رای قضایی شماره 9309970905600089

رای قضایی شماره 9309970905600089

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970905600089


شماره دادنامه قطعی:
9309970905600089

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/02/15

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
صدور دستور موقت برای جلوگیری از اجرای حکم حبس

پیام رای:
درخواست توقف اجرای حکم حبس حائز شرایط صدور دستور موقت می‎باشد.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
نظر به محتویات پرونده و توجها به شکایت مطروحه و لایحه دفاعیه مشتکی عنه از آنجایی که صدور حکم به محکومیت شاکی توسط سازمان مشتکی عنه متعاقب احراز اتهام مشارالیه بر اساس اسناد و مدارک قانونی در پرونده تعزیرات صورت پذیرفته و شاکی طی شکایت تقدیمی و مستندات ابرازی دلیلی که موجبات نقض و بی اعتباری دادنامه معترض به را ایجاب نماید ارایه نداده و از لحاظ رعایت مقررات شکلی نیز به دادنامه مزبور خلل و خدشه ای وارد نمی باشد بنابراین شکایت مطروحه غیر وارد تشخیص و حکم به رد آن صادر و اعلام می گردد. رای صادره ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری است.
رییس شعبه 13 دیوان عدالت اداری
رشیدی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
نظر به این که به دلالت گواهی شماره.. . مورخ.. . سازمان زندان ها و اقدامات تامینی اداره کل آذربایجان شرقی تجدیدنظرخواه به زندان معرفی گردیده و چون تحمل کیفر زندان موجبات ورود خسارتی که غیر قابل جبران است را فراهم می آورد لذا با استناد به مواد 34 و 73 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری دستور موقت مبنی بر توقف اجراء مفاد رای صادره از سازمان تعزیرات حکومتی تا رسیدگی و صدور حکم قطعی از این شعبه صادر و اعلام می گردد. مقرر است دفتر نسبت به تبادل اقدام و وصول پاسخ تجدیدنظرخوانده خارج از نوبت به نظر شعبه برسد. اجرای دستور موقت منوط به تایید ریاست محترم دیوان عدالت اداری است.
مستشاران شعبه اول تجدید نظر دیوان عدالت اداری
فرجی ـ مولابیگی

قاضی:
رشیدی , غلامرضا مولابیگی , محمدناصر فرجی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 34ـ در صورتی که شاکی ضمن طرح شکایت خود یا پس از آن مدعی شود که اجرای اقدامات یا تصمیمات یا آراء قطعی یا خودداری از انجام وظیفه توسط اشخاص و مراجع مذکور در ماده (10) این قانون سبب ورود خسارتی می گردد که جبران آن غیرممکن یا متعسر است می تواند تقاضای صدور دستور موقت نماید. پس از طرح شکایت اصلی درخواست صدور دستور موقت باید تا قبل از ختم رسیدگی به دیوان ارائه شود. این درخواست مستلزم پرداخت هزینه دادرسی نیست.

مشاهده ماده 34 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 73ـ هرگاه در مرحله تجدیدنظر تقاضای صدور دستور موقت شود اتخاذ تصمیم با شعبه تجدیدنظر است. اجرای دستور موقت مستلزم تایید رئیس دیوان است. دستور موقت صادر شده از شعبه بدوی مادام که توسط مرجع تجدیدنظر لغو نگردد به قوت خود باقی است.

مشاهده ماده 73 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM