ق م ا

ق.م.ا

قانون مجازات اس

ق مجازات

قانون م ا

مجازات اسلامی

ق م اسلامی

قانون جزا

ماده 241 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۱ قانون مجازات اسلامی

ماده 241 ـ در صورت نبود ادله اثبات قانونی بر وقوع جرایم منافی عفت و انکار متهم هرگونه تحقیق و بازجویی جهت کشف امور پنهان و مستور از انظار ممنوع است. موارد احتمال ارتکاب با عنف اکراه آزار ربایش یا اغفال یا مواردی که به موجب این قانون در حکم ارتکاب به عنف است از شمول این حکم...

مشاهده متن ماده

ماده 242 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۲ قانون مجازات اسلامی

ماده 242 ـ قوادی عبارت از به هم رساندن دو یا چند نفر برای زنا یا لواط است. تبصره 1 ـ حد قوادی منوط به تحقق زنا یا لواط است در غیر این صورت عامل مستوجب تعزیر مقرر در ماده (244) این قانون است. تبصره 2 ـ در قوادی تکرار عمل شرط تحقق جرم نیست.

مشاهده متن ماده

ماده 243 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۳ قانون مجازات اسلامی

ماده 243 ـ حد قوادی برای مرد هفتاد و پنج ضربه شلاق است و برای بار دوم علاوه بر هفتاد و پنج ضربه شلاق به عنوان حد به تبعید تا یک سال نیز محکوم می شود که مدت آن را قاضی مشخص می کند و برای زن فقط هفتاد و پنج ضربه شلاق است.

مشاهده متن ماده

ماده 244 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۴ قانون مجازات اسلامی

ماده 244 ـ کسی که دو یا چند نابالغ را برای زنا یا لواط به هم برساند مستوجب حد نیست لکن به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و حبس تعزیری درجه شش محکوم می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 245 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۵ قانون مجازات اسلامی

ماده 245 ـ قذف عبارت است از نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر هر چند مرده باشد.

مشاهده متن ماده

ماده 246 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۶ قانون مجازات اسلامی

ماده 246 ـ قذف باید روشن و بدون ابهام بوده نسبت دهنده به معنای لفظ آگاه و قصد انتساب داشته باشد گرچه مقذوف یا مخاطب در حین قذف از مفاد آن آگاه نباشد. تبصره ـ قذف علاوه بر لفظ با نوشتن هرچند به شیوه الکترونیکی نیز محقق می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 247 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۷ قانون مجازات اسلامی

ماده 247 ـ هرگاه کسی به فرزند مشروع خود بگوید «تو فرزند من نیستی» و یا به فرزند مشروع دیگری بگوید «تو فرزند پدرت نیستی» قذف مادر وی محسوب می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 248 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۸ قانون مجازات اسلامی

ماده 248 ـ هرگاه قرینه ای در بین باشد که مشخص گردد منظور قذف نبوده است حد ثابت نمی شود.

مشاهده متن ماده

ماده 249 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۴۹ قانون مجازات اسلامی

ماده 249 ـ هرگاه کسی به دیگری بگوید «تو با فلان زن زنا یا با فلان مرد لواط کرده ای» فقط نسبت به مخاطب قاذف محسوب می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 251 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۱ قانون مجازات اسلامی

ماده 251 ـ قذف در صورتی موجب حد می شود که قذف شونده در هنگام قذف بالغ عاقل مسلمان معین و غیرمتظاهر به زنا یا لواط باشد. تبصره 1 ـ هرگاه قذف شونده نابالغ مجنون غیرمسلمان یا غیرمعین باشد قذف کننده به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش محکوم می شود لکن قذف متظاهر به...

مشاهده متن ماده

ماده 252 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۲ قانون مجازات اسلامی

ماده 252 ـ کسی که به قصد نسبت دادن زنا یا لواط به دیگری الفاظی غیر از زنا یا لواط به کار ببرد که صریح در انتساب زنا یا لواط به افرادی از قبیل همسر پدر مادر خواهر یا برادر مخاطب باشد نسبت به کسی که زنا یا لواط را به او نسبت داده است محکوم به حد قذف و درباره مخاطب اگر به علت این...

مشاهده متن ماده

ماده 253 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۳ قانون مجازات اسلامی

ماده 253 ـ هرگاه کسی زنا یا لواطی که موجب حد نیست مانند زنا یا لواط در حال اکراه یا عدم بلوغ را به دیگری نسبت دهد به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش محکوم می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 254 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۴ قانون مجازات اسلامی

ماده 254 ـ نسبت دادن زنا یا لواط به کسی که به خاطر همان زنا یا لواط محکوم به حد شده است قبل از توبه مقذوف مجازات ندارد.

مشاهده متن ماده

ماده 255 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۵ قانون مجازات اسلامی

ماده 255 ـ حد قذف حق الناس است و تعقیب و اجرای مجازات منوط به مطالبه مقذوف است. در صورت گذشت مقذوف در هر مرحله حسب مورد تعقیب رسیدگی و اجرای مجازات موقوف می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 256 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۶ قانون مجازات اسلامی

ماده 256 ـ کسی که چند نفر را به طور جداگانه قذف کند خواه همه آنها با هم خواه جداگانه شکایت کنند در برابر قذف هر یک حد مستقلی بر او جاری می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 257 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۷ قانون مجازات اسلامی

ماده 257 ـ کسی که چند نفر را به یک لفظ قذف نماید هر کدام از قذف شوندگان می تواند جداگانه شکایت نماید و در صورت صدور حکم محکومیت اجرای آن را مطالبه کند. چنانچه قذف شوندگان یکجا شکایت نمایند بیش از یک حد جاری نمی شود.

مشاهده متن ماده

ماده 258 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۸ قانون مجازات اسلامی

ماده 258 ـ کسی که دیگری را به یک یا چند سبب یکبار یا بیشتر قبل از اجرای حد قذف نماید فقط به یک حد محکوم می شود لکن اگر پس از اجرای حد قذف را تکرار نماید حد نیز تکرار می شود و اگر بگوید آنچه گفتهام حق بود به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش محکوم می گردد.

مشاهده متن ماده

ماده 259 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۵۹ قانون مجازات اسلامی

ماده 259 ـ پدر یا جد پدری که فرزند یا نوه خود را قذف کند به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش محکوم می گردد.

مشاهده متن ماده

ماده 260 قانون مجازات اسلامی

ماده ۲۶۰ قانون مجازات اسلامی

ماده 260 ـ حد قذف اگر اجراء نشده و مقذوف نیز گذشت نکرده باشد به همه ورثه به غیر از همسر منتقل می گردد و هریک از ورثه می تواند تعقیب و اجرای آن را مطالبه کند هر چند دیگران گذشت کرده باشند. تبصره ـ در صورتی که قاذف پدر یا جد پدری وارث باشد وارث نمی تواند تعقیب متهم یا اجرای حد را...

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM