رای قضایی شماره 9309970955600121

رای قضایی شماره 9309970955600121

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970955600121


شماره دادنامه قطعی:
9309970955600121

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/05/11

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
اختیار تغییر محل جغرافیایی خدمت بدون رضایت کارمند

پیام رای:
تغییر محل جغرافیایی محل خدمت بدون رضایت مستخدم در زمره مجازات‎های اداری و منوط به صدور رای قطعی از سوی هیات رسیدگی به تخلفات اداری می‎باشد.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
در خصوص شکایت شاکیه به طرفیت مشتکی عنه به خواسته لغو تغییر اجباری محل خدمت از شهرستان گرمسار به شهرستان آرادان بدین توضیح که شاکیه مدعی است دبیر رسمی گرمسار بوده لیکن با تشکیل شهرستان جدید به نام آرادان اجبار به ترک گرمسار شده و در حال حاضر در شهرستان آرادان بدون حکم کارگزینی خدمت می نماید؛ نظر به اینکه تغییر محل جغرافیایی [خدمت] مستخدم دولت بدون رضایت او به موجب بند 5 ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب 1372 در زمره مجازات های اداری قلمداد شده و در مورد مستخدمین خاطی منوط به صدور رای قطعی از سوی هیات رسیدگی به تخلفات اداری است لذا بنا به مراتب و عدم وجاهت دفاعیات ابرازی از سوی مشتکی عنه ردیف اول به شرح لایحه مذکور و منضم به پرونده مستندا به مواد 3, 10, 17, 58 , 60 و 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت و الزام مشتکی عنه به لغو تغییر اجباری محل خدمت شاکیه از شهرستان گرمسار به شهرستان آرادان صادر و اعلام می دارد رای صادره ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می باشد.
رییس شعبه 42 دیوان عدالت اداری
پورمهدی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
نظر به اینکه رای معترض عنه در تاریخ 92/3/12 به آموزش و پرورش ابلاغ شده دادخواست تجدیدنظرخواهی در مورخ 93/4/8 به دبیرخانه دیوان ارایه شده است. بنابراین تجدیدنظرخواهی خارج از مهلت مقرر قانونی (20 روز) بوده و به استناد مواد 65 و 68 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار رد دادخواست صادر و اعلام می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه ششم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
مهدوی ـ جباری

قاضی:
مهدوی , جواد جباری , پورمهدی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 9 ـ تنبیهات اداری به ترتیب زیر عبارتند از: الف ـ اخطار کتبی بدون درج در پرونده استخدامی. ب ـ توبیخ کتبی با درج در پرونده استخدامی. ج ـ کسر حقوق و فوق العاده شغل یا عناوین مشابه حداکثر تا یک سوم از یک ماه تا یک سال. د ـ انفصال موقت از یک ماه تا یک سال. هـ ـ تغییر محل جغرافیایی خدمت به مدت یک تا پنج سال. و ـ تنزل مقام و یا محرومیت از انتصاب به پستهای حساس و مدیریتی در دستگاه های دولتی و دستگاه های مشمول این قانون. ز ـ تنزل یک یا دو گروه و یا تعویق در اعطای یک یا دو گروه به مدت یک یا دو سال. ح ـ بازخرید خدمت در صورت داشتن کمتر از 20 سال سابقه خدمت دولتی در مورد مستخدمین زن و کمتر از 25 سال سابقه خدمت دولتی در مورد مستخدمین مرد با پرداخت 30 تا 45 روز حقوق مبنای مربوط در قبال هر سال خدمت به تشخیص هیات صادرکننده رای. ط ـ بازنشستگی در صورت داشتن بیش از بیست سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین زن و بیش از 25 سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین مرد بر اساس سنوات خدمت دولتی با تقلیل یک یا دو گروه. ی ـ اخراج از دستگاه متبوع. ک ـ انفصال دائم از خدمات دولتی و دستگاه های مشمول این قانون. تبصره 1 ـ در احتساب معدل خالص حقوق تفاوت تطبیق و فوق العاده شغل مستخدمان موضوع بند ط در سه سال آخر خدمت در هنگام بازنشستگی حقوق گروه جدید ( پس از تنزل یک تا دو گروه) ملاک محاسبه قرار می گیرد. تبصره 2 ـ کسور بازنشستگی یا حق بیمه ( سهم کارمند) کارمندانی که در اجرای این قانون به انفصال دایم اخراج یا بازخریدی محکوم شده یا می شوند و نیز حقوق و مزایای مرخصی استحقاقی استفاده نشده آنان و در مورد محکومان به بازنشستگی حقوق و مزایای مرخصی استحقاقی استفاده نشده همچنین کسور بازنشستگی یا حق بیمه کارمندانی که در گذشته در اجرای مقررات قانونی از دستگاه دولتی متبوع خود اخراج گردیده اند قابل پ رداخت است. تبصره 3 ـ هیاتهای بدوی یا تجدید نظر نماینده دولت در هر یک از دستگاه های مشمول این قانون هستند و رای آنان به تخلف اداری کارمند تنها در محدوده مجازاتهای اداری معتبر است و به معنی اثبات جرمهایی که موضوع قانون مجازاتهای اسلامی است نیست. تبصره 4 ـ هیاتها پس از رسیدگی به اتهام یا اتهامات منتسب به کارمند در صورت احراز تخلف یا تخلفات در مورد هر پرونده صرفا یکی از مجازاتهای موضوع این قانون را اعمال خواهند نمود.

مشاهده ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری

ماده 65 ـ کلیه آراء شعب بدوی دیوان به درخواست یکی از طرفین یا وکیل یا قائم مقام و یا نماینده قانونی آنها قابل تجدیدنظر خواهی در شعب تجدیدنظر است. مهلت تجدیدنظر خواهی برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از ایران دو ماه از تاریخ ابلاغ است.

مشاهده ماده 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 68 ـ چنانچه دادخواست تجدیدنظر فاقد مشخصات تجدیدنظر خواه یا اقامتگاه او باشد پس از انقضای مهلت تجدیدنظر خواهی دادخواست به موجب قرار مدیر دفتر شعبه تجدیدنظر رد می شود. این قرار قطعی است. در سایر موارد نقص دادخواست تجدیدنظر وفق ماده (28) این قانون اقدام می گردد. اگر دادخواست تجدیدنظر خارج از مهلت مقرر تسلیم شده باشد شعبه تجدیدنظر قرار رد دادخواست را صادر می کند.

مشاهده ماده 68 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM