متن کامل ماده 20 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.
متن کامل ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.
متن کامل 20 ماده
ماده 20 ـ دولت موظف است نسبت به تعیین تکلیف نرخ و فرآیند تسویه بدهکاران ارزی از محل حساب ذخیره ارزی به دولت به نحوی که زمان دریافت ارز زمان فروش محصول یا زمان تکمیل طرح(حسب مورد) نوع کالا(نهائی واسطه ای یا سرمایه ای) وجود یا نبود محدودیت های قیمت گذاری توسط دولت و رعایت ضوابط قیمت گذاری و عرضه توسط دریافت کننده تسهیلات وجود یا نبود منابع ارزی در زمان درخواست متقاضی لحاظ شده باشد ظرف مدت شش ماه پس از تصویب این قانون اقدام کند.
تبصره 1ـ گیرندگان تسهیلات موضوع این ماده از تاریخ ابلاغ این قانون تا سه ماه فرصت دارند تا بدهی خود به قیمت روز گشایش را با بانک عامل تادیه و یا تعیین تکلیف کنند. بدهکارانی که مطابق این تبصره اقدام به تعیین تکلیف بدهی خود نموده باشند مشمول تسهیلات این ماده هستند. تطابق شرایط این ماده با بدهکاران مزبور با تصویب کارگروه ملی و برحسب ضرورت استانی می باشد. کلیه اقدامات قانونی و اجرایی توسط بانکهای عامل تا ابلاغ آیین نامه اجرایی این ماده متوقف می شود.
تبصره 2ـ آیین نامه اجرایی این ماده که در آن ترکیب کارگروه مذکور در تبصره (1) تعیین می شود به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به تصویب هیات وزیران می رسد.
تبصره 3ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است ظرف مدت سه ماه پس از تصویب این قانون با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران آیین نامه پوشش نوسانات نرخ ارز را تهیه کند و به تصویب هیات وزیران برساند.
ماده 19ـ به منظور کمک به تامین نقدینگی برای حمایت از واحدهای تولیدی کالا و خدمات و تسهیل در وصول مطالبات سررسید گذشته بانکها و یا موسسات مالی و یا اعتباری دارای مجوز از این واحدها اقدامات زیر انجام می شود: الف ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از طریق کلیه بانکها و موسسات اعتباری دولتی و خصوصی عامل درصورت درخواست متقاضی متناسب با بازپرداخت هر بخش از تسهیلات پرداختی به...
نمایش مادهماده 21ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است بهمنظور تامین سرمایه در گردش پایدار برای واحدهای صنعتی معدنی کشاورزی حمل و نقل صنوف تولیدی بنگاههای دانشبنیان و شرکتهای صادراتی درحالکار (که در این ماده بهاختصار «واحد» نامیده میشوند) حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این قانون دستورالعمل اجرایی افتتاح حساب ویژه تامین سرمایه درگردش را (که بهاختصار «حساب ویژه» نامیده...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.
متن کامل ماده 20 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.