رای قضایی شماره 9409970955501736

رای قضایی شماره 9409970955501736

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9409970955501736


شماره دادنامه قطعی:
9409970955501736

تاریخ دادنامه قطعی:
1394/07/12

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
کسر حق بیمه از خدمات رفاهی

پیام رای:
کسر حق بیمه از مبالغی که تحت عنوان خدمات رفاهی به کارکنان پرداخت می شود فاقد وجاهت قانونی است.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
با توجه به تبصره یک از ماده 2 آیین نامه طرز تنظیم صورت مزد و حقوق و مواقع آنها به سازمان مصوب 1354/12/19 شورای عالی تامین اجتماعی موضوع ماده 39 قانون تامین اجتماعی مزایای نقدی مندرج در این ماده را که باید حق بیمه از آن کسر شود را شامل فوق العاده مربوط به اضافه کار کار نوبتی مزد ایام تعطیل و مرخصی کار شب فوق العاده انجام کار سخت و زیان آور و نظایر بر آن دانسته است. پرداخت مبالغی تحت عنوان خدمات رفاهی به کارکنان با تبصره یک از ماده 2 آیین نامه مرقوم مطابقت نداشته و حق بیمه ای از آن کسر نشده است. بر این اساس تخطی از قوانین و مقررات در اقدام اداره طرف شکایت ملحوظ نبوده و حکم به رد شکایت صادر می شود. حکم صادره مستفاد از ماده 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی است.
دادرس شعبه 25 دیوان عدالت اداری - احمد خضرایی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
نظر به اینکه اعتراضات تجدیدنظرخواه به کیفیتی نیست که اساس استنباط شعبه بدوی را مخدوش نماید و یا سبب تزلزل نتیجتا نقض رای معترض عنه شود و از انجاییکه دادنامه مورد اعتراض منطبقه با موزاین قانونی اصدار یافته واز جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی نیز عاری از اشکال و ایراد می باشد لذا رد دادخواست تجدیدنظر خواهی با استناد به ماده71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری رای معترض عنه عینا تایید و استوار می گردد. رای صادره قطعی است.
مستشاران شعبه 5تجدید نظر دیوان عدالت اداری
باقری - محمد رضا دلاوری

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
درخصوص دادخواست آقای ر. الف. به خواسته اعاده دادرسی نسبت به دادنامه شماره.. . مورخ.. . صادره از این شعبه در پرونده کلاسه... شعبه با امعان نظر در محتویات پرونده مطروحه و پرونده اصلی نظر به اینکه هیچ یک از جهات قانونی تجویز اعاده دادرسی احصا شده در ماده 98 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در مانحن فیه محقق نیست فلذا دلیلی موجهی برای قبول درخواست مستدعی به نظر نمی رسد و قرار رد دادخواست اعاده دادرسی صادر و اعلام می گردد.
مستشاران شعبه 5تجدید نظر دیوان عدالت اداری
محمد ساریخانی - محمد رضا دلاوری

قاضی:
محمدرضا دلاوری , محمد ساریخانی , باقری , احمدخضرایی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 65 ـ کلیه آراء شعب بدوی دیوان به درخواست یکی از طرفین یا وکیل یا قائم مقام و یا نماینده قانونی آنها قابل تجدیدنظر خواهی در شعب تجدیدنظر است. مهلت تجدیدنظر خواهی برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از ایران دو ماه از تاریخ ابلاغ است.

مشاهده ماده 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 71ـ چنانچه شعبه تجدیدنظر ایراد تجدیدنظر خواه را وارد تشخیص ندهد رای شعبه بدوی را تایید و در غیر این صورت آن را نقض و پس از رسیدگی ماهوی مبادرت به صدور رای می نماید.

مشاهده ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 98ـ درمورد احکام قطعی به جهات ذیل می توان دادخواست اعاده دادرسی تقدیم نمود: الف ـ حکم خارج از موضوع شکایت صادر شده باشد. ب ـ حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد. پ ـ در مفاد حکم تضاد وجود داشته باشد. ت ـ حکم صادر شده با حکم دیگری در خصوص همان دعوی و اصحاب آن که قبلا توسط همان شعبه یا شعبه دیگر صادر شده است متعارض بوده بدون آن که سبب قانونی موجب این تعارض باشد. ث ـ حکم مستند به اسنادی باشد که پس از صدور جعلی بودن و یا عدم اعتبار آنها به موجب حکم مراجع صالح قانونی ثابت شده باشد. ج ـ پس از صدور حکم اسناد و دلایلی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و دلایل یادشده در جریان دادرسی در اختیار وی نبوده است.

مشاهده ماده 98 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 39 ـ کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین صورت مزد یا حقوق بیمه شدگان را به ترتیبی که در آیین نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را مورد رسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت به شرح ماده 100 این قانون اقدام و مابه التفاوت را وصول می نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کند سازمان مابه التفاوت حق بیمه را راسا تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد.

مشاهده ماده 39 قانون تامین اجتماعی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM