نظامنامه است خواهد بود لیکن وزیر معارف می تواند برای تکمیل نظارت نسبت به تجارت عتیقات عنداللزوم عبارت اجازه نامه را تغییر دهد.
نمایش مادهماده 42 ـ هر تاجر عتیقه باید دارای دفتر مخصوصی مطابق نمونه مصوب اداره عتیقات باشد و در آن کلیه عتیقاتی را که بیش از 20 تومان قیمت دارند و توسط او خرید و فروش می شود با تاریخ و نمره های ترتیبی ورود و خروج روز به روز قید نماید مشخصات راجع به ابعاد و جنس و رنگ که معرف هویت عتیقات سابق الذکر باشد به اضافه توضیحاتی برساند که آن عتیقات قانونا می تواند معاملات تجارتی واقع شود در دفتر...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۴۱ نظامنامه اصلاح شده اجرای قانون دوازدهم آبان ماه 1309 راجع به حفظ آثار عتیقه ایران.
متن کامل ماده 41 نظامنامه اصلاح شده اجرای قانون دوازدهم آبان ماه 1309 راجع به حفظ آثار عتیقه ایران.