رای قضایی شماره 9209970902600691

رای قضایی شماره 9209970902600691

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9209970902600691


شماره دادنامه قطعی:
9209970902600691

تاریخ دادنامه قطعی:
1392/03/05

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:

عنوان رای:
ممنـوعیت انتقـال کارمندان جانباز به بخش غیر دولتی

پیام رای:
انتقال جانبازان به شرکت های خصوصی ممنوع بوده و جانبازان از شمول مصوبه شورای عالی اداری در خصوص واگذاری بخشی از فعالیت های اجرایی دستـگاه های دولتـی به بخش های غیر دولتی مستثنی هستند.

رای شعبه دیوان عدالت اداری
شاکی با تقدیم دادخواستی به طرفیت مشتکی عنه [کمیسیون ماده 16 رسیدگی به شکایات جانبازان] تقاضای ابطال رای کمیسیون ماده 16 مورخ.. .. مبنی بر رد تقاضای اعاده به کار سابق خویش در شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران را نموده است. با عنایت به محتویات پرونده و مفاد لایحه جوابیه مشتکی عنه مثبوت به شماره.. . مورخ.. . و با توجه به اینکه شاکی از جانبازان عزیز بوده که از شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به شرکت خصوصی تراورس منتقل شده است در صورتی که بر اساس مصوبه هیات محترم وزیران [مصوبه شورای عالی اداری] به شماره 5435/د ش مورخ 8/3/74 [8/4/73] انتقال جانبازان شرکت های خصوصی ممنوع و جزء موارد استثنا قرار گرفته است. لذا خواسته شاکی موجه تشخیص و به استناد مواد 1 3 7 13 و 14 قانون دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت و ضمن نقض رای صادره پرونده جهت رسیدگی مجدد کمیسیون احاله و ارجاع می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه 26 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
قاسم زاده ـ حسینیان

قاضی:

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 1ـ در اجرای اصل یکصد و هفتاد و سوم ( 173 ) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور رسیدگی به شکایات تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به ماموران واحدها و آیین نامه های دولتی خلاف قانون یا شرع یا خارج از حدود اختیارات مقام تصویب کننده دیوان عدالت اداری که در این قانون به اختصار «دیوان» نامیده می شود زیر نظر رئیس قوه قضائیه تشکیل می گردد.

مشاهده ماده 1 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 3ـ هر شعبه بدوی دیوان از یک رئیس یا دادرس علی البدل و هر شعبه تجدیدنظر از یک رئیس و دو مستشار تشکیل می شود. شعبه تجدیدنظر با حضور دو عضو رسمیت می یابد و ملاک صدور رای نظر اکثریت است. آراء شعب تجدیدنظر دیوان قطعی است. تبصره ـ چنانچه جلسه شعبه تجدیدنظر با حضور دو عضو رسمیت یابد و هنگام صدور رای اختلاف نظر حاصل شود یک عضو مستشار توسط رئیس دیوان به آنان اضافه می شود.

مشاهده ماده 3 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 7ـ دیوان می تواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشته های مختلف که حداقل دارای ده سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند به عنوان مشاور دیوان داشته باشد. در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره و کارشناسی به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی می شود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع نتیجه را به طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می نماید. تبصره ـ حقوق و مزایای مشاورینی که در اجرای ماده (9) قانون دیوان عدالت اداری مصوب 25/9/1385 منصوب شده اند مطابق مقررات زمان انتصاب محاسبه و پرداخت می شود.

مشاهده ماده 7 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 13ـ اثر ابطال مصوبات از زمان صدور رای هیات عمومی است مگر در مورد مصوبات خلاف شرع یا در مواردی که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق اشخاص هیات مذکور اثر آن را به زمان تصویب مصوبه مترتب نماید.

مشاهده ماده 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 14ـ مرجع حل اختلاف در صلاحیت بین شعب دیوان و سایر مراجع قضائی شعب دیوان عالی کشور است.

مشاهده ماده 14 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM