ماده 804 - در صورت رجوع واهب نماآت عین موهوبه اگر متصل باشد مال واهب و اگر منفصل باشد مال متهب خواهد بود.
مشاهده ماده 804 قانون مدنیماده 803 - بعد از قبض نیز واهب می تواند با بقای عین موهوبه از هبه رجوع کند مگر در موارد ذیل: 1 - در صورتی که متهب پدر یا مادر و یا اولاد واهب باشد؛ 2 - در صورتی که هبه معوض بوده و عوض هم داده شده باشد؛ 3 - در صورتی که عین موهوبه از ملکیت متهب خارج شده یا متعلق حق غیر واقع شود خواه قهرا مثل این که متهب به واسطه ی فلس محجور شود خواه اختیارا مثل این که عین موهوبه به رهن داده شود؛ 4 - در صورتی که در عین موهوبه تغییری حاصل شود.
مشاهده ماده 803 قانون مدنیماده 800 - در صورتی که عین موهوبه در ید متهب باشد محتاج به قبض نیست.
مشاهده ماده 800 قانون مدنیماده 795 - هبه عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را مجانا به کس دیگری تملیک می کند تملیک کننده واهب طرف دیگر را متهب مالی را که مورد هبه است عین موهوبه می گویند.
مشاهده ماده 795 قانون مدنیماده 806 - هر گاه داین طلب خود را به مدیون ببخشد حق رجوع ندارد.
مشاهده ماده 806 قانون مدنیماده 289 - ابراء عبارت از این است که دائن از حق خود به اختیار صرف نظر نماید.
مشاهده ماده 289 قانون مدنیماده 1078 - هر چیزی را که مالیت داشته و قابل تملک نیز باشد می توان مهر قرار داد.
مشاهده ماده 1078 قانون مدنیماده 198 - ممکن است طرفین یا یکی از آن ها به وکالت از غیر اقدام بنماید و نیز ممکن است که یک نفر به وکالت از طرف متعاملین این اقدام را به عمل آورد.
مشاهده ماده 198 قانون مدنیماده 519 - در عقد مزارعه حصه ی هر یک از مزارع و عامل باید به نحو اشاعه از قبیل ربع یا ثلث یا نصف و غیره معین گردد و اگر به نحو دیگر باشد احکام مزارعه جاری نخواهد شد.
مشاهده ماده 519 قانون مدنیماده 520 - در مزارعه جایز است شرط شود که یکی از دو طرف علاوه بر حصه ای از حاصل مال دیگری نیز به طرف مقابل بدهد.
مشاهده ماده 520 قانون مدنی