رای قضایی شماره 9309970955901444

رای قضایی شماره 9309970955901444

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970955901444


شماره دادنامه قطعی:
9309970955901444

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/10/29

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
محاسبه فوق العاده اضافه کار و سایر فوق العاده ها در پاداش پایان خدمت

پیام رای:
در صورت کسر حق بیمه از مزایای غیر مستمرمشمولین قانون تامین اجتماعی مانند فوق العاده اضافه کار تا قبل از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری کسور مذکور مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی و پاداش پایان خدمت آنان خواهد بود.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
شماره دادنامه 9209970901602993 مورخ 1392/11/23
نظر به اینکه مطابق تبصره الحاق به ماده 106 قانون مدیریت خدمات کشوری حق بیمه اضافه کاری مشمولین تامین اجتماعی در صورت درخواست اشخاصی که قبلا از آن ها کسر می گردیده می تواند ادامه داشته باشد و ماده 59 قانون برنامه پنجم توسعه هم موید همین امر است لذا به استناد مواد قانونی فوق و مواد 11 و 63 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت و الزام سازمان جهاد کشاورزی به پرداخت حق بیمه اضافه کاری شاکی آقای ح.ج. و الزام تامین اجتماعی به دریافت آن و لحاظ در سوابق بیمه ای وی صادر و اعلام می گردد. رای صادره ظرف مهلت 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در شعب محترم تجدیدنظر دیوان می باشد.
رییس شعبه 16 دیوان عدالت اداری
عبدالمنافی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
با مداقه در اوراق و محتوای پرونده نظر به اینکه دادنامه صادره از شعبه بدوی دیوان با رعایت تشریفات قانونی اصدار یافته و دلیل قانونی بر نقض آن وجود نداشته و از ناحیه تجدیدنظرخواه هم ایرادی بر مخدوش بودن رای معترض عنه ابراز نشده است؛ لذا شعبه نهم تجدیدنظر دیوان با در نظر گرفتن مراتب فوق ‏البیان به استناد ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 ضمن رد تجدیدنظر خواهی دادنامه شعبه بدوی را تایید و ابرام می کند. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه نهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
تقوی ـ خضرایی

قاضی:
تقوی , احمد خضرائی , عبدالمنافی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 11ـ در صورتی که تصمیمات و اقدامات موضوع شکایت موجب تضییع حقوق اشخاص شده باشد شعبه رسیدگی کننده حکم بر نقض رای یا لغو اثر از تصمیم و اقدام مورد شکایت یا الزام طرف شکایت به اعاده حقوق تضییع شده صادر می نماید. تبصره ـ پس از صدور حکم و قطعیت آن براساس ماده فوق مرجع محکوم علیه علاوه بر اجرای حکم مکلف به رعایت مفاد آن در تصمیمات و اقدامات بعدی خود در موارد مشابه است.

مشاهده ماده 11 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 63 ـ هرگاه شعبه رسیدگی کننده دیوان در مرحله رسیدگی به آراء و تصمیمات مراجع مذکور در بند (2) ماده (10) این قانون اشتباه یا نقصی را ملاحظه نماید که به اساس رای لطمه وارد نکند آن را اصلاح و رای را ابرام می نماید و چنانچه رای واجد ایراد شکلی یا ماهوی موثر باشد شعبه مکلف است با ذکر همه موارد و تعیین آنها پرونده را به مرجع مربوط اعاده کند. مرجع مذکور موظف است مطابق دستور شعبه دیوان نسبت به رفع نقص یا ایرادهای اعلامی اقدام و سپس مبادرت به اتخاذ تصمیم یا صدور رای نماید. در صورتی که از تصمیم متخذه و یا رای صادره مجددا شکایت شود پرونده به همان شعبه رسیدگی کننده ارجاع می شود. شعبه مذکور چنانچه تصمیم و یا رای را مغایر قانون و مقررات تشخیص دهد مستند به قانون و مقررات مربوط آن را نقض و پس از اخذ نظر مشاورین موضوع ماده (7) این قانون مبادرت به صدور رای ماهوی می نماید. تبصره ـ شعبه می تواند علاوه بر نظر مشاورین موضوع ماده (7) عنداللزوم از نظر کارشناسان و متخصصین هر رشته از میان کارشناسان رسمی دادگستری و یا دستگاههای مربوط استفاده نماید.

مشاهده ماده 63 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 71ـ چنانچه شعبه تجدیدنظر ایراد تجدیدنظر خواه را وارد تشخیص ندهد رای شعبه بدوی را تایید و در غیر این صورت آن را نقض و پس از رسیدگی ماهوی مبادرت به صدور رای می نماید.

مشاهده ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 106- مبنای محاسبه کسور بازنشستگی و برای محاسبه حقوق بازنشستگی کارمندان مشمول این قانون حقوق ثابت به اضافه فوق العاده های مستمر و فوق العاده بند «10» ماده (68) این قانون می باشد. تبصره ـ کارمندان دستگاههای اجرائی مشمول این قانون که از نظر بیمه و بازنشستگی تابع مقررات صندوق تامین اجتماعی هستند و قبل از تصویب این قانون از مزایای غیرمستمر آنان کسور بازنشستگی برداشت شده است می توانند کسور مربوطه اعم از سهم کارمند و کارفرما را یکجا از صندوق تامین اجتماعی دریافت نمایند و یا حسب تقاضا مطابق مقررات مربوط به نسبت سالهای پرداخت کسور قابل احتساب در حقوق بازنشستگی آنان خواهد بود. دستورالعمل اجرائی این تبصره از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با هماهنگی وزارت رفاه و تامین اجتماعی تهیه و ابلاغ خواهد شد. (الحاقی 06/07/1389)

مشاهده ماده 106 قانون مدیریت خدمات کشوری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM