ماده 22 قانون وکالت

ماده ۲۲ قانون وکالت

ماده 22 ـ دفتر و اوراق راجعه به وکالت باید مطابق نمونه که کانون مرکز تعیین می نماید تهیه شود ـ درآمد کانون هر محل به مصرف خود آن کانون خواهد رسید.

مشاهده متن ماده

ماده 23 قانون وکالت

ماده ۲۳ قانون وکالت

ماده 23 ـ وکلای عدلیه مکلفند همه ساله در سه دعوای حقوقی به عنوان معاضدت قبول وکالت نمایند و چنانچه موکل محکوم له واقع شود حق الوکاله قانونی از آنچه که وصول شود به او پرداخته خواهد شد ـ پنج یک آن متعلق به کانون است.

مشاهده متن ماده

ماده 24 قانون وکالت

ماده ۲۴ قانون وکالت

ماده 24 ـ کسانی که قدرت تادیه حق الوکاله ندارند می توانند از کانون تقاضای معاضدت نمایند مشروط بر اینکه دعوی با اساس و راجع به شخص تقاضاکننده باشد ـ طرز تقاضا و سایر شرایط لازمه برای معاضدت قضایی را وزارت عدلیه به موجب نظامنامه معین خواهد نمود.

مشاهده متن ماده

ماده 28 قانون وکالت

ماده ۲۸ قانون وکالت

ماده 28 ـ در صورتی که وکیل در دو یا چند دادگاه اعم از جنایی و غیر آن دعوت شود و جمع بین اوقات ممکن نباشد باید حضور در دیوان جنایی و دیوان کیفر را مقدم بدارد و به دادگاه یا دادگاه های دیگر لایحه بفرستد یا در صورت داشتن حق توکیل وکیل دیگری را اعزام بدارد. در صورتی که وکیل در دو یا...

مشاهده متن ماده

ماده 29 قانون وکالت

ماده ۲۹ قانون وکالت

ماده 29 ـ از وکلایی که حق وکالت در توکیل دارند هیچ عذری برای عدم حضور در جلسه مقرر پذیرفته نمی شود. هر گاه وکیلی در یک ساعت در دو محکمه دعوت شده باشد باید به یکی از دو محکمه که نسبت به دعوی مطروح در آنجا وکالت در توکیل دارد وکیل بفرستند و در دیگری خود حاضر شوند.

مشاهده متن ماده

ماده 30 قانون وکالت

ماده ۳۰ قانون وکالت

ماده 30 ـ وکیل باید اسراری که به واسطه وکالت از طرف موکل مطلع شده و همچنین اسرار مربوطه به حیثیات و شرافت و اعتبارات موکل را حفظ نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 31 قانون وکالت

ماده ۳۱ قانون وکالت

ماده 31 ـ وکلاء باید وکالت انتخابی حقوقی و جزایی را که در حدود قوانین و نظامات به آنها ارجاع می شود قبول نمایند. تبصره ـ مقصود از وکالت انتخابی وکالتی است که از طرف محکمه در موارد جزایی و از طرف کانون در امور حقوقی به آنها ارجاع می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 32 قانون وکالت

ماده ۳۲ قانون وکالت

ماده 32 ـ وکلاء باید با موکل خود قرارداد حق الوکاله تنظیم و مبادله نمایند و نسخه ثانی قرارداد را به ضمیمه وکالتنامه به دفتر محکمه تسلیم دارند قرارداد حق الوکاله و فهرست اسنادی که موکل به وکیل می سپارد و همچنین قبوض وجوهی که وکیل دریافت می دارد مطابق نمونه ای است که از طرف وزارت...

مشاهده متن ماده

ماده 33 قانون وکالت

ماده ۳۳ قانون وکالت

ماده 33 ـ قرارداد حق الوکاله که به موجب نظامنامه وزارت عدلیه معین می شود باید به ترتیب تصاعد نسبت به مدعی به و نسبت به مراحل محاکمه بدایت و استیناف و تمیز معین شود. میزان خسارتی که محکوم له می تواند از محکوم علیه مطالبه نماید همچنین میزان مخارج مسافرتهایی که وکلای عدلیه برای...

مشاهده متن ماده

ماده 34 قانون وکالت

ماده ۳۴ قانون وکالت

ماده 34 ـ دریافت هر وجه یا مالی از موکل یا گرفتن سند رسمی یا غیر رسمی از او علاوه بر میزان مقرره به عنوان حق الوکاله و علاوه بر مخارج لازمه به هر اسم و هر عنوان که باشد ولو به عنوان وجه التزام و نذر ممنوع است و مرتکب به مجازات انتظامی از درجه پنج به بالا محکوم می شود و چنین سند...

مشاهده متن ماده

ماده 35 قانون وکالت

ماده ۳۵ قانون وکالت

ماده 35 ـ مخارج لازمه مذکور در ماده قبل عبارت است از مخارج عدلیه و خرج مسافرت و خرج تحقیقات و معاینه محلی و حق الزحمه مصدقین و خبره و حق الحکمیه و خرج تلگراف و پست و طبع اعلانات.

مشاهده متن ماده

ماده 36 قانون وکالت

ماده ۳۶ قانون وکالت

ماده 36 ـ در صورتی که وکیل بخواهد از وکالت استعفاء نماید باید قبلا طوری به موکل و محکمه اطلاع دهد که موکل بتواند وکیل دیگری در موقع برای خود معین و به محکمه معرفی کند.

مشاهده متن ماده

ماده 37 قانون وکالت

ماده ۳۷ قانون وکالت

ماده 37 ـ وکلا نباید بعد از استعفاء از وکالت یا معزول شدن از طرف موکل یا انقضاء وکالت به جهتی از جهات وکالت طرف مقابل یا اشخاص ثالث را در آن موضوع بر علیه موکل سابق خود یا قائم مقام قانونی او قبول نمایند و محاکم وکالت او را نباید در این موارد بپذیرند.

مشاهده متن ماده

ماده 38 قانون وکالت

ماده ۳۸ قانون وکالت

ماده 38 ـ وکلا نباید به طور مستقیم یا غیر مستقیم برای رد قاضی یا حکم یا وکیل مدافع طرف یا به منظور تطویل محاکمه به وسیله خدعه آمیزی متوسل شوند. در صورت تخلف به مجازات انتظامی از درجه4 به بالا محکوم خواهند شد.

مشاهده متن ماده

ماده 39 قانون وکالت

ماده ۳۹ قانون وکالت

ماده 39 ـ وکیل حق ندارد دعاوی را به طور مصانعه یا در ظاهر به اسم دیگری و در باطن به اسم خود انتقال بگیرد و این قبیل دعاوی در محکمه پذیرفته نخواهد شد و متخلف به مجازات انتظامی از درجه 4 به بالا محکوم خواهد شد.

مشاهده متن ماده

ماده 40 قانون وکالت

ماده ۴۰ قانون وکالت

ماده 40 ـ وکلاء نمی توانند نسبت به موضوعی که قبلا به واسطه سمت قضایی یا حکمیت در آن اظهار عقیده کتبی نموده اند قبول وکالت نمایند.

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM