رای قضایی شماره 9309970955600867

رای قضایی شماره 9309970955600867

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970955600867


شماره دادنامه قطعی:
9309970955600867

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/10/16

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
حق سنوات در صورت ترک کار

پیام رای:
حق سنوات از حقوق مکتسبه متعلق به سابقه کار است و با ترک کار از سوی کارگر زایل نخواهد شد.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
شماره دادنامه: 9309970902000572 مورخ: 1393/03/28
در خصوص دادخواست شرکت مشاور ک. به طرفیت خوانده و در اعتراض به رای شماره... با توجه به شرح شکایت شاکی [اعتراض به رای هییت حل اختلاف کار به طرفیت اداره کار خراسان رضوی] و دفاع خوانده و اسناد و محتویات پرونده متشکله در اداره کار و اظهارات طرفین اولاـ دلیلی بر ترک کار وجود ندارد و علی فرض ترک کار حق سنوات از حقوق مکتسب متعلق به سابقه کار است و قابل اسقاط نیست. از طرفی و مستندا به ماده 15 آیین نامه اجرایی ماده 164 قانون کار اثبات رابطه کارگری بر عهده کارگر و اثبات پرداخت مزایا بر عهده کارفرماست که در این پرونده رای اداره کار بر اساس اسناد و دلایل اصدار یافته و ایرادی ندارد. علی هذا حکم به رد شکایت شاکی مستندا به ماده 63 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری صادر و اعلام می دارد. رای صادره با توجه به اقامتگاه اعلامی ظرف مهلت 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری به درخواست هر یک از طرفین یا وکیل یا قایم مقام و یا نماینده قانونی آن ها خواهد بود.
رییس شعبه 20 دیوان عدالت اداری
کلیوند

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
نظر به اینکه دادنامه شعبه بدوی دیوان عدالت اداری با رعایت تشریفات قانونی صادر شده و تجدید نظر خواه ایراد و اعتراض موثری ندارد که رای را مخدوش سازد یا دلالت بر تضییع حق داشته باشد بنابراین موجبی جهت نقض رای وجود ندارد. لذا به استناد ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری با رد تجدید نظر خواهی دادنامه شماره 572 تایید و ابرام می گردد. این رای وفق ماده 3 قانون مذکور قطعی است.
رییس شعبه ششم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
مهدوی ـ جباری

قاضی:
علی ناصر کلی وند , مهدوی , جواد جباری

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 63 ـ هرگاه شعبه رسیدگی کننده دیوان در مرحله رسیدگی به آراء و تصمیمات مراجع مذکور در بند (2) ماده (10) این قانون اشتباه یا نقصی را ملاحظه نماید که به اساس رای لطمه وارد نکند آن را اصلاح و رای را ابرام می نماید و چنانچه رای واجد ایراد شکلی یا ماهوی موثر باشد شعبه مکلف است با ذکر همه موارد و تعیین آنها پرونده را به مرجع مربوط اعاده کند. مرجع مذکور موظف است مطابق دستور شعبه دیوان نسبت به رفع نقص یا ایرادهای اعلامی اقدام و سپس مبادرت به اتخاذ تصمیم یا صدور رای نماید. در صورتی که از تصمیم متخذه و یا رای صادره مجددا شکایت شود پرونده به همان شعبه رسیدگی کننده ارجاع می شود. شعبه مذکور چنانچه تصمیم و یا رای را مغایر قانون و مقررات تشخیص دهد مستند به قانون و مقررات مربوط آن را نقض و پس از اخذ نظر مشاورین موضوع ماده (7) این قانون مبادرت به صدور رای ماهوی می نماید. تبصره ـ شعبه می تواند علاوه بر نظر مشاورین موضوع ماده (7) عنداللزوم از نظر کارشناسان و متخصصین هر رشته از میان کارشناسان رسمی دادگستری و یا دستگاههای مربوط استفاده نماید.

مشاهده ماده 63 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 71ـ چنانچه شعبه تجدیدنظر ایراد تجدیدنظر خواه را وارد تشخیص ندهد رای شعبه بدوی را تایید و در غیر این صورت آن را نقض و پس از رسیدگی ماهوی مبادرت به صدور رای می نماید.

مشاهده ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 164 ـ مقررات مربوط به انتخاب اعضاء هیاتهای تشخیص و حل اختلاف و چگونگی تشکیل جلسات آنها توسط شورای عالی کار تهیه و به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی خواهد رسید.

مشاهده ماده 164 قانون کار

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM