متن کامل ماده 21 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.
متن کامل ماده ۲۱ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.
متن کامل 21 ماده
ماده 21ـ در صورتی که ارزش کالای قاچاق و یا ارز مکشوفه موضوع ماده (18) این قانون برابر تشخیص اولیه دستگاه کاشف معادل ده میلیون (10.000.000) ریال یا کمتر باشد با قید در صورتجلسه کشف به امضای متهم می رسد و در صورت استنکاف مراتب در صورتجلسه کشف قید و حسب مورد کالا ضبط و به همراه صورتجلسه به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل می شود و ارز مکشوفه به حساب مشخص شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز و رونوشتی از اوراق به متهم ابلاغ می گردد.
تبصره 1ـ صاحب کالا و یا ارز می تواند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ در اداره تعزیرات حکومتی شهرستان محل کشف به این تصمیم اعتراض نماید. تا تعیین تکلیف قطعی قاچاق از سوی سازمان تعزیرات حکومتی باید عین کالا نگهداری شود.
تبصره 2ـ مرتکب قاچاق موضوع این ماده در صورت تکرار برای مرتبه سوم و بالاتر علاوه بر ضبط کالا و یا ارز به جریمه نقدی موضوع ماده (18) این قانون محکوم می گردد.
تبصره 3ـ به کشفیات موضوع این ماده وجهی تحت عنوان حق الکشف یا پاداش تعلق نمیگیرد.
ماده 20ـ وسایل نقلیه مورد استفاده در حمل قاچاق کالای موضوع ماده (18) این قانون اعم از زمینی دریایی و هوایی به شرح زیر ضبط میگردد: الف ـ وسایل نقلیه سبک در صورتی که ارزش کالای قاچاق مکشوفه یکصد میلیون (100.000.000) ریال یا بیشتر باشد. ب ـ وسایل نقلیه نیمه سنگین زمینی در صورتی که ارزش کالای قاچاق مکشوفه سیصد میلیون (300.000.000) ریال یا بیشتر باشد. پ ـ وسایل نقلیه نیمه سنگین...
نمایش مادهماده 22ـ هرکس مرتکب قاچاق کالای ممنوع گردد یا کالای ممنوع قاچاق را نگهداری یا حمل نماید یا بفروشد علاوه بر ضبط کالا به شرح زیر و مواد (23) و (24) مجازات می شود: الف ـ درصورتی که ارزش کالا تا ده میلیون (10.000.000)ریال باشد به جزای نقدی معادل دو تا سه برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق ب ـ درصورتی که ارزش کالا از ده میلیون (10.000.000) تا یکصد میلیون (100.000.000) ریال باشد به جزای...
نمایش مادهمتن کامل ماده ۲۱ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.
متن کامل ماده 21 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز.